Fun
VIC DANA

Mujo i lutka na napuhavanje

objavljeno prije 4 mjeseca i 7 dana

Mujo uletio u sex shop i pita s vrata: - Imate l' one lutke što se napušu pa se guze? Prodavač klimne i upita: - 'oćete l' normalan model ili intel'gentan? Mujo se zamisli pa… više »

Foto: Pexels
VIC DANA

Fata i seksualne fantazije

objavljeno prije 4 mjeseca i 8 dana

Mujo i Fata zalegli u krevet navečer, pa nakon što je malo prolistao novine Mujo upita: - Fato, bona, jel' maštaš ti kad o seksu? Fata klimne: - Jašta! Mujo se… više »

VIC DANA

Fata u toplicama

objavljeno prije 4 mjeseca i 9 dana

Fata došla u toplice i na večernjem kupanju upoznala nove jaranice, pa poslije sjele na kavu i ona uzdahne: - Eh, da m' nije snajke, ne b' ja sad 'vako uživala.... Jedna je upita: -… više »

VIC DANA

Mujo i ženske gaćice

objavljeno prije 4 mjeseca i 10 dana

Mujo je kasno došao kući i strovalio se u krevet, a Fata ga ujutro budi šamarom: - Mujo, prase jedno, o'klen t' gaćice u džepu?!?! Mujo je klepi onako bunovan i procijedi: - Dao… više »

VIC DANA

Mujo i rođendanski poklon

objavljeno prije 4 mjeseca i 11 dana

Mujo upada u kafanu i već s vrata naručuje duplu ljutu, pa ga konobar upita: - Š'a je, bolan, koja te to muka spopala? Mujo sune rakiju i opusti se: - Ma bjež', cijelo popodne 'odam… više »

VIC DANA

Mali Mujica i svađa

objavljeno prije 4 mjeseca i 12 dana

Mali Mujica se posvađao s malim Ibrom, pa kad je došlo do naguravanja, on se zadere: - Moj babo je bolji od tvog!! Ibro odmahne glavom: - Jok, moj je bolji! Mujica se zapuše: -… više »

VIC DANA

Mali Mujica i ispričnica

objavljeno prije 4 mjeseca i 13 dana

Mali Mujica nakon što dva dana nije bio u školi zasjedne u klupu, pa ga učiteljica prozove čim je ušla: - Muj'ce, pa gdje s' ti već dva dana?! Mujica se digne i pruži joj… više »

VIC DANA

Mujo gentleman

objavljeno prije 4 mjeseca i 14 dana

Mujo sjedi u kafani, niže rakijice i nešto si gunđa u bradu, pa ga Haso upita s kraja šanka: - Mujo, bolan, š'a te muči? Mujo odmahne glavom: - Ma ona moja Fata, ne konta… više »

VIC DANA

Mujo kod fotografa

objavljeno prije 4 mjeseca i 15 dana

Mujo dođe kod fotografa da napravi slike za nove dokumente, pa kad je slikanje bilo gotovo, Mujo zamoli: - Jarane, deder ti naprav' i jednu onako, veću, da imam za na zid... Fotograf klimne i… više »

bogata
VIC DANA

Mujo bogataš

objavljeno prije 4 mjeseca i 16 dana

Mujo se pravo obogatio, napravio viletinu i ganja skupe aute, pa mu se najavi televizija da napravi reportažu o njemu. Primi ih na terasi s pogledom, natoči skupi viski i krenu novinari s… više »

VIC DANA

Mujo na policiji

objavljeno prije 4 mjeseca i 17 dana

Mujo završio na policiji kao svjedok nakon što su uhapsili komšiju Hasu zbog droge, pa ga pandur krene ispitivati: - Jel' vam osumnjičen' Haso dav'o drogu? Mujo odmahne… više »

VIC DANA

Mujo i dolazak kući

objavljeno prije 4 mjeseca i 18 dana

Mujo sjedi u kafani i niže rakijice veseo i nasmijan, pa ga Haso upita: - Š'a s' tako dobre volje, jarane? Mujo veselo odgovori: - Dogod'lo m' se čudo noćas! Haso znatiželjno upita: -… više »

VIC DANA

Mujo i fobije

objavljeno prije 4 mjeseca i 19 dana

Mujo i Haso sreli se na čaršiji, pa Haso upita: - Mujo, bolan, kako to izgledaš, sav si blijed k'o krpa? Mujo odmahne rukom: - Bjež', bolan, imam klaustrofobiju? Haso se zbuni:… više »

VIC DANA

Mujo i najbolji liječnik

objavljeno prije 4 mjeseca i 20 dana

Mujo se požali Hasi: - Mor'o b' u bolnicu na pregled, al' ne znam kojem doktoru da idem?! Haso klimne: - Treb'o b' tražit Ferhatov'ća, on ti je najbolji... Mujo sumnjičavo zavrti glavom: -… više »

VIC DANA

Fata i noćno pijanstvo

objavljeno prije 4 mjeseca i 21 dan

Fata se vraća kući s čaršije gdje je zasjela s ostalim razvedenim jaranicama i jedva pogodi bravu na vratima, pa kad uđe ugleda djecu kako je malo preplašeno gledaju. Fata… više »

skrolaj na vrh