Hi-tech
ČESTITAMO

HUAWEI WATCH Ultimate osvaja nagrade

objavljeno prije 11 mjeseci

Kada se HUAWEI WATCH Ultimate prvi put pojavio na tržištu početkom ove godine, mnogi su bili iznenađeni najavljenim inovacijama kao i dizajnom. Od mogućnosti ronjenja od 10 ATM do… više »

YOUTUBE IZAZOV

HONOR Magic V2 najlakši je preklopni telefon na svijetu?

objavljeno prije 11 mjeseci i 2 dana

Globalni influenceri sudjelovali su u YouTube izazovu težine kako bi pokazali da je HONOR Magic V2 lakši od konkurenata, u što se možete uvjeriti na linkovima niže: @Unbox… više »

ZNATE LI

Kako privući Gen-Z potrošače u digitalno doba?

objavljeno prije 11 mjeseci i 3 dana

Generacija Z već neko vrijeme mijenja način potrošačkog ponašanja. Čineći 26% svjetske populacije, ove 2 milijarde ljudi u dobi od 10 do 25 godina do 2030. godine doprinijet će… više »

COOL

Kingston dodaje USB Type-C seriji IronKey Keypad 200

objavljeno prije 11 mjeseci i 3 dana

Kingston Digital Europe Co LLP, podružnica za flash memoriju tvrtke Kingston Technology Company, Inc., svjetskog lidera u memorijskim proizvodima i tehnološkim rješenjima, danas… više »

COOL

HONOR Magic V2 telefon upravo je sastavio YouTuber JerryRigEverything

objavljeno prije 11 mjeseci i 4 dana

Globalni tehnološki influencer @JerryRigEverything objavio je video sastavljanja HONOR Magic V2 na svom službenom YouTube kanalu - ovo je prvi put da je unutrašnjost HONOR… više »

WOW

Huawei Ultimate Watch i let iznad Everesta

objavljeno prije 11 mjeseci i 9 dana

Kineski paraglajder Li Shengtao, poznat i kao Mu Zi, poletio je s južnog stupca Mount Everesta na visini od 8.000 metara koristeći jedrilicu bez motora namijenjenu za jednog putnika. Nakon… više »

ODLIČNO!

Viber Pay sada i u Hrvatskoj

objavljeno prije 11 mjeseci i 10 dana

Rakuten Viber, globalni lider u privatnoj i sigurnoj komunikaciji putem poruka i glasovnih poziva, najavljuje da će mogućnost plaćanja putem Vibera biti službeno dostupna svim korisnicima u… više »

COOL

Pametni satovi fantastičnih funkcija za svaki tip osobe

objavljeno prije 11 mjeseci i 11 dana

Ljeto je već u punom zamahu i bez obzira na povremene hladne fronte, većina nas uživa u blagodatima toplog vremena, opuštene atmosfere i dugih dana. Ako ste svoje slobodno vrijeme… više »

SUPER

Teme i pozadine za HONOR 90 seriju uređaja

objavljeno prije 11 mjeseci i 12 dana

Globalni tehnološki brend HONOR predstavio je nove besplatne, ekskluzivne pozadine i teme za HONOR 90 seriju uređaja. Nove značajke, koje su dostupne putem HONOR tema, potiču osobni… više »

SAVE THE DATE

HONOR na IFA-i - Unfold Tomorrow

objavljeno prije 11 mjeseci i 14 dana

IFA Berlin, najveći svjetski sajam potrošačke elektronike i kućanskih aparata, ove se godine po 99. put održava od 1. do 5. rujna. Kao međunarodno B2B trgovačko središte koje je… više »

ODLIČNO!

Petal Maps na Huawei pametnim satovima

objavljeno prije 11 mjeseci i 17 dana

Huawei s ponosom predstavlja navigaciju bez telefona na svojoj najnovijoj liniji pametnih satova - Huawei Watch 4 seriji. Riječ je o seriji pametnih satova vrhunskog dizajna, idealnoj za… više »

COOL

4 razloga zašto je HONOR 90 idealan suputnik na ljetovanju

objavljeno prije 11 mjeseci i 18 dana

Nijedna ljetna avantura ne bi bila potpuna bez kolekcije fotografija za pamćenje. Bilo da je riječ o jutarnjem skakanju u more, popodnevnom provodu na plaži ili zalasku sunca, HONOR 90 je… više »

STVARNO?

Ponekad vam je potreban pogon na sva četiri kotača

objavljeno prije 11 mjeseci i 19 dana

Mnogo je mjesta koja volimo istraživati. Lijepa su, uzbudljiva, tajanstvena i divna. Ta mjesta zarobljavaju naša srca i umove i često ostavljaju neizbrisiv trag u našim… više »

COOL

Redefiniranje pametnog sata by Huawei

objavljeno prije 11 mjeseci i 21 dan

Posljednjih je godina popularnost pametnih satova porasla, potaknuta ne samo njihovim praktičnim I funkcionalnim značajkama, već i estetskim te dizajnerskim karakteristikama. Danas… više »

COOL

Upoznajte HUAWEI WATCH 4 seriju pametnih satova

objavljeno prije 11 mjeseci i 22 dana

Huawei Consumer Business Group (BG) ponosno predstavlja nove pametne satove HUAWEI WATCH 4 i WATCH 4 Pro, pomičući granice onoga što flagship nosivi uređaji može biti. Potpuno nova… više »

skrolaj na vrh