Hi-tech nema prethodne stranice
SAVJETI

Kako razmišljati o zdravlju i fitnessu uz FIT 3 pametni sat

objavljeno prije 1 dan i 20 sati

Ravnoteža i zdrav način života obilježje je modernog življenja, posebno izraženo među mlađom demografijom. Oni ne traže samo dobru fitness spremu već slijede znanstveno utemeljen pristup… više »

WOW

HONOR 200 serija - sjajna!

objavljeno prije 2 dana i 20 sati

HONOR, najbrže rastući brend pametnih telefona u Europi, predstavio je HONOR 200 seriju pametnih telefona na europskom događaju na prestižnom Longchamp hipodromu u Parizu. Na događaju s… više »

COOL

Huawei Photography Masterclass radionica

objavljeno prije 3 dana i 11 sati

Huawei će ovog lipnja održati niz Huawei Masterclass radionica kako bi korisnicima predstavili najzanimljivije funkcije Huawei pametnih uređaja te im pokazali kako putem pametnog telefona… više »

COOL

Crystal Armor Kunlun Glass staklo na Huawei Pura 70 Pro

objavljeno prije 4 dana i 16 sati

Studije pokazuju da je 50% slučajeva servisa pametnih telefona nakon prodaje obično povezano s napuknutim ili razbijenim zaslonima. Lagana pukotina na staklu često je dovoljna da zahtijeva… više »

COOL

HUAWEI WATCH GT 4 41 mm Green Edition

objavljeno prije 8 dana i 20 sati

Izgledati i osjećati se dobro može biti izazovno usred mnogih zahtjeva posla, obitelji i društvenog života. Mnogi gadget mogu biti iznimno korisni, ali nisu u potpunosti nosivi i… više »

COOL

Hisense lokalno predstavio sjajne stvari

objavljeno prije 10 dana i 16 sati

Hisense, kao jedna od vodećih tvrtki za potrošačku elektroniku, lokalno je na velikom eventu u Zagrebu premijerno predstavila najnoviju linije kuhinjskih uređaja koji su od nedavno… više »

COOL

Garmin obilježava Globalni dan trčanja

objavljeno prije 10 dana i 18 sati

Garmin obilježava Globalni dan trčanja s potkrijepljenim podacima u to kako trčanje jača um i tijelo, kao i metrikama poput prosječne udaljenosti po trčanju i tempu po kilometru. Od boljih… više »

SAVJETI

Top 6 razloga zašto kupiti novi Huawei Watch Fit 3 pametni sat

objavljeno prije 15 dana i 20 sati

HUAWEI Watch Fit 3 pametni sat od nedavno je dostupan na lokalnom tržištu, a svi kupci ovog uređaja na dar dobivaju FreeBuds SE 2 bežične slušalice. Ponuda traje do 3.6. ili do… više »

COOL

Huawei Watch 4 Space Edition

objavljeno prije 16 dana i 19 sati

Nakon prvog koraka po Mjesecu, čovječanstvo je krenulo u svoje najznačajnije razdoblje znanstvenih inovacija s pogledom usmjerenim prema zvijezdama. I dok su se sateliti lansirali i… više »

COOL

Upoznajte Fashion Squared koncept novog HUAWEI Watch Fit 3 pametnog sata

objavljeno prije 18 dana i 20 sati

Huawei je predstavio Watch Fit 3, najnovije izdanje renomirane Watch Fit serije pametnih satova. Slogan "Fashion Forward" sadrži bit Huawei nosivih proizvoda, a istovremeno i težnju brenda da… više »

COOL

Huawei Pura 70 Pro dostupan u prodaji

objavljeno prije 19 dana i 20 sati

Najnoviji Huawei flagship pametni telefon - HUAWEI Pura 70 Pro dostupan je u prodaji na lokalnom tržištu. Telefon je dostupan u crnoj i bijeloj boji kod Huawei prodajnih partnera, a… više »

SAVJETI

Što sve ima nova HUAWEI Pura 70 serija

objavljeno prije 22 dana i 18 sati

Huawei je predstavljanjem novog flagshipa najavio iskorak od HUAWEI P serije te nadogradnju i rebrendiranje fotografski orijentirane serije pametnih telefona u HUAWEI Pura seriju. Obnovljena… više »

COOL

HUAWEI WATCH FIT 3 spaja vrhunski dizajn s pametnom tehnologijom

objavljeno prije 23 dana i 18 sati

Nedavno lansirani HUAWEI WATCH FIT 3 predstavlja osvježeni iskorak brenda u poljima dizajna i tehnologije, donoseći sveobuhvatnu nadogradnju dizajna, materijala izrade i interaktivnog… više »

COOL

HONOR na VivaTechu

objavljeno prije 23 dana i 22 sata

Globalni tehnološki brend HONOR debitirao je na VivaTechu, jednom od najvećih europskih tehnoloških i inovacijskih događaja, gdje je predstavio svoj inovativni pristup umjetnoj… više »

COOL

HONOR predstavlja MagicOS 8.0 za HONOR Magic V2 seriju

objavljeno prije 24 dana i 16 sati

Globalni tehnološki brend HONOR najavio je dostupnost novog MagicOS 8.0 za HONOR Magic V2 seriju. Korisnici HONOR Magic V2 i PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR mogu preuzeti1 i… više »

skrolaj na vrh