Fun
VIC DANA

Mujo i Fata u parku

objavljeno prije 5 mjeseci i 1 dan

Mujo i Fata sjeli na klupu u parku, malo zaklonjenu od pogleda i krenuli se maziti i hvatati, pa će Fata nakon par minuta: - Mujo, bolan, skin' 'očale, rasparat ćeš m' čarape! Mujo… više »

VIC DANA

Stari Mujo i isprobavanje Viagre

objavljeno prije 5 mjeseci i 2 dana

Mujo i Fata odlučili pod stare dane isprobati Viagru, pa ulazi Mujo u spavaću sobu i kuca na vrata. Fata se zadere: - Ulaz', bolan, šta kucaš?! Mujo uđe s osmijehom: - Ne pita… više »

VIC DANA

Mujo i Fatini nalazi

objavljeno prije 5 mjeseci i 3 dana

Mujo dolazi kući sa Fatinim nalazima od doktora i ozbiljnim glasom pita Fatu: - Fato, bona, sl'šaj me, da ti doktor kaže da se moraš odreć' kafe il' slatkiša, čega b' se… više »

VIC DANA

Božićni veseli vicevi

objavljeno prije 5 mjeseci i 4 dana

"Jako sam zabrinut za ženu. Otišla je u grad, a vani je pravo nevrijeme, snijeg pada kao lud", povjerava se jedan prijatelj drugom. "Ma ne brini, ući će u neki dućan i čekati da se… više »

VIC DANA

Mali Mujica i kukci

objavljeno prije 5 mjeseci i 5 dana

Mali Mujica se dosađuje na satu biologije, pa ga profa prozove i upita: - Muj'ce, de ti nam' reci, što je to leptir? Mujica se zamisli i ispali: - Insekt! Profa ga pohvali: - Bravo,… više »

VIC DANA

Mujo i definicija ljubavnice

objavljeno prije 5 mjeseci i 6 dana

Mujo i Haso sjede u kafani i lagano rakijaju, pa usput krene priča o ženama. Haso se žali da bi trebao naći ljubavnicu, a Mujo ga nasmiješen upita: - Dobro, bolan, Haso, jel'… više »

VIC DANA

Kako je Mujo izgubio izbore

objavljeno prije 5 mjeseci i 7 dana

Mujo na dan izbora navečer uletava u kuću i počne urlati na Fatu: - Fato, sunce l' t' tvoje jebem, šta imaš ti sa Hasom! Fata uzvrati: - Ništa Mujo, šta b' imala,… više »

VIC DANA

Mujin čudan ulet Fati

objavljeno prije 5 mjeseci i 8 dana

Mujo je smislio novi ulet i krene navečer u kafani isprobati na Fati. Dođe on do nje, nalakti se na šank i ispali: - Fato, ako t' kažem da bi t' rado skin'o nevinost, sigurno b' rekla… više »

VIC DANA

Mujo i promjena posla

objavljeno prije 5 mjeseci i 9 dana

Fata sjedi tužna u kuhinji, pa skoči na Muju kad ovaj dođe kući: - Mujo, bolan, ti me više ne voliš garant! Mujo se zbuni: - Zašto?! Fata uzdahne: - Pa nikad m'… više »

VIC DANA

Mujo ostao bez muda

objavljeno prije 5 mjeseci i 10 dana

Mujo dolazi doktoru i već s vrata viče: - Doktore, pomagaj, poplav'lo m' desno jaje?! Doktor pogleda stvar onako preko naočala i slegne ramenima: - Ništa, Mujo, mora'ć'mo rezat...… više »

VIC DANA

Fata na ginekološkom pregledu

objavljeno prije 5 mjeseci i 11 dana

Fata ode kod ginekologa na pregled, pa nakon što je obavio sve ginekolog dođe s vijestima: - Dobro, gospođo, imam dobru vijest za vas! Fata uvrijeđeno odgovori: - Ja sam gospođ'ca!… više »

VIC DANA

Mujo i poziv iz banke

objavljeno prije 5 mjeseci i 12 dana

Mujo sjedi u dnevnoj uz pivo i Sportske, kad ga nazove službenica iz banke: - Dobar dan, zovem iz banke. Imamo nov proizvod, hipotekarni kredit... Mujo pristojno odgovori: - Fala, bona, al'… više »

VIC DANA

Mujo mesar i mali Mujica

objavljeno prije 5 mjeseci i 13 dana

Mujo mesar dobio sina i uleti u kafanu: - Raja, dobio sam sina, ja častim! Svi se razvesele, pa mu priđe Haso i čestita: - Mašala, Mujo... kol'ki je mali? Mujo ponosno odgovori: -… više »

VIC DANA

Mujo i mirisi

objavljeno prije 5 mjeseci i 14 dana

Mujo i Fata krenuli na čaršiju, pa nakon par koraka Fata zbunjeno reče: - Mujo, bolan, što tako lijepo mirišiš danas? Mujo slegne ramenima: - A sl'šaj,… više »

VIC DANA

Mujo i začini

objavljeno prije 5 mjeseci i 15 dana

Fata sjela na kavu s jaranicom pa se krene žaliti: - Ma, onaj moj Mujo, taj kad god dođe u ku'inju, sve m' začine pomiješa... Habiba se zbuni: - Pa kako, bona? Fata uzdahne: - Hja,… više »

skrolaj na vrh