Horoskop

Dnevni horoskop za 5. svibnja 2020.

objavljeno prije 26 dana i 9 sati

Dnevni horoskop za 5. svibnja, dan kad se Bikovi moraju paziti mogućih konflikata, a Vage će imat dan okružen obitelji.  Na današnji dan rođeni su… više »

Dnevni horoskop za 4. svibnja 2020.

objavljeno prije 27 dana i 11 sati

Dnevni horoskop za 4. svibnja, dan kad će Ribe imati probleme s komunikacijom, Bikovima će ići u ljubavi, a Ovnovi bi se trebali kloniti tehnologije.  Na današnji… više »

Tjedni horoskop od 3. do 9. svibnja 2020.

objavljeno prije 27 dana i 21 sat

Tjedni horoskop za razdoblje u kojem je Sunce već prošlo polovicu godišnjeg puta kroz u znak Bika u kojem se nalazi i Merkur. … više »

Dnevni horoskop za 3. svibnja 2020.

objavljeno prije 28 dana i 9 sati

Dnevni horoskop za 3. svibnja, dan kad će Bikovima, Djevicama i Jarcima sve ići od ruke.  Na današnji dan rođeni su glumac i pjevač Bing… više »

Dnevni horoskop za 2. svibnja 2020.

objavljeno prije 29 dana i 12 sati

Dnevni horoskop za 2. svibnja, dan kada zvijezde poručuju sljedeće - Vage će započeti novo poglavlje svog ljubavnog života, Lavovi će provesti dan u društvu svoje… više »

GLAVU GORE!

Mjesečni horoskop za svibanj 2020.

objavljeno prije 1 mjesec

Mjesečni horoskop za svibanj nakon skoro dvomjesečne izolacije ne pokazuje veću aktivnost i buđenje karakteristično za ovo doba godine. Zbog Marsa u miroljubivim Ribama,… više »

Dnevni horoskop za 1. svibnja 2020.

objavljeno prije 1 mjesec

Dnevni horoskop za 1. svibnja, dan kada zvijezde poručuju sljedeće - Bikovima će se desiti ljubav na prvi pogled, Ribe će moći sa svojim partnerom riješiti bilo kakav… više »

Dnevni horoskop za 30. travnja 2020.

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Dnevni horoskop za 30. travnja, dan kada zvijezde poručuju sljedeće - Ovnovi trebat će pronaći vlastiti glas, Lavove će zateći nova, intimna energija, a Vodenjacima se… više »

Dnevni horoskop za 29. travnja 2020.

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Dnevni horoskop za 29. travnja, dan kada zvijezde poručuju sljedeće - Škorpioni će imati probleme s komunikacijom, za Jarce nije vrijeme za bilo kakve rizike, a Lavovi bi… više »

Dnevni horoskop za 28. travnja 2020.

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Dnevni horoskop za 28. travnja, dan kada zvijezde poručuju sljedeće - Jarci će danas biti druželjubivi, Škorpioni će biti pod pritiskom, a Djevice bi mogle imati… više »

TJEDNI HOROSKOP

Tjedni horoskop od 26. travnja do 2. svibnja 2020.

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Tjedni horoskop za razdoblje u kojem je Sunce ušlo u znak Bika, neugodno tvrdoglav znak koji će utjecati na probleme s izolacijom. … više »

Dnevni horoskop za 27. travnja 2020.

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Dnevni horoskop za 27. travnja, dan kada zvijezde poručuju sljedeće - ne izgleda da će ljubavni problemi Vaga uskoro prestati, a Ovnovi će se probuditi puni energije. Na… više »

Dnevni horoskop za 26. travnja 2020.

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Dnevni horoskop za 26. travnja, dan kada zvijezde poručuju sljedeće - Blizanci će imati puno sreće u intimnom životu, Rakovi se moraju posvetiti sebi, a Vage bi morale… više »

Dnevni horoskop za 25. travnja 2020.

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Dnevni horoskop za 25. travnja, dan kada zvijezde poručuju sljedeće - Ovnovi bi se trebali fokusirati na sebe, Ribe bi trebale pričekati s poslovnim dogovorima, a Rakovima se… više »

Dnevni horoskop za 24. travnja 2020.

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Dnevni horoskop za 24. travnja, dan kada zvijezde poručuju sljedeće - Ribama će biti dobro na poslu, Ovnovi bi se trebali malo posvetiti sobom, a Djevice bi trebale pripaziti… više »

Bilić Vision Oftalmologija
skrolaj na vrh