« Hi-tech
objavljeno prije 8 mjeseci i 22 dana
SUPER

Teme i pozadine za HONOR 90 seriju uređaja

Stigle nove, besplatne teme i pozadine za HONOR 90 seriju uređaja

Honor 90 serija
Honor 90 serija (Arhiva)
Više o

teme

,

Honor 90 serija

,

pozadine

Globalni tehnološki brend HONOR predstavio je nove besplatne, ekskluzivne pozadine i teme za HONOR 90 seriju uređaja. Nove značajke, koje su dostupne putem HONOR tema, potiču osobni stil te korisnicima daju mogućnost da personalizaciju svog telefona podignu na novu razinu.

Serija najnovijih HONOR 90 uređaja u potpunosti je redefinirala iskustvo pametnog telefona s impresivnom kamerom od 200 MP i zaslonom u milijardama boja. Riječ je o snažnom kreativnom alatu za hvatanje i dijeljenje pozitivnih vibracija, koji omogućuje bilježenje zadivljujućih detalja. Sada, HONOR ide korak dalje s lansiranjem besplatnih, ekskluzivnih tema i pozadina, osmišljenih da dodatno poboljšaju korisničko iskustvo. Na taj način, svi korisnici imaju priliku izraziti svoj stil, uhvatiti pozitivne vibracije i učiniti svoj uređaj jedinstvenim.

Nove značajke, uključujući svjetleće aureole, teme mjesečevih mijena i značajke Always-On Display (AOD), stvaraju besprijekoran spoj estetike i osobnog izražaja. Također, dostupne su i razne HONOR Talents teme odabrane na HONOR-ovom međunarodnom natječaju za umjetnički dizajn, kao i AIGC pozadine nastale korištenjem kreativnih AI alata, uz inspiraciju HONOR-om 90.

U HONOR-u vjeruju kako je individualnost vrlo važna te kako bi pametni telefon trebao biti produžetak svačije osobnosti, a ne samo uređaj. Upravo iz tog razloga, ponudili su nove moderne, besplatne teme i pozadine koje će korisnicima omogućiti dodatnu personalizaciju HONOR-a 90.

Zaronite u HONOR teme i otkrijte mogućnosti personalizacije za svoju HONOR 90 seriju.

U Hrvatskoj je HONOR 90 odsad dostupan u prodaji kod svih mobilnih operatera - A1, Hrvatski Telekom i Telemach, te kod maloprodajnih partnera, u ponoćno crnoj i smaragdno zelenoj boji1, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 549 eura.

HONOR 90 Lite dostupan je kod mobilnih operatera te maloprodajnih partnera u titanijski srebrnoj te ponoćno crnoj boji, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 299 eura.

09.08.2023. 14:48:29
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh