Fun
VIC DANA

Mujo pandur i kvizovi

objavljeno prije 1 mjesec i 19 dana

Mujo pandur zaustavi tipa koji prebrzo vozi, a ovaj krene glumiti frajera: - 'Ajd', bolan, puštaj me, znam t' načelnika, evo sa'ć' ga nazvat' da te razguzi pravo što s' me… više »

VIC DANA

Mujo, Fata i vrući filmići

objavljeno prije 1 mjesec i 20 dana

Mujo i Fata upalili pornić i nakon što se pojavi obdareni crnac, Mujo reče: - Vid' bona, Fato, kol'ki mu je, veći i od moga! Fata ga sažaljivo pogleda: - E moj Mujo, ne da je veći od… više »

VIC DANA

Fata i kasna večera

objavljeno prije 1 mjesec i 21 dan

Fata dolazi kući navečer, a Mujo ljut čeka u kuhinji večeru, pa je odmah s vrata napadne: - A đe s' ti dosad, bona? Fata digne nos: - U salonu ljepote, bolan! Mujo je pogleda: - I šta,… više »

VIC DANA

Mujo i vicevi o pandurima

objavljeno prije 1 mjesec i 22 dana

Mujo ulazi u kafanu i smije se, pa već s vrata poviče: - Joo, raja, sa' sam čuo novi vic o pandurima, ubija.... sa' ć' vam ga ispričat'! Digne se tip za drugim stolom i zaurla: - Jel'… više »

VIC DANA

Stari Mujo i doktor

objavljeno prije 1 mjesec i 23 dana

Mujo se jedva dovuče do doktora, sjedne na stolac, otpuhne i požali se: - Doktore, pomagaj... ovi moji jarani u staračkom domu stalno se fale kako guze neke koke... daj mi neki savjet? Doktor… više »

VIC DANA

Fata na novoj dijeti

objavljeno prije 1 mjesec i 24 dana

Fata sjela s jaranicama na kavu i uskoro počne priča o dijetama, pa kad dođe red na nju, Fata lakonski ispali: - Ja sam vam na nindža dijeti! Jaranice je zbunjeno pogledaju, pa Habiba upita:… više »

VIC DANA

Fata i sređivanje za izlazak

objavljeno prije 1 mjesec i 25 dana

Mujo i Fata sređuju se za izlazak na čaršiju, pa Fata svako malo mijenja haljinu i gleda se u ogledalo. Mujo se obukao za minutu i nakon nekog vremena nervozno ispali: - 'Ajd', bona,… više »

VIC DANA

Fata i veterinar

objavljeno prije 1 mjesec i 26 dana

Fata došla kod veterinara i odmah s vrata se požali: - Doktore, pomagaj, nije m' dobro! Veterinar je pogleda i mirno odvrati: - Gospođo, vi ste promaš'li... ja sam veterinar,… više »

VIC DANA

Mujo i čudni otkaz

objavljeno prije 1 mjesec i 27 dana

Mujo sjedi u kafani i tužno trese jednu rakiju za drugom, kad naleti Haso: - Mujo, bolan, samo što se nis' rasplak'o, š'a t' je, bolan? Mujo uzdahne: - Dobio sam otkaz danas… više »

VIC DANA

Mujo i hrabrost

objavljeno prije 1 mjesec i 28 dana

Mujo zamišljen sjedi u kafani i pijucka, kad dođe Haso i upita ga: - Š'a je, bolan, š'a s' se stis'o tako? Mujo slegne ramenima: - A kontam nešto... kol'ko sam… više »

VIC DANA

Mujo i matematika u večernjoj školi

objavljeno prije 1 mjesec i 29 dana

Mujo krenuo u večernju školu i nakon nekog vremena prozove ga profesor na satu matematike: - Mujo, kol'ko je dva plus dva? Mujo ispali kao iz topa: - Čet'r'! Profesor ga pohvali:… više »

VIC DANA

Fata kod ginekologa na pregledu

objavljeno prije 2 mjeseca

Fata otišla na pregled kod ginekologa i kad je ovaj bio gotovo, odluči ga pitati ono što je muči: - Doktore, da te pitam... onaj moj Mujo traži od mene da u krevetu budem k'o… više »

VIC DANA

Mala Fata i vjenčanje

objavljeno prije 2 mjeseca i 1 dan

Mujo sjedi u dnevnoj i čita novine, kad upada mala Fata sva uplakana: - Babo, ja odluč'la... ako m' ti ne daš da se udam za Ibru, ja ć' se bacit' u rijeku!! Mujo je pogleda preko… više »

VIC DANA

Plavuša kupuje auto

objavljeno prije 2 mjeseca i 2 dana

Plavuša dođe kupiti novi auto, pa sve hoda po salonu i razmišlja, kad joj priđe prodavač: - Dobar dan, mogu li vam pomoći? Plavuša klimne: - Pa da... kupila bi novi… više »

VIC DANA

Mujo i pljačka

objavljeno prije 2 mjeseca i 3 dana

Mujo krenuo kući nakon druge smjene, kad ga u nekoj uličici na čaršiji spopadne maskirani tip s pištoljem: - Pare il' život!! Mujo uzdahne: - Jarane, ja sam ženjen čo'ek...… više »

skrolaj na vrh