Fun
VIC DANA

Plavuše i to...

objavljeno prije 3 mjeseca i 17 dana

Pričaju dvije plavuše:- Jesi li čula da je našeg dimnjačara pregazio auto?- Strašno! Više nismo sigurni ni na krovu! … više »

VIC DANA

Vicevi za lakši ulazak u Novu godinu

objavljeno prije 3 mjeseca i 18 dana

Ulazi mladić u knjižaru i pita:- Imate li novogodišnje čestitke na kojima piše: Mojoj jedinoj ljubavi?Prodavačica se osmjehne:- Svakako, izvoliteMladić mrtav hladan zatraži:-… više »

VIC DANA

Mujo i doček Nove godine

objavljeno prije 3 mjeseca i 19 dana

Mujo i Haso odlučili dočekati Novu godinu obližnjoj kafani s jaranima, pa zasjeli i pravo se zarakijali. Nakon što su satrali prvu litru, Haso upita: - Mujo, jarane, šta je… više »

VIC DANA

Mali Mujica i kraj polugodišta

objavljeno prije 3 mjeseca i 20 dana

Mujo se izvalio pred televizor, pijucka pivo, a mali Mujica trčkara kućom i nešto se igra, pa se Mujo najednom prene: - Muj'ce, bolan, tiše malo... nemaš ti ništa… više »

VIC DANA

Mujo i cure

objavljeno prije 3 mjeseca i 23 dana

Mujo i Haso zasjeli u kafanu poslije posla pa se nakon par rakijica krenu prisjećati kako je to bilo kad su bili mlađi. Haso uzdahne: - Ehhh, jarane, ja sam t' svaki vikend drugu dovodio kuć'… više »

VIC DANA

Mujo i plivačica

objavljeno prije 3 mjeseca i 24 dana

Mujo sjedi pred kafanom, lagano pijucka pivo i dobacuje curama u prolazu, kad najednom ugleda sjajno tijelo utegnuto u majicu i minicu. Mujo zazviždi i vikne: - Ej, mala, pravo s' dobra! Cura… više »

VIC DANA

Vicevi za sretan Božić

objavljeno prije 3 mjeseca i 25 dana

Kaže otac nakon još jednog Božića: "Sada znam zašto sam kao dijete više volio Božić. Nisam morao plaćati poklone." ----------------------------------------------- "Jako… više »

VIC DANA

Plavuša i božićna želja

objavljeno prije 3 mjeseca i 26 dana

Plavuša se na Badnjak sjeti svoje bake u staračkom domu i odluči je posjetiti. Baka se razveseli kao rijetko kada i raznježeno joj kaže: - Ljepotice moja, ove godine možeš od… više »

VIC DANA

Mali Mujica i novi mobitel

objavljeno prije 3 mjeseca i 27 dana

Mali Mujica sjedi u dnevnoj sobi i igra se na mobitelu, dok Mujo sa strane čita novine. Mujica se po peti put naljuti i tresne mobitelom po stolu: - Babo, ovaj mob'tel *urcu ne valja, treba… više »

LOOL

Macaulay Culkin rastura u novoj reklami

objavljeno prije 3 mjeseca i 28 dana

Macaulay Culkin i Sam u kući... dvije stvari koje nam već idu na nos tijekom Božića, ali pokazalo se da bivša dječja zvijezda problematičnog odrastanja ima smisla za humor, a bome i za… više »

VIC DANA

Mujo i Fatin striptiz

objavljeno prije 3 mjeseca i 29 dana

Mujo i Fata sjede pred televizorom i listaju svaki svoj dio novina, kad će Fata: - Mujo, bolan, zam'sli 'vak'u situaciju - na teveu je fudbal, a ja sa strane radim striptiz... koga b' gled'o?… više »

VIC DANA

Mujo i ljubav

objavljeno prije 4 mjeseca

Mujo i Haso zasjeli u kafanu i lagano rakijaju, gledaju raju kako prolazi kroz prozor i komentiraju, kad će Haso odjednom: - Mujo, bolan, jel' ti vjeruješ u ljubav na prvi pogled? Mujo… više »

VIC DANA

Fata i rođendanska želja

objavljeno prije 4 mjeseca i 1 dan

Fata se sprema za rođendansku proslavu za vikend, a Mujo je gleda s kauča i upita: - Fato, bona, šta b' željela da t' poklonim za rođendan? Fata se zamisli, nasmije i ispali: - Ja b'… više »

VIC DANA

Mujo bogataš i njegov vozač

objavljeno prije 4 mjeseca i 2 dana

Mujo se pravo obogatio i živi kao lord - ogromna kuća, vrt, kuharica, vozač... ima sve. Zaposli on novoga vozača, kad Fata uleti drugi dan sva unezvjerena: - Mujo, bolan, moraš… više »

VIC DANA

Mujo u Njemačkoj

objavljeno prije 4 mjeseca i 3 dana

Mujo otišao raditi u Njemačku i javlja se Fati porukom nakon par dana: - Fato, sve je u redu, naš'o sam pos'o! Fata se razveseli, kad na vijestima ugleda poplave u Njemačkoj pa… više »

skrolaj na vrh