Fun
VIC DANA

Mujo i debela Fata

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

Mujo sjedi u kuhinji i brlja po tanjuru, pa ga Fata pogleda onako mršavog i prijekorno mu kaže: - 'Ajde jed', bolan, kad te čo'ek pogleda, rek'o b' da je glad zavladala.... Mujo se… više »

VIC DANA

Mujo idiot

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

Mujo i Haso zasjeli u kafanu i lagano se zarakijali, pa kad Mujo počne pričati gluposti, Haso se obrecne: - De šut', matereti, baš si idiot! Mujo zašuti, a kad Haso krene… više »

VIC DANA

Plavuša i frajer

objavljeno prije 1 mjesec i 17 dana

Plavuša sjela na kavu s frendicom, a ova je odmah nestrpljivo upita: - Čujem da imaš novog frajera, kakav je? Plavuša se zadovoljno nasmije: - Je, imam... da znaš… više »

VIC DANA

Mujo apotekar

objavljeno prije 1 mjesec i 18 dana

Mujo otvorio apoteku, pravo ga dobro krenulo, no mora otići na službeni put i zatraži Hasu da ga zamijeni. Vrati se on sljedeći dan i ispituje Hasu kako je bilo, a ovaj će: - Nemaš… više »

VIC DANA

Dvije plavuše u parku

objavljeno prije 1 mjesec i 19 dana

Dvije plavuše krenule u šetnju parkom i nakon nekog vremena primjete da ih slijede dva frajera. Jedna se okrene i panično upita drugu: - Što ćemo sad? Njih su dvojica, a… više »

VIC DANA

Mali Mujica i najbolje poslovice

objavljeno prije 1 mjesec i 20 dana

Mali Mujica krenuo u prvi razred i na jednom satu prozove ga učiteljica: - Muj'ce, de ti nam' kaži jednu poslov'cu koju znaš? Mujica ispali k'o iz topa: - Bez alata nema zanata!… više »

VIC DANA

Mali Mujica i pitanje učiteljice

objavljeno prije 1 mjesec i 21 dan

Mali Mujica dođe iz škole, a Fata ga upita kako je bilo, pa mali zamišljeno odgovori: - A ništa... pitala me uč'telj'ca imam li ja bracu il' seku koji će sad u… više »

VIC DANA

Mujo i trojka

objavljeno prije 1 mjesec i 22 dana

Mujo krene na čaršiju pa iza jednog ugla naleti na Hasu. Pozdrave se oni, pa ga Haso pogleda ispod oka i upita: - Jarane, voliš li ti seks u troje? Mujo se zbuni: - Pa nisam… više »

VIC DANA

Mali Mujica i golovi

objavljeno prije 1 mjesec i 23 dana

Mali Mujica vraća se kući i već s vrata viče: - Babo, babo, dao sam dva gola danas na utakmici! Mujo ga potapše po glavi: - Bravo, Muj'ce... a kol'ki je bio rezultat? Mujica se isprsi: - 1:1! više »

VIC DANA

Fata i pošiljka iz Amerike

objavljeno prije 1 mjesec i 24 dana

Fata izašla u dvorište i prostire veš, kad naleti poštar i pruži joj pismo: - Fato, bona, evo t' pismo iz Amer'ke, stiglo avionom! Fata obriše ruke, uzme… više »

VIC DANA

Mujo i novi način upucavanja

objavljeno prije 1 mjesec i 25 dana

Mujo i Haso došli u kafanu i ugledaju par zgodnih cura, pa se Haso odvaži i priđe im, no dobije košaricu brže od munje. Snuždeno se vrati do Muje, a ovaj se isprsi: - Imam ja… više »

VIC DANA

Fata i novi muž

objavljeno prije 1 mjesec i 26 dana

Fata se udala i nakon godinu dana stane ona pred muža: - Sl'šaj, ja odluč'la da t' nešto priznam... ja ti ne razlikujem boje... Muž klimne i potapša je po glavi: - Znam,… više »

VIC DANA

Mujo u bankrotu

objavljeno prije 1 mjesec i 27 dana

Sjedi Mujo u kafani i polako pijucka kavu, kad svrati Haso i sjedne do njega: - Mujo, bolan, šta s' tako zam'šljen? Mujo slegne ramenima: - Bolan, jarane, otkad sam upozn'o… više »

VIC DANA

Crnogorsko radno vrijeme

objavljeno prije 1 mjesec i 28 dana

Crnogorci odlučili promijeniti radno vrijeme, i nakon par dana dogovaranja dođu do zaključka da trebaju raditi samo srijedom. Oni to objave, a jedan digne ruku: - A da, čoče, jadan ne bio,… više »

VIC DANA

Crnogorci love puževe

objavljeno prije 1 mjesec i 29 dana

Krenula dva Crnogorca u lov na puževe, pa se vrate kasno navečer bez ijednog ulovljenog. Dočeka iz žena od jednog pa upita - Ama, čo'če, đe su vam puževi? Ovaj se obrecne: - Muč' ženetino, to… više »

Bilić Vision Oftalmologija
skrolaj na vrh