Fun nema prethodne stranice
VIC DANA

Par kratkih o plavušama

objavljeno prije 16 sati i 42 minute

Dvije plavuše razgovaraju i jedna kaže: - Da, zaboravila sam ti reći, jučer sam napravila test na trudnoću. Druga je zabrinuto pogleda i pita: - I, kakva su pitanja, teška?… više »

VIC DANA

Mujo nakon burne noći...

objavljeno prije 1 dan i 16 sati

Mujo guzi cijelu noć, pa ujutro primjeti sliku nekog zgodnog muškarca na noćnom ormariću i zabrinu se i upita: - Ovo je tvoj suprug? - upita nervozno. - Ne, ludice ... - odgovori ona… više »

VIC DANA

Kako spasiti Fatin infarkt?

objavljeno prije 2 dana i 16 sati

Mujo dolazi kući s posla, ulazi u spavaću sobu, kad tamo Fata leži na krevetu sva crvena i zadihana. Mujo je pogleda i zabrinuto upita: - Fato, bona, šta t' je, što… više »

VIC DANA

Mujo i slikarski pokušaji

objavljeno prije 3 dana i 16 sati

Mujo naslikao svoju prvu sliku, pa ju donio u obližnju galeriju da je ponudi za prodaju. Gleda vlasnik galerije i kaže: - Nije loša, a kako se zove? - Haso u Zenici - kaže Mujo. -… više »

VIC DANA

Plavuša radi u trafici

objavljeno prije 4 dana i 16 sati

Plavuši baš i ne ide faks, pa odlučio pauzirati godinu i zaposli se u trafici. Čim je došla u svoju prvu smjenu na trafiku dođe zgodan frajer i naruči: -Tri kondoma,… više »

VIC DANA

Plavuša i opasna vožnja

objavljeno prije 5 dana i 16 sati

Plavuša sjela za volan i ubrzo krivuda ona cestom, lijevo - desno ugrožavajući sav promet te ju zaustavi policajac. - Pa dobro, gospođo, zašto vozite tako nemarno? - Oprostite,… više »

VIC DANA

Mujina varijanta recesije

objavljeno prije 6 dana i 16 sati

Haso sreo Muju nakon 20 godina i sjednu oni u kafanu pa pričaju što se sve dogodilo otkad se nisu vidjeli. Haso krene s pričom, sluša ga Mujo, klima glavom, niže rakiju za… više »

VIC DANA

Mujo na mostu

objavljeno prije 7 dana i 16 sati

Mujo sjedi na mostu, gleda u vodu i neutješno plače. Dolazi Haso, i kad ugleda tužnog Muju stane kraj njega i upita: - Bolan Mujo, što plačeš? Mujo mu tužno odgovori: -… više »

VIC DANA

Mujo i Fatina guza

objavljeno prije 8 dana i 16 sati

Mujo dođe jedan dan kod hodže i zamoli ga za razgovor. Hodža ga odvede u kuću, natoči kavu i upita: - Reci, Mujo, što te muči. Muji neugodno, ali ipak skupi hrabrosti i kaže: - Hodža,… više »

VIC DANA

Mujo na ispovjedi u crkvi

objavljeno prije 9 dana i 17 sati

Mujo jedan dan u dolazi u crkvu i zamoli svećenika da ga ispovijedi. Svećenik se isprva nećka, govoreći da on ispovijeda samo svoje vjernike, ali kad je Mujo navalio, on popusti, sjednu u… više »

VIC DANA

Mujo na pikniku s Hasom

objavljeno prije 10 dana i 16 sati

Mujo i Haso otišli na piknik. Nakon što su pronašli dobru livadu, izvale se na deku i lagano zameze i popiju. Kad su se namirili, legli su na leđa i zapjevali. Nakon… više »

VIC DANA

Mujo i prodajne sposobnosti

objavljeno prije 11 dana i 16 sati

Mujo prodaje koštice od jabuka po cesti i naleti na njega policajac koji ga zbunjeno upita: - Šta ti je to? - Prodajem koštice od jabuka. - A čemu služe? -… više »

VIC DANA

Kako Haso žica lovu

objavljeno prije 12 dana i 16 sati

Haso bolje prosi od Muje, pa ima hrpu love, a Mujo jedva preživljava. Što drugo - upita on Hasu u čemu je njegova tajna: - Prosim isto kao i ti, isto tako predano, ali kako to da ti… više »

VIC DANA

Mujo u raljama statistike

objavljeno prije 13 dana i 16 sati

Amerikanci se bacili ispitivati koliko koji narod pješači i koliko pije alkohola, kako bi došli do zaključka koji je narod najzdraviji na svijetu. Računica za najzdravije nikako… više »

VIC DANA

Fatina ljepota je u pitanu...

objavljeno prije 14 dana i 16 sati

Mujo i Fata se krenuli svađat' oko neke sitnice, i kako to obično biva, postaje sve žučnije i glasnije. Fata se izdere na Muju: - Sve pare trošiš na alkohol! Mujo odvrati: - A… više »

skrolaj na vrh