Fun
VIC DANA

Mujo i gledanje na sat

objavljeno prije 4 mjeseca i 23 dana

Mujo učio Hasu kako da gleda na sat sa kazaljkama, pa mu objašnjava: - Vid', bolan, 'vako se to gleda: dkd je mala kazaljka na 1 a vel'ka na 12, onda je 1 sat, a kad je velika na 6… više »

VIC DANA

Mujo i Fata u romantičnom raspoloženju

objavljeno prije 4 mjeseca i 24 dana

Mujo i Fata, stariji par već u lijepim godinama leži u krevetu. Mujo pospan, a FAti do romantike, pa će ona: - Kad si mi se još udvar'o, drž'o s me za ruku u krevetu... Mujo se okrene,… više »

VIC DANA

Mujo i intervju za posao

objavljeno prije 4 mjeseca i 25 dana

Mujo ide na intervju za posao, pa odluči potražiti savjet od Hase. Kaže on njemu u čemu je stvar, pa ga Haso posavjetuje: - Moraš reći' nešto oštro i duboko, to t' vole… više »

VIC DANA

Mujo i bolna leđa

objavljeno prije 4 mjeseca i 26 dana

Mujo dođe kod doktora i požali mu se: - Doktore, pomagaj... kad se dignem ujutru, hoće leđa da me ubiju od bolova... šta da radim? Doktor ga pogleda preko naočala: - Sl'šaj, za… više »

VIC DANA

Mujo u krevetu

objavljeno prije 4 mjeseca i 27 dana

Mujo se dobrano napio s jaranima i krene on kući lelujajući cestom. Napokon dođe doma, otvori vrata i jedva jedvice se polako uvuče u krevet. U tom trenu začuje ženski glas: - Jesi'l se ti to… više »

VIC DANA

Mujo i svađanje

objavljeno prije 4 mjeseca i 28 dana

Mujo zasjeo u kafanu, pa dođe do njega Haso i upita: - Jel', bolan, kako je jučer završ'la tvoja svađa s Fatom? Mujo se isprsi: - Dop'zala je do mene na koljenima, moj Haso... Haso se… više »

VIC DANA

Mujo i vibra

objavljeno prije 4 mjeseca i 29 dana

Mujo zapalio cigaretu nakon sekso, pa povlači jako dimove očito zadovoljan. Fata ga pogleda pa kaže: - Mujo bolan, ti si mi kao mobilni telefon. Mujo se smješka i kaže: - Što to… više »

VIC DANA

Mali Mujica za ručkom

objavljeno prije 5 mjeseci

Došao mali Mujica iz škole i za ručkom pita Fatu: - Mama, a šta s' ti 'tjela - sina il' 'ćer? Fata uzdahne: - E moj Muj'ce, ja sam samo 'tjela gledat' film... više »

VIC DANA

Vicevi za izborni dan

objavljeno prije 5 mjeseci i 1 dan

Mujo, već dobrano u godinama, došepesa na biračko mjesto za izbore, zaokruži svoje i ubaci listić, pa uzme stolac i sjedne. Sjedi on tako već pola sata, pa ga tip iz biračkog odbora… više »

VIC DANA

Mali Mujica na ferijama

objavljeno prije 5 mjeseci i 2 dana

Mujo se izvalio pred televizor, pijucka pivo, a mali Mujica trčkara kućom i nešto se igra, pa se Mujo najednom prene: - Muj'ce, bolan, tiše malo... nemaš ti ništa… više »

VIC DANA

Mujo i pospremanje kuće

objavljeno prije 5 mjeseci i 3 dana

Fata sjela na kavu s jaranicom pa se požali: - Ma ovaj moj je ust'o u 5 ujutro, opr'o suđe, skin'o zavjese, obris'o praš'nu, sve usis'o, opr'o rublje, skuh'o ručak... Jaranica je… više »

VIC DANA

Mujo i Haso idu u goste

objavljeno prije 5 mjeseci i 4 dana

Mujo i Haso krenuli u posjetu jaranu Ibri u njegov novi stan u neboderu. Uđu oni u neboder, vide da je Ibro na 12. katu pa će Haso: - Mujo, bolan, de pozov' lift! Mujo se zbunjeno okrene: - A… više »

VIC DANA

Mali Mujica i kondomi

objavljeno prije 5 mjeseci i 6 dana

Mali Mujica uđe u trgovinu i počne vikati: - Imate l' kondome?! Prodavačica mu kaže: - Kao prvo, nije lijepo vikat' u trgov'ni, kao drugo kondomi nisu za djecu, a kao treće, koja vel'čina ti… više »

VIC DANA

Mujo i vozački

objavljeno prije 5 mjeseci i 7 dana

Mujo krenuo na vozački i nakon pismenog čita instruktor rezultate, pa kaže: - Mujo... pao, imaš 28 grešaka... Mujo uzdahne, a instruktor nastavi: - Pa ti s' sve B zaokružio?… više »

VIC DANA

Mujo i Haso se hvale

objavljeno prije 5 mjeseci i 8 dana

Mujo i Haso nađu se rano ujutro u kafiću, pa nakon kave zaredaju rakijice i u jednom trenutku Mujo ispali: - Haso, bolan, jel' znaš ti šta sam ja radio noćas? Haso odmahne… više »

Bilić Vision Oftalmologija
skrolaj na vrh