Film nema prethodne stranice
COOL

Odlični filmovi na Tuškancu

objavljeno prije 15 sati i 17 minuta

Ljetna pozornica Kina Tuškanac u tri večeri posvećene filmu i filmskoj glazbi ugošćuje Kino Europa, koje je za građane Zagreba pripremilo pravu kulturnu poslasticu u kojoj će… više »

ODABIR

Odabrani filmovi za natjecateljski program FUSE-a 2020.

objavljeno prije 21 sat i 24 minute

Treće izdanje festivala FUSE-a službeno je odgođeno do jeseni odnosno bit će održano 2. - 4. listopada 2020. Iako je trenutna situacija uzrokovala odgodu festivala, organizacija nije stala.… više »

NARAVNO!

Napokon se otvara Ljetna pozornica Tuškanac

objavljeno prije 1 dan i 18 sati

Ljetnu pozornicu tradicionalno otvara Svjetski festival animiranog filma Animafest Zagreb, koji će od 5. do 7. lipnja najaviti svoje jesensko izdanje. U lipnju će na pozornici svoje programe… više »

COOL

We Are One

objavljeno prije 7 dana i 18 sati

Tribeca Enterprises i YouTube objavili su u utorak program prvog Globalnog filmskog festivala 'We Are One', u sklopu kojeg će biti prikazano više od stotinu filmova po izboru selektora… više »

RAZRADA

Kako će se snimati filmovi?

objavljeno prije 10 dana i 22 sata

Na okruglom stolu u srijedu o filmskoj i televizijskoj industriji, Newsom je kazao da će prema smjernicama "neke administrativne jedinice u kojima je stanje bolje nego u drugima moći krenuti… više »

KINO NA OTVORENOM

Stella Artois vodi te u prvo Drive-In kino u Hrvatskoj

objavljeno prije 20 dana i 23 sata

Stella Artois ponosni je partner prvog Drive-In Kina u Hrvatskoj, jedinog društvenog događaja sa sigurnom socijalnom distancom, u sklopu kojeg će od danas do 21. svibnja na Istočnom… više »

Međunarodni festival filmova za djecu KIKI ide online!

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Deveto izdanje međunarodnog festivala filmova za djecu KIKI trebalo se održati od 20. do 24. travnja 2020., no zbog okolnosti s koronavirusom prebačeno je na jesen od 5. do 9.… više »

NAJAVE

Kino Tuškanac: nastavak retrospektive Wima Wendersa

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

Nakon otvaranja u petak s proslavljenim filmom 'Paris, Texas', posjetitelji prve online filmske retrospektive na ovim prostorima, u organizaciji kina 'Tuškanac', moći će u nastavku… više »

FESTIVALI

Corona Short Film Festival

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

Prvi, a uz malo sreće i posljednji, Corona Short Film Festival - međunarodni pandemsko-samoizolacijski festival kratkih filmova, poziva filmaše da za program konkurencije do 25.… više »

SJAJNO!

Novi set besplatnih filmova

objavljeno prije 1 mjesec i 17 dana

Restart i Dokukino KIC nastavljaju s virtualnim programom na platformi volimdokumentarce.net gdje su od petka dostupni novi besplatni naslovi s naglaskom na filmove redatelja čiji je rad… više »

PROBLEMI

Cannes film festival smišlja načine održavanja

objavljeno prije 1 mjesec i 19 dana

Prestižni Filmski festival u Cannesu mora razmotriti nove "forme" za svoje izdanje 2020. godine, objavili su u utorak organizatori, dan nakon što je predsjednik Emmanuel Macron objavio… više »

ONLINE

Paris, Texas otvara online program kina Tuškanac

objavljeno prije 1 mjesec i 21 dan

Kino Tuškanac sa zadovoljstvom najavljuje kako će u petak, 17.04. u 20 sati online prikazati remek-djelo Paris, Texas (1984), legendarni film ceste njemačkog redatelja… više »

ONLINE

I kino Metropolis na platformi MUBI

objavljeno prije 1 mjesec i 21 dan

U danima kada zbog okolnosti nije moguće otići u kino, MSU vam, u suradnji s Kinom Metropolis i mrežom MUBI, omogućava online gledanje brojnih filmova u sljedeća tri mjeseca. Filmovi su… više »

SJAJNO!

Pokrenuta internetska platforma posvećena kinu Europa

objavljeno prije 1 mjesec i 25 dana

U srijedu, 8. travnja, na 95. rođendan kultnog zagrebačkog kina Europa pokrenuta je platforma Kino Europa Online za gledanje suvremenog međunarodnog autorskog filma, koji… više »

SJAJNO!

Kino Valli na online platformi poklanja 90 dana besplatnih filmova

objavljeno prije 1 mjesec i 26 dana

U suradnji s mrežom MUBI, Kino Valli sljedeća tri mjeseca osigurava brojne različite naslove. Neovisni, ali i suvremeni i art-filmovi, na originalnom jeziku dostupni su na… više »

skrolaj na vrh