Glazba nema prethodne stranice
SJAJNO

Baby Lasagna na EXIT-u

objavljeno prije 8 sati i 39 minuta

„Nikada nisam nastupao na ovako velikoj pozornici, nikada pred ovolikom i boljom publikom" - riječi su koje je u nekoliko navrata ponovio Baby Lasagna sa Glavne pozornice EXIT festivala… više »

KAJ IMA

Danas u Zagrebu - koncerti i svirke

objavljeno prije 13 sati i 40 minuta

Eto što ima Al SiTAR duo, 19.30h - Maroon Gudački kvintet Ballot, 21h - Gornji grad Buka i otpor: Habak, Gummo, Butryc Acid, Ka'rah, 21h - klub Močvara više »

AKC ATTACK

Ribarska fešta u Attacku za kraj sezone

objavljeno prije 1 dan i 6 sati

Kad ne možemo na more, more će doći nama! Klupsku sezonu zatvaramo s tradicionalnom i dugoočekivanom ribarskom feštom. Vaši "mještani" iz Medike pripremit će vam… više »

SHE RAPS

Održana završna večer projekta She Raps

objavljeno prije 1 dan i 9 sati

Međunarodni EU projekt She Raps ("One repaju") kojem je cilj osnaživanje i profesionalizacija reperica, prošli je vikend doživio svoje veliko regionalno finale. U sjajnoj atmosferi… više »

AJOJ

Odgođen ostatak europske turneje Queens Of The Stone Age

objavljeno prije 2 dana i 4 sata

Queens Of The Stone Age odgodit će ostatak europske turneje zbog zdravstvene situacije Josh Hommea, a time i nastupe na zagrebačkom stadionu Šalata 23. i 24. srpnja 2024. Prenosimo… više »

NAJAVE

Bruce Dickinson spreman za pravi ljetni rock spektakl u Zagrebu

objavljeno prije 2 dana i 9 sati

Samo nas pet dana dijeli do pravog rock spektakla u Zagrebu! Jedan od najprepoznatljivijih i najdugovječnijih heavy metal izvođača Bruce Dickinson, zakazao je novi susret sa svojim fanovima… više »

COOL

Legende britanskog rocka, Dire Straits Legacy, u kolovozu stižu u Cave Romane

objavljeno prije 3 dana i 1 sat

Kroz svoju strast i predanost, DSL osigurava da nasljeđe Dire Straitsa živi i dalje, pružajući nezaboravne trenutke svima koji imaju privilegiju slušati ih uživo. Alan Clark bio je… više »

NAJAVE

Steel Panther postao globalni fenomen

objavljeno prije 3 dana i 5 sati

Poznata je satnica za zagrebački koncert, vrata kluba otvaraju se u 19:00, od 20:00 na rasporedu je Damir Šimić - Shime, a Steel Panther su od 21:00. Turneja On The Prowl prati… više »

NAJAVE

Mudri Brk će biti show

objavljeno prije 3 dana i 23 sata

Masu dobar đir ove godine publiku očekuje pet dana od 24. do 28. srpnja. Osim središnjeg glazbenog programa 26. i 27. srpnja u Ljetnom kinu Jelsa, organizatori za Mudri Brk… više »

NAJAVE

Porazium uz Suffocation krajem srpnja u Močvari

objavljeno prije 4 dana i 8 sati

Domaće snage Porazium otvorit će 29. srpnja (ponedjeljak) svojim drčnim i bezobraznim death metalom 29. srpnja večer za gigante ovog žanra Suffocation koji se nakon više od četiri… više »

NAJAVE

Lenny Kravitz otvorio svjetsku turneju i potvrdio ime predgrupe

objavljeno prije 5 dana i 1 sat

Na oduševljenje hrvatske publike, američka rock zvijezda i jedan od najdugovječnijih glazbenika današnjice, Lenny Kravitz, u prosincu je najavio svoj nastup u pulskom Amfiteatru… više »

OPERA

A Queer Zagreb Night at the Opera

objavljeno prije 5 dana i 7 sati

Nakon uspješnog programa posvećenog arapskoj queer kulturi s gostovanjima umjetnika iz desetak zemalja, Queer Zagreb Sezona nastavlja s programom koji će… više »

NAJAVE

Turski psihodelični trio Lalalar početkom listopada u Vintageu

objavljeno prije 9 dana i 8 sati

Nakon malo više od dvije godine turski psihodelični trio Lalalar vraća se u Zagreb napraviti još jedan koncert za pamćenje! Datum za upisati u pametne mobitele ili mentalne mape… više »

ODLIČNO!

Sjajan Silente na Šalati

objavljeno prije 10 dana

Grupa Silente proteklog je vikenda rasprodanim koncertom na zagrebačkom stadionu Šalata okrunio dosadašnju karijeru. Pred gotovo 5000 najvećih fanova dubrovački bend održao je… više »

COOL

Giboni je zapalio Cave Romane

objavljeno prije 10 dana i 5 sati

Njegov koncert srušio je sve rekorde Vinkuranskog Cave Romana, oduševivši više od 4.000 prisutnih i zatvorivši prvi dio festivalskog druženja na… više »

skrolaj na vrh