Film

Comic-Con opet najavljuje dolazak fantastičnih filmskih adaptacija

objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci

Hollywood će se još jednom zavladati godišnjim Comic-Con petodnevnim spektaklom koji je de facto postao epicentrom 'pretpremijernih najava' nadolazećih filmova i televizijskih… više »

Novo u zagrebačkim kinima - od 15. srpnja 2010.

objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci

Počevši od avantura legendarne dadilje Nanny McPhee preko ponovnog okupljanja starih prijatelja do Romea i Julije, u zagrebačkim ćete kinima ovoga tjedna pronaći samo ljubav i smijeh -… više »

BOGAT PROGRAM

200 filmova na Sarajevo film festivalu

objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci

Ovogodišnji, 16. SFF bit će otvoren svjetskom premijerom filma "Cirkus Columbia" Danisa Tanovića, bosanskohercegovačkog redatelja koji je dobio Oscara za film "Ničija zemlja". Festival… više »

PFF 57

Poznati gosti na Pulskom festivalu

objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci

U srijedu, 14. srpnja u programu Europolis-Meridijani Festivala igranog filma u Puli na pulskom Kaštelu producent Paul Bradley prisustvovat će hrvatskoj premijeri filma Jamesa Ivoryja… više »

THE SOCIAL NETWORK

Kontroverzan film o Facebooku i Marku Zuckerbergu stiže u kina

objavljeno prije 14 godina

Film "The Social Network" koji se na kritičan način bavi Markom Zuckerbergom i počecima Facebooka, navodno ne smije zakupiti oglasni prostor na najpopularnijoj društvenoj mreži.… više »

Novo u zagrebačkim kinima - od 8. srpnja 2010.

objavljeno prije 14 godina

Komedija u kojoj glumi urnebesni Jonah Hill i Russel Brand, opičeni ljubavni partner pjevačice Katy Perry, garantira sjajnu zabavu, a za one malo hrabrije naravi idealano bi bilo da pogledaju… više »

NATJEČAJ

Split film festival objavio natječaj za izradu plakata

objavljeno prije 14 godina

Splitski filmski festival / Međunarodni festival novog filma objavio je natječaj za grafičko rješenje plakata jubilarnog 15.festivala. Detaljne informacije su dostupne na web stranici… više »

LFF

Završen 6. Libertas Film Festival

objavljeno prije 14 godina

Projekcijom filma "Trijaža" u režiji Danisa Tanovića te dodjelom nagrada najboljim filmovima u Dubrovniku je sinoć završen 6. Libertas Film Festival. Po ocjeni stručnog ocjenjivačkog… više »

TOP 5

Film "Pomrčina" već zaradio 60 milijuna dolara

objavljeno prije 14 godina

Sumrak saga: Pomrčina, treći nastavak vampirske serije, zasjela je sa 60 milijuna dolara na vrh zarada na američkim kino blagajnama, objavila je u nedjelju filmska industrija. Na drugom je… više »

MOJ DUBROVNIK

Jiří Menzel dobio nagradu za životno djelo na Libertas film festivalu

objavljeno prije 14 godina

Češki redatelj Jiří Menzel je u sklopu Libertas film festivala dobio nagradu "Master" za životno djelo. Tom prigodom premijerno je prikazan njegov 30-minutni dokumentarni film… više »

NA OTVORENOM

Dubrovnik: počeo 6. Libertas Film Festival

objavljeno prije 14 godina

U Dubrovniku je u petak navečer projekcijom filma "Precious" redatelja Leeja Danielsa, koji je nagrađen Oscarom, počeo šesti Libertas Film Festival. Ovogodišnji festival, koji… više »

BOGAT PROGRAM

Motovun Film Festival 2010. - 5 dana 75 projekcija

objavljeno prije 14 godina

"Crvena nit" ovogodišnjeg Motovun Film Festivala bit će korupcija, a program će naglašavati zabrinutost i bezbrižnost u isti čas, rekao je direktor festivala Igor Mirković na… više »

DOSTOJNA ZAMJENA?

Novi Spiderman bit će mladi glumac Andrew Garfield

objavljeno prije 14 godina

Nekoliko mjeseci kružile su špekulacije o identitetu novog Petera Parkera koji će imati težak zadatak da nadomjesti Tobeya Maguirea koji je tumačio čovjeka-pauka u prva tri nastavka.… više »

ČELIČNA LADY

Meryl Streep postaje Margaret Thatcher

objavljeno prije 14 godina

Američka glumica Meryl Streep pregovara s producentima o prihvaćanju uloge bivše britanske premijerke u filmu "Thatcher" koji će režirati kazališna redateljica Phyllida Lloyd… više »

Novo u zagrebačkim kinima - od 1. srpnja 2010.

objavljeno prije 14 godina

Filmovi „Sumrak" i „Mladi mjesec", koje je u Hrvatskoj pogledalo preko 250 tisuća ljudi, a koji su u svijetu zaradili preko 1,2 milijarde dolara, ovog ljeta dobivaju treći… više »

skrolaj na vrh