« Hi-tech
objavljeno prije 19 dana i 20 sati
COOL

HONOR 200 Pro pametni je telefon sa spektakularnom portretnom kamerom

Na spektakularnom HONOR partyju naš slavni fotograf Goran Čižmešija snimio mnoge portretne fotografije studijske kvalitete naših poznatih i slavnih s HONOR 200 serijom pametnih telefona

HONOR 200 Pro
HONOR 200 Pro (HONOR)
Više o

HONOR 200 Pro

U splitskom Mistral Beach Clubu powered by Radisson Blu Resort & Spa hotela, ispred više od 200 gostiju, održan je HONOR ljetni party koji je okupio mnogo domaćih zvijezda, među kojima je bila i HONOR 200 serija pametnih telefona. Riječ je o najnovijoj seriji globalnog tehnološkog brenda HONOR koja donosi revoluciju u izradi portretnih fotografija zahvaljujući AI tehnologiji i Harcourt tehnici fotografiranja.

Gosti su imali priliku u interaktivnoj zoni iskusiti sve čari ovog spoja umjetnosti i tehnologije koje je kroz objektiv najnovijih HONOR pametnih telefona zabilježio poznati fotograf Goran Čižmešija.

'Izrazita mi je čast što sam dobio priliku prezentirati model HONOR 200 Pro koji je specifičan po tome što ima Harcourt tehniku fotografiranja. Harcourt je studio koji je 1933. godine osnovan u Parizu i prepoznatljiv je po specifičnim crno-bijelim fotografijama. To je onaj stil starog Hollywooda. I ja osobno u svom studiju često koristim tu vrstu rasvjete, s tim da ovaj mobitel daje jednu dodatnu magiju i prirodnu zamućenost pozadine', rekao je Goran Čižmešija.

HONOR 200 serija koristi i naprednu tehnologiju umjetne inteligencije za prepoznavanje nijansi svjetla i sjene, omogućujući korisnicima snimanje detaljnih portreta, čak i u uvjetima slabijeg osvjetljenja. S glavnom portretnom kamerom od 50 MP i telefoto kamerom od 50 MP, HONOR 200 Pro donosi vrhunsku kvalitetu portreta, potpomognutu HONOR AI sustavom za portrete. Trostruka 50 MP portretna kamera osigurava dobro uravnotežene portrete u svim uvjetima, u što su se iz prve ruke u pop-up portretnom studiju uvjerili uzvanici splitskog HONOR partyja među kojima su hrvatska glumica Petra Kraljev i rukometaš Filip Ivić.

'Vrlo rado bi se za neki idući intervju fotografirala samo s ovim mobitelom. Fenomenalna je kamera i osvjetljenje, odličan je', rekla je Petra.

'Fotografije su super. HONOR 200 Pro je novi pametni telefon na tržištu i drago mi je što sam ga imao prilike isprobati među prvima. Ovim putem pozivam sve ljubitelje kvalitetnih fotografija i novih mobilnih telefona da definitivno isprobaju HONOR i sami se uvjere u njegovu kvalitetu. Siguran sam da će moj sljedeći mobitel biti upravo HONOR', dodao je Filip.

Predstavljajući elegantan dizajn inspiriran prirodom, HONOR 200 Pro dostupan je u Hrvatskoj u dvije boje: crnoj i mjesečevo bijeloj, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 799 €, dok je HONOR 200 dostupan u smaragdnoj zelenoj i crnoj boji po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 649 €. HONOR 200 Lite dostupan je u ponoćno crnoj i tirkiznoj boji po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 329 €.

Ukratko, zahvaljujući HONOR 200 seriji pametnih telefona uzvanici sa splitskog partya kući su otišli sa savršenim portretnim fotografijama, kao da su snimane u studijskim uvjetima - a ne po zvjezdanim nebom tople splitske noći.

11.07.2024. 15:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh