« Hi-tech
objavljeno prije 6 mjeseci i 6 dana
WOW

HONOR 90 - sjajan pametni telefon

HONOR 90: Kamera koja omogućuje kvalitetne fotografije i pri slabom osvjetljenju

HONOR 90 Black
HONOR 90 Black (HONOR)
Više o

Honor

,

Honor 90

Većina korisnika je pri kupnji pametnih telefona najčešće u potrazi za uređajima koji im omogućavaju produkciju kvalitetnih fotografija, kojima se često žele pohvaliti i na društvenim mrežama. Kamere većinom i jesu kvalitetne, ali kada je u pitanju fotografiranje za vrijeme dnevnog svjetla. No izazov se javlja pri noćnom radu kamere, kada fotografije često budu zrnate, mutne, podeksponirane.

HONOR 90, koji je dostupan u ponoćno crnoj i smaragdno zelenoj boji, prepun je pametnih značajki koje pokreće AI, pa tako impresivna glavna kamera od 200 MP korisnicima omogućuju da dobiju savršenu snimku izravno iz fotoaparata, eliminirajući ili barem smanjujući potrebu za naknadnim uređivanjem.

  1. Iznimne performanse pri slabom osvjetljenju: Veliki 1/1.4 senzor HONOR 90 u kombinaciji s noćnim načinom rada daje jasne, svijetle i detaljne snimke čak i kada osvjetljenje nije optimalno. Ovo značajno smanjuje potrebu za naknadnim uređivanjem, za podešavanje ekspozicije ili smanjenje šuma.

  2. AI detekcija scene: HONOR 90 koristi umjetnu inteligenciju za automatsko prepoznavanje onoga što se snima i prilagođava postavke kamere u skladu s tim. Bilo da se radi o sunčanom krajoliku, noćnom gradskom pejzažu ili krupnom planu ukusnog jela, kamera će optimizirati postavke poput boje, kontrasta i ekspozicije kako bi iz scene izvukao najbolje. Ova inteligentna optimizacija znači da su fotografije odmah spremne za dijeljenje ili ispis, bez potrebe za dugotrajnim ručnim podešavanjem.

  3. Nadograđeni portretni način rada: Uz snagu umjetne inteligencije, portretni način rada HONOR-a 90 snima zapanjujuće portrete profesionalnog izgleda koji ističu subjekt, dok stvaraju zamućenu pozadinu. Ovaj efekt, koji je nekoć bio moguć samo s profesionalnim fotoaparatima i ručnim uređivanjem, sada je dostupan na pametnom telefonu. Osim toga, način rada podržava 2x zumiranje, što omogućuje veće fokusiranje na subjekt i izradu izvanrednih portretnih fotografija bez potrebe za daljnjim uređivanjem.

  4. Ultraširoka i makro kamera od 12 MP: Svestrana ultraširoka i makro kamera ne samo da omogućuje snimanje širih kutova za pejzažne fotografije, već i detalje izbliza uz minimalnu udaljenost fokusa od 2,5 cm. Takva mogućnost eliminira potrebu za obrezivanjem ili daljnjim prilagodbama u naknadnoj obradi.

Jedna od velikih prednosti HONOR-a 90 je i ugrađena velika baterija od 5000 mAh1 koja podržava cjelodnevno korištenje, pa tako i fotografiranje. Kada je baterija na izmaku, korisnici je mogu napuniti do 45% uz 66W HONOR SuperCharge u samo 15 minuta, što minimalizira vrijeme isključenja. Brzo i energetski učinkovito, HONOR 90 pokreće Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 Accelerated Edition, koji ima 20% bolju GPU i 30% bolju AI izvedbu u usporedbi s prethodnikom.

HONOR 90 dobitnik je i prestižne nagrade Best Buy Smartphone 2023-2024 koju dodjeljuje Expert Imaging and Sound Association (EISA). Uređaj je u Hrvatskoj dostupan po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 549 eura.

Za više informacija posjetite HONOR online na www.hihonor.com/hr    

Facebook: https://www.facebook.com/honorcroatia     

Instagram: https://www.instagram.com/honor.hrvatska 

25.10.2023. 13:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh