Hi-tech
WOW

Sanjajte slatke snove uz najnoviju Huawei TruSleep™ 3.0 tehnologiju

objavljeno prije 10 mjeseci i 3 dana

Kvalitetan san jednako je važan kao i zrak koji udišemo te utječe na kvalitetu života i naše zdravlje. Nažalost, razvojem i popularizacijom digitalnog doba, ljudi su zanemarili… više »

NOVOSTI

Huawei predstavlja FreeBuds SE 2

objavljeno prije 10 mjeseci i 6 dana

Huawei je lokalno lansirao HUAWEI FreeBuds SE 2, najnoviji dodatak njihovoj liniji True Wireless Stereo (TWS) slušalica. Ove slušalice pružaju ugodno audio iskustvo bez kabela,… više »

WOW

HONOR Magic6 sa Snapdragon® 8 Gen 3

objavljeno prije 10 mjeseci i 14 dana

Globalni tehnološki brend HONOR prije nekoliko je dana na Snapdragon Summitu 2023. na Havajima najavio kako će nadolazeći HONOR Magic6 pokretati revolucionarna mobilna platforma… više »

WOW

HONOR 90 - sjajan pametni telefon

objavljeno prije 10 mjeseci i 15 dana

Većina korisnika je pri kupnji pametnih telefona najčešće u potrazi za uređajima koji im omogućavaju produkciju kvalitetnih fotografija, kojima se često žele pohvaliti i na… više »

COOL

Anything2MIDI - radionica izrade MIDI instrumenata

objavljeno prije 10 mjeseci i 15 dana

vrijeme: sub/ned 04. i 05.11.2023., 17:00-20:00h mjesto: klub MaMa (Preradovićeva 18, Zagreb) prijave: max 10 - do popunjenja ili 03.11 16:00, na… više »

UPS!

Hakiranja će biti sve više

objavljeno prije 10 mjeseci i 19 dana

Hakiranje je svakodnevna pojava, svako malo se objavi da je netko u velikim problemima i mora platiti finu lovu da bi mogao doći do svojih podataka... a budućnost izgleda još sumornije… više »

COOL

HONOR Magic Moments Awards 2023 - rezultati

objavljeno prije 10 mjeseci i 21 dan

Globalni tehnološki brend HONOR i ove je godine održao natjecanje HONOR Magic Moments Awards 2023., koje je obuhvatilo ne samo Kinu, već i Europu, Latinsku Ameriku, Aziju i Pacifik,… više »

ZNATE LI?

Zašto Pamela Reif nosi HUAWEI Watch GT 4

objavljeno prije 10 mjeseci i 21 dan

Huawei slavi 10. godišnjicu inovacija u području pametnih nosivih uređaja, najavljujući novi razvojni manifest nazvan "Fashion Forward", koji ističe ambiciju branda u daljnjim… više »

COOL

Predstavljen HONOR Magic Vs2

objavljeno prije 10 mjeseci i 22 dana

Globalni tehnološki brend HONOR prije nekoliko je dana u Kini predstavio preklopni pametni telefon HONOR Magic Vs2, koji pomiče granice kada su u pitanju preklopne inovacije. HONOR… više »

ODLIČNO!

Sjajna akcija za Huawei Watch GT 4

objavljeno prije 10 mjeseci i 23 dana

Najnoviji pametni sat brenda Huawei, WATCH GT 4, već je od samog lokalnog početka prodaje privukao znatnu pozornost fantastičnim specifikacijama i dizajnom, a od 16. listopada pa sve do… više »

RECENZIJA

Recenzija Huawei FreeBuds 5

objavljeno prije 10 mjeseci i 24 dana

Huawei FreeBuds 5 su pravi dragulj za ljubitelje bežičnih slušalica. S vrhunskim zvukom, elegantnim dizajnom i impresivnom funkcionalnošću, ove slušalice se definitivno… više »

FRENDOVI ;)

Svjetski poznati fotograf otkriva tko je njegov najvjerniji pratitelj

objavljeno prije 10 mjeseci i 25 dana

Goran Jović pravo je oličenje svima dobro poznate izreke „sve se može kad se hoće". Unatoč brojnim poslovnim i privatnim obavezama, koje uključuju putovanja u daleke zemlje, cjelodnevna… više »

SJAJNO

Garmin otkriva MARQ Carbon kolekciju

objavljeno prije 10 mjeseci i 26 dana

MARQ Carbon kolekcija sastoji se od tri luksuzna moderna funkcionalna sata izrađena od čvrstog bloka materijala Fused Carbon FiberTM. Kolekciju čine MARQ Athlete, MARQ Golfer i MARQ… više »

COOL

Huawei, fitness i zdravlje

objavljeno prije 10 mjeseci i 26 dana

Huawei slavi 10. godišnjicu inovacija u području pametnih nosivih uređaja za zdravlje i fitness. Godišnjicu obilježava nova strategija pod nazivom „Fashion Forward", kojom… više »

WOW

Što sve može novi Huawei Watch GT 4 sat?

objavljeno prije 11 mjeseci

Danas su pametni satovi više usmjereni na funkcionalnost nego na estetiku pa korisnici niti ne obraćaju puno pažnje na aspekt dizajna. Njihov dizajn je najčešće minimalistički,… više »

skrolaj na vrh