« Hi-tech
objavljeno prije 8 mjeseci i 21 dan
COOL

Pametni satovi fantastičnih funkcija za svaki tip osobe

Počeli bi vježbati usred ljetne sezone? Ne brinite, uz našu listu nosivih uređaja, osobni trener vam nije potreban!

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Huawei)
Više o

Huawei

,

pametni satovi

Ljeto je već u punom zamahu i bez obzira na povremene hladne fronte, većina nas uživa u blagodatima toplog vremena, opuštene atmosfere i dugih dana. Ako ste svoje slobodno vrijeme posvetili varijantama outdoor pustolovina ili jednostavno nastavljate tapkati već utvrđenom fitness stazom, sad vjerojatno maksimalno koristite svaki trenutak i dobre vremenske uvjete za još neke nove izazove i sportove. No, čak i ako niste trenirali i sa svojim outdoor ili fitness putovanjem krećete usred ljeta, uvijek možete računati na pomoć i asistenciju tehnoloških pomagala. Prije svega, tu su nosivi uređaji, nepresušni izvor motivacije i osobni asistenti koji će vas u kratkom roku educirati i motivirati jer ne postoji idealni vremenski timing za zdravi način života. Odaberite željenu destinaciju, sport ili adrenalinsku avanturu i dopustite da vam nosivi uređaji otkriju nove puteve i pomognu u stvaranju zdravih navika.

Zašto nosivi uređaji?

Nosiva tehnologija je jedan od najbrže rastućih sektora u tehnološkoj industriji danas. Od pametnih narukvica pa sve do visoko tehnoloških pametnih satova, nosivi uređaji danas se nose više nego ikad prije. Oni sadrže senzore za praćenje pokreta tijela koji bilježe razne zdravstvene i fizičke podatke te ih putem Bluetootha ili Wi-Fija sinkroniziraju na pametne telefone. Uređaji su osmišljeni da korisnicima pomažu u postizanju ciljeva kao što su održavanje kondicije, gubitak kilograma, dodavanje mišićne mase te generalno praćenje cjelokupnog zdravlja. S obzirom da su uvijek uz korisnika, uređaji su praktični te omogućuju obavljanje poziva, brze odgovore na poruke, slušanje glazbe, pregled vremenske prognoze, funkcije GPS-a i slično.

Kada netko spomene nosive uređaje, najčešće prvo pomislimo na pametne satove uz koje se vežu karakteristike poput pristajanja, stila, funkcija i materijala od kojih su izrađeni. Nova Watch Ultimate serija pametnih satova objedinjuje sve spomenute karakteristike te donosi najbolje iz svijeta mode i tehnologije. U nastavku saznajte kako Huawei brine o dobroti svojih korisnika te kako ih potiče na izlazak iz zone komfora.

HUAWEI WATCH 4 serija - sveobuhvatni osobni zdravstveni asistent s kompletnim nadzorom

Najnoviji Huawei pametni satovi HUAWEI WATCH 4 i WATCH 4 Pro, pomiču granice onoga što flagship nosivi uređaji mogu biti. Potpuno nova WATCH 4 serija može se pohvaliti vrhunskim futurističkim estetskim dizajnom uparenim s najnaprednijim paketom značajki upravljanja zdravljem uz već poznate značajke Huawei pametnih satova poput dugotrajne baterije, navigacije koja nije vezana za pametni telefon, eSim pozivanjem i mnogo drugih inovacija. S ovim pametnim satom korisnici mogu vrlo suvereno upravljati monitoringom svog zdravlja i biti proaktivniji u marljivoj brizi o sebi, istovremeno zadržavajući visoki stilski dojam.

Ukoliko vam je važno da pametni sat u isto vrijeme i preuzme funkcije pametnih telefona, onda je ova Huawei serija upravo za vas jer svoj mobitel zbog navigacije i pozivanja možete ostaviti kod kuće.

Watch Ultimate - novo remek djelo u industriji pametnih satova

Kućište Watch Ultimate pametnog sata izrađeno je od materijala od tekućeg metala na bazi cirkonija, materijala 4.5 puta jačeg te 2.5 puta tvrđeg od nehrđajućeg čelika, što sat čini otpornijim na ekstremne vremenske uvjete. Uređaj korisnicima pruža sveobuhvatan paket za upravljanje zdravljem, uključujući poboljšanu CE MDR-certificiranu EKG analizu, obavijest o nepravilnom otkucaju srca, točan pregled rizika od arterioskleroze, cjelodnevno praćenje zasićenosti kisika u krvi, praćenje spavanja tijekom cijele noći te praćenje stresa.

