« Hi-tech
objavljeno prije 8 mjeseci i 27 dana
ODLIČNO!

Petal Maps na Huawei pametnim satovima

Sada jednostavno možete s jednog mjesta na drugo uz podizanje zapešća

Odlična kombinacija
Odlična kombinacija (Huawei)
Više o

Huawei

,

Petal Maps

,

pametni satovi

Huawei s ponosom predstavlja navigaciju bez telefona na svojoj najnovijoj liniji pametnih satova - Huawei Watch 4 seriji. Riječ je o seriji pametnih satova vrhunskog dizajna, idealnoj za sportove u zatvorenom i na otvorenom, a dostupni su u prodaji po cijenama od 449 eura za Watch 4, dok Watch 4 Pro košta 599 eura.

Kućište Watch 4 Pro pametnog sata izrađeno je od titanijuma, a brojčanik prekriva safirno staklo visoke stope otpornosti na ogrebotine. Kućište od nehrđajućeg čelike crne boje sadrži i 3D zaobljeno staklo što dodatno pridonosi elegantnom i futurističkom izgledu sata. Zahvaljujući inovativnim značajkama dizajna i visokokvalitetnim materijalima izrade, Huawei Watch 4 serija pametnih satova izdvaja se od drugih satova na tržištu.

Huawei Watch 4 serija pametnih satova nasljeđuje tehnologiju i inovacije Huawei Watch serije, s još većim naglaskom na zdravlje. Zahvaljujući brojnim značajkama praćenja parametara zdravlja koje su dostupne u svega nekoliko dodira zaslona, Huawei svoje korisnike potiče na brigu o vlastitoj dobrobiti.

Iako pametni telefoni tvrtke Huawei poput P60 Pro dolaze s visokokvalitetnim zaslonima, Petal Maps verzija za nosive uređaje radi samostalno i ne treba biti povezana s pametnim telefonom. Zahvaljujući tome, korisnici ne trebaju konstantno otključavati zaslon svog uređaja kako bi provjerili smjer kretanja, što u konačnici rezultira sigurnijim korištenjem navigacije tijekom sportova poput vožnje bicikla ili penjanja.

Usluge navigacije koje nudi Huawei Watch 4 serija pametnih satova uključuje traženje odredišta, planiranje rute, navigacija za pješake ili tijekom jahanja konja, glasovno emitiranje te podsjetnik vibracijom koji se brine o tome da odaberete pravo skretanje na raskrižju. Također, satovi nude funkciju navigacije jednim klikom što je izrazito korisno kada korisnici žele pronaći obližnju benzinsku pumpu, restoran ili trgovinu.

Nova verzija Petal Maps svakodnevno preporuča najbolju rutu za hodanje ili vožnju biciklom na temelju Huaweijevog jedinstvenog algoritma planiranja više ruta, čime je uvelike unaprijeđeno korisničko iskustvo. Podaci Petal Mapsa ažuriraju se u stvarnom vremenu i korisnika upozorava na nepredvidive okolnosti poput građevinskih radova, iznenadne prometne gužve ili dodatnih komplikacija na cesti. Prikaz lokacije u stvarnom vremenu također dolazi s funkcijom izračuna brzine, koja korisnicima omogućuje da saznaju udaljenost od svog odredišta tijekom hodanja ili vožnje.

Za razliku od navigacije koja se na drugim pametnim satovima prikazuje u obliku teksta kojeg korisnici pomiču skrolanjem, Petal Maps na zaslonu prikazuje cijelu kartu te korisnicima pruža jednostavno interaktivno sučelje. Spomenuti dizajn rezultat je brojnih poboljšanja HarmonyOS operativnog sustava, koji je lansiranjem Petal Maps verzije za nosive uređaje, ujedno i najavio jedno novo Huawei iskustvo navigacije koje korisnici mogu očekivati u budućnosti.

Petal Maps dostupan je za sve Android pametne telefone i može se preuzeti putem AppGallery i Google Play trgovina.

Da biste saznali više o Petal Maps, posjetite sljedeću poveznicu: https://consumer.huawei.com/hr/mobileservices/petalmaps/

Cijene i dostupnost:

Huawei Watch 4 dostupan je na lokalnom tržištu po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 449 eura, a Watch 4 Pro po cijeni od 599 eura. Za više detalja posjetite

https://consumer.huawei.com/hr/wearables/watch-4-series/

04.08.2023. 15:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    04.08.2023. 18:52
    odlično
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh