Fun
VIC DANA

Mujo na vjenčanju

objavljeno prije 4 mjeseca i 4 dana

Mujo i Fata hodali godinama, pa ga ona napokon natjerala da se ožene. Napravili oni sve kako treba, pa poslije vjenčanja zasjeli u restoran s gostima na zabavu.  Nakon govora kumova,… više »

VIC DANA

Plavuša i petak 13.

objavljeno prije 4 mjeseca i 5 dana

Razgovaraju dvije plavuše, pa kaže prva: - Božić ove godine pada na petak.... Druga se zabrine: - Ne valjda 13.?! više »

VIC DANA

Fata i njezina govorna mana

objavljeno prije 4 mjeseca i 6 dana

Mujo i Haso sjede u kafani kraj prozora i komentiraju prolaznike, pa kad ugledaju Fatu, Haso se oduševi: - Eno ba Fate, e ta je pravo dobra!!! Mujo procijedi: - Pa nije baš… više »

VIC DANA

Mujo i nova djevojka

objavljeno prije 4 mjeseca i 7 dana

Mujo našao novu curu i nakon što su se zabavljali već skoro pola godine, jedno jutro u parku ona skupi hrabrost i reče: - Mujo, bolan, mislim da je došlo vrijeme da me… više »

Olakšajete si simptome na pametan način/Pixabay
VIC DANA

Mujo i alkoholizam

objavljeno prije 4 mjeseca i 8 dana

Mujo sjedi u kafani i niže rakijice sve jednu za drugom, pa kad se već dobrano napio, uleti neki tip i počne dijeliti letke. Gurne on jedan Muji, ovaj gleda, slova mu se mute, al' konta da je… više »

90 minuta je dovoljno / Pixabay
VIC DANA

Mali Mujica i djeca

objavljeno prije 4 mjeseca i 9 dana

Mali Mujica sjedi s Fatom u dnevnoj sobi i gleda televiziju, pa je odjednom upita: - Mamo, mamo... da t' pitam? Fata klimne: - Pitaj, Muj'ce? Mujica nastavi: - Kad sam ja doš'o na… više »

VIC DANA

Mali Mujica i pas

objavljeno prije 4 mjeseca i 10 dana

Mujo poveo Mujicu na put u Zagreb, pa poslije obavljenog posla prošeta s njim po centru. Gleda Mujica unaokolo, pa će odjednom: - Babo, babo.. vid' ćuko!! Mujo ga klepi iza uha: - Ma… više »

VIC DANA

Mujo i prostitutka

objavljeno prije 4 mjeseca i 11 dana

Mujo i Haso se zarakijali u kafani, pa Haso nakon pete rakijice upita Muju: - Dobro, bolan, šta ono radi tvoja Fata? Mujo otpije gutljaj: - A ona kaže da je prostitutka... Haso se… više »

VIC DANA

Mujo i nesretna ljubav

objavljeno prije 4 mjeseca i 12 dana

Mujo sjedi u kafani za šankom, niže rakijice i mumlja nešto sebi u bradu, pa Haso sjedne do njega i upita ga: - Š'a je, bolan, Mujo, š'a s' se stis'o tako? Mujo… više »

VIC DANA

Mali Mujica i novi ajfon

objavljeno prije 4 mjeseca i 13 dana

Mali Mujica uleti u dnevnu sobu i sjedne na kauč do Muje, pa ga gurne pod rebra: - Babo, babo, de m' kupi novi ajfon! Mujo mu zalijepi čvrgu: - De šut', bolan, šta ć' ti novi… više »

VIC DANA

Mujo i hodanje

objavljeno prije 4 mjeseca i 14 dana

Mujo uspio osvojiti Fatu nakon dugog nagovaranja, pa je povede u šetnju parkom. Zamisli se nešto Mujo, pa je upita: - Jel', bona, jesi'l ti 'odala s nekim prije mene? Fata… više »

VIC DANA

Poštar kod Muje

objavljeno prije 4 mjeseca i 15 dana

Poštar pozvonio Muji na vrata, Fata otvara i objašnjava mu: - Mujo t' je u štali s kravama, tamo ga traži... Poštar premjesti paket u drugu ruku pa upita: - A kako… više »

ISPROBAJTE :)

Najkraći test inteligencije na svijetu

objavljeno prije 4 mjeseca i 18 dana

Inteligencija se mjeri, to vjerojatno svi znaju, različitim testovima, a ako ste ikad rješavali neki od njih, prva će vam asocijacija biti nizovi raznoraznih brojeva i likova, no ovaj… više »

VIC DANA

Uskrs u modernoj obitelji

objavljeno prije 4 mjeseca i 18 dana

Žena i muž sjede za ručkom, pa žena upita: - Kakvi su ti planovi za Uskrs? Muž je pogleda preko oka: - Kao Isusovi... Žena ga zbunjeno pogleda, a on se nasmije: - Nestajem u petak,… više »

VIC DANA

Mujo i raspeće

objavljeno prije 4 mjeseca i 19 dana

Mujo svratio do Zagreba posjetiti jarane prije Uskrsa, pa krene u šetnju i naleti na bakicu koja prodaje raspela. Mujo zagleda ponudu, pa upita: - Jel', baba, pošto t' je ovaj… više »

skrolaj na vrh