Uređaj sadrži dugotrajnu bateriju koja traje do 14 dana, a dolazi i s brzim punjenjem. Novi napredni bežični sustav brzog punjenja napunit će uređaj do 100% u roku od 60 minuta, a samo 10 minuta punjenja osigurat će korisniku 25% baterije. Watch Ultimate također podržava Bluetooth pozive, brze odgovore, reprodukciju glazbe, podsjetnike i široku kompatibilnost na različitim pametnim telefonima, podržavajući i Android i iOS uređaje.

Voyage Blue izvedba Watch Ultimate pametnog sata dolazi s tamnoplavim okvirom čiji obrisi podsjećaju na morsko plavetnilo, dok Expedition Black verzija sadrži nešto lakše kućište izrađeno od opsidijana te jednodijelni keramički prsten. Oba modela podržavaju zaron do dubine od 100 metara uz čak 4 različita načina ronjenja, a opremljeni su posebnim načinom rada za istraživanje - Ekspedicija. Najnoviji način rada korisnicima pruža niz praktičnih alata i značajki kako bi im osigurao što bolje korisničko iskustvo poput off-road vožnje, kampiranja ili planinarenja.

Sat je opremljen i funkcijom dvopojasnog GNSS pozicioniranja s pet glavnih sustava satelita što korisniku omogućuje preciznu navigaciju i siguran povratak na polazišnu točku. Ako teško razdvajate želju za luksuzom, a opet želite okušati svoje mogućnosti u visoko adrenalinskim sportovima ili dubinskom ronjenju - Watch Ultimate je najbolji pametni sat za vas.

Watch GT 3 Pro

Gdje god se nalazili ovog ljeta, ovaj osobni asistent i modni dodatak mamit će mnoge poglede, a pritom će vam pružiti točno GPS pozicioniranje i analizu fizičkih aktivnosti tijekom ljetnih avantura, otkrivanja novih gradova, novih šumskih staza ili prilikom već uhodanog režima treninga. Watch GT 3 Pro pametni satovi prate vaš svaki pokret, bilježe vaše zdravstveno stanje i daju vam savjete kojima ćete primjerice poboljšati kvalitetu sna ili kardiološko stanje. Watch GT 3 Pro modeli spajaju luksuznu eleganciju i napredne funkcionalnosti praćenja zdravlja i fizičkih aktivnosti. Ovi satovi vas pozivaju da zaronite duboko i istražite morsko dno jer dolaze s certifikatom vodootpornosti do 30 metara i mogućnošću praćenja brzine, dubine i vremena zarona. Jednako funkcionalni i na kopnu, s više od 100 različitih sportskih načina rada i mogućnošću praćenja svih važnih parametra zdravlja, Watch GT 3 Pro modeli djelovat će poput trenera na zapešću, a zadovoljit će modni standard svečanih, casual i sportskih prigoda.

Stvoren za obožavatelje luksuznog dizajna, s mogućnošću odabira 2 različita modela, Huawei Watch GT 3 Pro svojim materijalima izrade i stilskom elegancijom zaista opravdava titulu jednog od najboljih pametnih satova na tržištu. Model napravljen od titanijuma pruža nevjerojatnu čvrstinu, kvalitetne i otporne materijale te odiše energijom bezvremenskog klasika i ispisuje novi list dizajna pametnih satova. Za keramičku verziju zaslužno je skoro dva tjedna brušenja i poliranja dijamantnim prahom. Finalni proizvod sjaji prirodnim sjajem u blistavoj bijeloj boji, ostavljajući pritom dojam luksuznog klasičnog sata, a dolazi u izdanju s keramičkim i kožnim remenom.

Oba modela Watch GT 3 Pro serije pokazala su se kao best buy opcije za sve one koji podjednako brinu o zdravlju i izgledu jer donosi niz fantastičnih health - monitoring funkcija uz zaista dopadljiv dizajn.

Uređaji koje nosimo sa sobom

Postoje nosivi uređaji, a postoje i uređaji koje nosimo sa sobom. Uređaje poput bežičnih slušalica i zvučnika često nosimo po džepovima i torbicama te se zbog njihovih funkcionalnosti teško odvajamo od njih. Bežične slušalice zaista su napravile veliki tehnološki skok kada uzmemo u obzir da smo prije koristili slušalice sa žicama koje bi nam vječito bile zapetljane, a s njima je bilo nezgodno obavljati bilo koju vrstu fizičke aktivnosti. Bežične slušalice omogućuju jednostavno korištenje i brzo povezivanje s pametnim telefonom poput HUAWEI P60 Pro ili pametnim satom. Watch 4, Watch Ultimate i Watch GT 3 serije pametnih satova mogu pohraniti i velik broj pjesama koje korisnici mogu izravno reproducirati putem slušalica te si tak olakšati i učiniti trening, šetnju, učenje ili rad zanimljivijim. Za izbor glazbe brinu se aplikacije za streaming glazbe Deezer i Tidal, dostupne u AppGallery trgovini aplikacija.  

10.08.2023. 07:49:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    10.08.2023. 09:48
    imam ih idobri su
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh