Fun
VIC DANA

Mujo i pandurica

objavljeno prije 2 mjeseca i 5 dana

Mujo i Haso razgovaraju pred zgradom, pa se Mujo pohvali - Juče' sam kresn'o jednu policajku. Jesi l' ti to nekad probao? Haso slegne ramenima: - Nisam, bolan, stra' me... Mujo se zbuni: - Pa… više »

VIC DANA

Mujo ide u lov

objavljeno prije 2 mjeseca i 6 dana

Mujo htio u lov, pa posudio od Hase psa ptičara. Kad se vratio iz lova Haso ga pita: - I, kak'i je ovaj moj ptičar? Mujo slegne ramenima: - Ne znam, da t' pravo kažemo...il' ga ja loše… više »

VIC DANA

Fatina nova haljina

objavljeno prije 2 mjeseca i 7 dana

Fata obukla novu haljinu pa se gleda u ogledalu, a mali Mujica ćiri sa strane i upita: - Mamo, mamo, jel' ti babo kupio tu 'aljinu? Fata se nasmije: - E moj Muj'ce, da sam čekala tvog babu,… više »

VIC DANA

Mujo na Fejsu

objavljeno prije 2 mjeseca i 8 dana

Mujo se dosađuje u karanteni pa otvori profil na Fejsu i za par dana skupi par stotina prijatelja. Uvali se on navečer u krevet s laptopom pa klikne jednu zgodnu žensku i počne razgovor: -… više »

VIC DANA

Mujo i strahovi

objavljeno prije 2 mjeseca i 9 dana

Mujo i Haso sjede u kafani i pijuckaju, kad će najednom Haso: - Mujo, bolan, bojiš li se ti pauka? Mujo odmahne glavom: - Jok, bolan, šta t' je.... Haso klime: - Dobro je... jer… više »

VIC DANA

Mujo na ručku kod punice

objavljeno prije 2 mjeseca i 10 dana

Napravila punica zetu večeru, i nutka ga cijelo vrijem:"Jesi li za malo krumpira? A možda malo pečenja?   A jesi, za malo juhe?" Joj punice, ne mogu, nisam ni za što! A ona… više »

VIC DANA

Fata u pekari

objavljeno prije 2 mjeseca i 11 dana

Fata ulazi u pekaru zavezanih očiju, napipa svoj put do pulta i kaže prodavačici: - Jednu kiflu, molim... Prodavačica joj da kiflu i zbunjeno upita: - A što s' vezala oči, jadna ne… više »

VIC DANA

Plavuše i savjeti

objavljeno prije 2 mjeseca i 12 dana

Plavuša nazove frendicu da joj se malo izjada, pa nakon pola sata završi i uzdahne: - E, da sam slušala mamu... Druga je upita: - Pa šta ti je govorila? Prva… više »

LOOL

Sutra doček Godzille u Zagrebu

objavljeno prije 2 mjeseca i 12 dana

24.3. dočekujemo Godzillu u Zagrebu Počasni gost Godzilla je vid'la vijesti iz Zagreba te se oglasila na Twitteru riječima: "Kad je bal nek je maskenbal" i da putuje u Zagreb. Navodno joj je… više »

VIC DANA

Plavuša i let avionom

objavljeno prije 2 mjeseca i 13 dana

Plavuša nazove Croatia Airlines i pita: - Dobar dan, zanima me koliko traje let do New Yorka? Službenica s druge strane odgovara: - Samo trenutak... Plavuša veselo odvrati i… više »

VIC DANA

Pijani Mujo i dolazak kući

objavljeno prije 2 mjeseca i 16 dana

Ulazi Mujo u kuću pijan, a Fata ga gleda pa kaže: - Nemam riječi... Mujo veselo odvrati: - Hvala Bogu, i to jednom da se dogodi! više »

VIC DANA

Opljačkani Mujo

objavljeno prije 2 mjeseca i 17 dana

Mujo upada u policijsku stanicu i već s vrata viče: - Opljačkalo me, pomagajte! Policajac ga smiruje: - Dobro, smir'te se... gdje vas je opljačkalo? Mujo uzbuđeno objašnjava: - Pa tu,… više »

VIC DANA

Mujo i multitasking

objavljeno prije 2 mjeseca i 18 dana

Zaposlio se Mujo kao vozač autobusa. Na raspodjeli zadataka šef mu kaže: - Mujo, morat ćeš i voziti i naplaćivati karte. Mujo kaže: - Nema problema. Istog dana Mujo se… više »

VIC DANA

Mujo i naušnice

objavljeno prije 2 mjeseca i 19 dana

Ide Haso čaršijom kad naleti na Muju, pa na svoje iznenađenje skonta da ovaj nosi biserne naušnice. Haso se zbuni pa ga upita: - Mujo, bolan, otkad ti nosiš… više »

VIC DANA

Pandur u kafiću

objavljeno prije 2 mjeseca i 20 dana

Pandur ulazi u kafanu i viče s vrata: - Daj m' jedno pivo! Konobar ga upita: - O'š u limenci? Pandur odvrati: - Jok, bolan, ovdje ću... više »

skrolaj na vrh