Fun
VIC DANA

Mujo i dogovor za godišnji

objavljeno prije 16 dana i 23 sata

Mujo i Fata sjede u kuhinji na jutarnjoj kavi, pa će Fata nakon nekog vremena: - Mujo, bolan, šta misl'š š'a b' bilo najbolje za tvoje zdravlje, da na god'šnji… više »

VIC DANA

Fata na tržnici

objavljeno prije 17 dana i 23 sata

Fata dolazi na tržnicu i govori prodavačici: - Sl'šaj, bona, skup t' je ovaj sir pravo! Prodavačica je odmjeri od glave do pete pa odbrusi:  - Nije sir skup, nego s' se ti… više »

VIC DANA

Mujo na partiju

objavljeno prije 18 dana i 23 sata

Mujo došao na uredsku zabavu bez Fate, pa ga šef upita: - Mujo, bolan, što s' sam, đe t' je Fata? Mujo uzdahne: - Eno je kuć', nešt' je loše volje...… više »

VIC DANA

Mujo i Fatina operacija

objavljeno prije 19 dana i 23 sata

Mujo juri Golfom kad ga zaustavi pandur, no na sreću njegov jaran Haso. Kad je Haso shvatio koga je zaustavio, odmahne rukom: - 'Ajd', bolan, voz' dalje, al' uspor' malo, kak'a žurba te… više »

VIC DANA

Plavuša i guma

objavljeno prije 22 dana i 23 sata

Plavuše se voze u autu od sponzora kad im na jednom zavoju pukne guma. Jedna izađe van i gleda, pa je druga upita: - Šta je bilo? Prva odgovori: - Eh, izgleda da je pukla… više »

VIC DANA

Mujo i Fatin ljubavnik

objavljeno prije 23 dana i 23 sata

Mujo krenuo na posao tramvajem, kad mu prilazi neki tip i kaže mu: - Jeb'o sam ti ženu!. Sutradan isto. Kada se to dogodilo i treći dan, Mujo nazove Fatu kad je došao na posao i… više »

VIC DANA

Pandur i plavuša

objavljeno prije 24 dana i 23 sata

Plavuša dobila novi auto od bogatog ljubavnika i krene ga isprobati, pa je nakon par kilometara zaustavi pandur i zgroženo je upita: - Jel' znate vi što ste napravili na… više »

VIC DANA

Mujo i Fatina alimentacija

objavljeno prije 25 dana i 23 sata

Mujo se odavno rastao od Fate i na 18. rođendan kćeri Habibe on joj tutne omotnicu i veselo ispali: - Habiba, teb' je danas osamn'es' i ovo je zadnja al'mentac'ja koju moram poslat' tvojoj… više »

VIC DANA

Mujo i rodbina

objavljeno prije 26 dana i 23 sata

Mujo i Haso sjede pred dućanom i pijuckaju pivo, kad prođe Fata. Haso zazviždi za njom i upita Muju: - Šta ono teb' dođe Fata? Mujo se zamisli pa ispali: - Sestra od tetke... a teb'?… više »

VIC DANA

Fata i alkohol

objavljeno prije 27 dana i 23 sata

Mujo u kafani spazi Fatu na kraju šanka, pa popravi kosu i dođe do nje s osmijehom: - Đe's, bona, 'ajde da t' pozovem jednu duplu... Fata odmahne glavom: - Jok, fala, ne p'jem, alkohol… više »

VIC DANA

Mujo i razgovori s Fatom

objavljeno prije 28 dana i 23 sata

Mujo i Haso sjeli na piće, pa se Haso požali: - Moj jarane, ja pravo imam problema s Habibom, ništa ne konta... Mujo slegne ramenima, a Haso nastavi: - Dobro, bolan, kako ti i Fata… više »

VIC DANA

Fata nakon rastave

objavljeno prije 1 mjesec

Fata se razvela od Muje i nakon mjesec dana pozovu je jaranice na kavu, da malo izađe i proveseli se. Sjednu one, naruče i Fata se krene žaliti kako joj treba novo muško: - Joo, da m'… više »

VIC DANA

Fata i antidepresivi

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Fata sjela na kavu s jaranicama na čaršiji, pa će Habiba nakon par minuta: - Fato, bona, ti s' nabac'la par kila, baš ti se pravo vidi... Fata odmahne rukom: - A jeb'ga, draga,… više »

VIC DANA

Fata na moru kod doktora

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Fata otišla na more i na prvom je kupanju uštipne rak, pa ode doktoru. Već s vrata u suzama se požali: - Doktore, zgrabio me rak za prst, boliiiiii... Doktor klimne: - 'Ajde,… više »

VIC DANA

Mujo nakon brodoloma

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Mujo poveo Fatu na krstarenje, kad brod uleti u oluju i potopi se. Nakon cijele noći posljednjim snagama Mujo se dovukao do obale pustog otoka. Izvali se umoran i sretan na plažu,… više »

skrolaj na vrh