Clubbing
KONCERT

Kimiko promoviraju album u Močvari

objavljeno prije 13 godina

Kimiko je zagrebački bend koji već godinama, u različitim postavama i glazbenim izričajima, donosi prijeko potrebno osvježenje lokalnoj sceni. Počevši kao četveročlani britpop sastav,… više »

CLUBBING

Martinje i Reform u Sirupu za vikend

objavljeno prije 13 godina

11.11. PETAK MARTINJE U SIRUPU Sirup se ove godine po prvi put pridružuje običaju slavljenja vina, danu sv.Martina, u narodu poznatijeg kao Martinje. Kako bi vinarski dojam bio potpuniji, u… više »

MOCHVARA

Electrocution i Battlefield of Noise u Mochvari

objavljeno prije 13 godina

Sjajan vikend u Mochvari počinje u petak Electrocutionom, da bi se u subotu nastavio s Battlefield of Noise. Svi zainteresirani pozvani su na tulume, upad je recesijski, cijene cuge također,… više »

DOBITNA KOMBINACIJA

Hrvatska - Turska + Gustafi na Martinje u Tvornici

objavljeno prije 13 godina

Bliži nam se jedan od najluđih dana u godini, dan kada vino teče u potocima i kada u Tvornicu dolaze najpoznatiji Istrijani ovih prostora-Gustafi. Na Martinje u Tvornici imat ćete priliku… više »

LEMON

Andy Ward u Lemonu

objavljeno prije 13 godina

Iznimna nam je čast najaviti vam ponovni posjet house music zvijezde u intimnom prostoru Cluba LEMON! Nakon više od 20 god iskustva u DJ-ingu, Andy se može pohvaliti nastupima diljem… više »

SIRUP

Još jedan sjajan vikend u Sirupu

objavljeno prije 13 godina

Nova tematska večer petkom tijekom studenoga i povratnički tulum legendarne ekipe emisije TOP DJ MAG ovoga će vikenda razmrdati sve koji se ukažu u Sirupu. Da vam pomognemo u toj odluci,… više »

STRAŠNA ZABAVA

Bundeve i maske čekaju vas na Halloween partyju u Fly!-u

objavljeno prije 13 godina

Bundeve su udubljene, a najstrašnije maske izvučene za najbolji ovogodišnji Halloween party u Zagrebu. Iako se službeno Halloween obilježava 31. listopada, ekipa Fly! Bara… više »

ZAGROB

Halloween u Tvornici kulture

objavljeno prije 13 godina

Saznajmo više o posthumnim ostacima u "Vječnom stanu", iz kojeg Zagrob, nakon 4 godine počivanja u miru, izlazi točno u ponoć, na dan svih svetih, kako bi održao svoj zagrobni koncert… više »

PARTYY

Vikend program u Lemon Baru

objavljeno prije 13 godina

Lemon Bar brzo je posložio atraktivan program za produženi vikend, polako se penjući na mapi odredišta koja se vikendom jednostavno ne smiju propustiti.   PETAK 28.10. - LEMON… više »

28. LISTOPADA

Cheikh Lo u Aquariusu

objavljeno prije 13 godina

Jedan od najtalentiranijih i najosobitijih afričkih glazbenika današnjice, Cheikh Lô, po prvi puta će se predstaviti hrvatskoj publici koncertom u organizaciji Multikulture i… više »

PARTIJANJE

Produženi Halloween vikend u Sirupu

objavljeno prije 13 godina

petak, 28.10.2011. BAMBI EYES BAMBI EYES predstavlja: PATRICIO, P.D. RICCO & GOGOLESKO u bastard-pop epizodi ISTOČNI GRIJEH! Spektakularno najavljujemo da je Bambi sretan i spreman i da… više »

PROGRAM

Trigger - novi program u Tvornici kulture

objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec

Ako ti je dosta zabave koja u metropolu dolazi s nekoliko godina zakašnjenja u odnosu na slobodni svijet, od listopada u Tvornici kulture kreće novi program kojem treba zapamtiti ime:… više »

TVORNICA

Kud baš u srijedu festival

objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec

Ovaj mali festival je nastao slučajno. Možda izgleda pretenciozno napraviti večernji koncert usred tjedna sa 6 indie-bandova različitih muzičkih orijentacija. Ali stvar je vrlo jednostavna… više »

CLUBBING

Opaki vikend u Sirupu

objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec

SICKO DISKO - NOVI SAD U KUĆI!Sicko Disko u listiopadu u Sirup ponovno dovodi 2 momka i jednu djevojku iz Novog Sada, sa 3 različita posve različita pogleda na dancefloor, ali jednakom… više »

KONCERT

Brainbangers' Ball Tour u Tvornici

objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec

Vrišteći kroz atmosferu poput meteora gigantskih razmjera, rock 'n' roll ludilo stiže u Zagreb! Sveto trojstvo u vidu tri ne-sveta benda pogonjena visokooktanskim sokovima distorzije… više »

skrolaj na vrh