Fun
ruke dr
VIC DANA

Mujo i zaljubljenost

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Mujo i Fata šetaju čaršijom držeći se za ruke i nakon nekog vremena sjednu na kavu, pa kad se Fata ode osvježiti na WC, konobarica se obrati Muji: - Svaka vam čast, gospod'ne,… više »

VIC DANA

Mujo na Fejsbuku

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Mujo se registrirao na Fejs i nakon par dana skonta kako sve radi, pa se krene dopisivati. Nakon par minuta Fati stiže poruka: - Ej, đe s', š'a ima, š'a se radi? Fata se zbuni,… više »

dijete ra?unalo
VIC DANA

Mali Mujica, Habiba i kompjuter

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Stara Habiba došla kćeri Fati u posjetu, pa čuva unuka ujutro dok su Mujo i Fata na poslu. Mali Mujica dograbio kompjuter i igra se, pa ga baba upita: - A šta t' je to, sinko?… više »

VIC DANA

Mujo gastarbajter

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Mujo se zaposlio u Njemačkoj i nakon godinu dana na baušteli odluči iskoristiti par dana godišnjeg za posjet obitelji kod kuće. Nazove on burazera Ibru prije puta i upita: -… više »

VIC DANA

Mujo i poslušna Fata

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Mujo i Haso zasjeli u kafanu, pa nakon par rakijica krene razgovor o ženama. Haso se žali na svoju Habibu, kad će Mujo: - Men' ti moja Fata pravo sluša! Haso ga pogleda ispod oka: -… više »

VIC DANA

Mujo i ljubimci

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Mujo uđe u trgovinu za kućne ljubimce i gleda on po policama, gleda, hoda unaokolo zbunjenog izraza, pa ga prodavač pita: - Mogu'l pomoć', što treba? Mujo klimne: - Sprej protiv buha… više »

VIC DANA

Mujo i prava ljubav

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Mujo i Haso sjeli na piće, pa nakon par rakijica upita Haso: - Mujo, bolan, vjeruješ li ti u ljubav na prvi pogled? Mujo klimne: - Jašta, jarane! Haso se iznenadi: - Stvarno?… više »

VIC DANA

Fata i prometna nesreća

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Mujo sjedi u dnevnoj uz pivo i novine, kad eto ti Fate iz grada. Brzo ga pozdravi i ode u kuhinju, pa izađe za sat vremena s vrućim burekom i stavi ga pred Muju. On je zahvalno pogleda, a ona… više »

VIC DANA

Mujo i pivo sa zetom

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

Mujo se ranije vratio kući i uleti u dnevnu, kad se tamo njegova kćer Habiba igra s vibratorom. Mujo se zgrozi, a ova krene kroz suze: - A šta ć' drugo, babo... vid' me, ni'ko me neće… više »

VIC DANA

Mujo i posuđivanje auta

objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana

Mali Mujica uđe u dnevnu, sjedne do Muje i zagrli ga: - Babo, bolan, mogu l' večeras uzet' kola? Mujo ga pogleda ispod oka: - Opet?! Dobro, mali, a za šta teb' služe noge? Mujica se… više »

VIC DANA

Naramak viceva za Dan žena

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

Mujo i Haso zasjeli u kafanu na Dan žena, pa nakon treće rakije pita Haso Muju: - Mujo, jarane, šta si uz'o Fati za Dan žena? Mujo slegne ramenima: -  A šta b' joj uz'o...… više »

VIC DANA

Mujo i otkazi

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

Mujo odmah nakon srednje škole našao posao, no već nakon mjesec dana ulazi ujutro šef i namrštene face ispali: - Raja, nije dobro... ne zarađuje se dovoljno, mora… više »

VIC DANA

Mujo na kvizu Milijunaš

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

Mujo se prijavio na Milijunaša i kad su ga napokon pozvali, on rasturi pitanja - bez problema otvori pitanje za milijun, no kako nije siguran u odgovor, uzme džoker Zovi i pozove Fatu.… više »

VIC DANA

Mali Mujica i jedinica iz matematike

objavljeno prije 1 mjesec i 17 dana

Mali Mujica zaradio jedinicu iz matematike, pa se Mujo izdere na njega kad se vratio s roditeljskog: - Da s' ispravio tu jedin'cu što prije, jel' t' jasno!! Mujica klimne i ode u svoju… više »

VIC DANA

Mujo i shopping

objavljeno prije 1 mjesec i 18 dana

Mujo dođe do šefa i potiho ga upita: - Šefe, mogu l' danas izać' ranije s posla? Šef digne glavu s papira i pogleda ga preko naočala: - A što? Mujo se smota: - Pa,… više »

skrolaj na vrh