« Clubbing
objavljeno prije 12 godina i 7 mjeseci
LEMON

Andy Ward u Lemonu

Nakon više od 20 god iskustva u DJ-ingu, Andy se može pohvaliti nastupima diljem svijeta i suradnjama s najpoznatijim DJ-ima i producentima house glazbe

Andy Ward
Više o

Andy Ward

,

Lemon

Iznimna nam je čast najaviti vam ponovni posjet house music zvijezde u intimnom prostoru Cluba LEMON!

Nakon više od 20 god iskustva u DJ-ingu, Andy se može pohvaliti nastupima diljem svijeta i suradnjama s najpoznatijim DJ-ima i producentima house glazbe. Veliki komercijalan uspjeh ostvario je kao polovica dua Soul Central (sa Timmyem Vegasom) što mu je omogućilo da danas bira gdje i za koga će nastupati. Stoga budite brzi i nabavite svoju ulaznicu još danas kako biste bili među 100tinjak sretnika u Clubu LEMON!

Andy Ward karijeru je započeo u rodnom gradu Birminghamu ranih '90tih. Nakon što je 1995. god. predstavljen kao novi talent u časopisu „Mixmag", karijera mu je krenula uzlaznom putanjom. Poznavanje glazbe prenosio je vikendima kroz eter radija te se s Pete Tongom natjecao u osvajanju slušatelja.

Eksperimentiranje raznim žanrovima i prilagođavanje publici prilikom nastupa, donjelo mu je mnogo sljedbenika diljem Ujedinjenog Kraljevstva. Postao je rezident DJ mnogih poznatih klubova i osvojio mnoge top liste kao dio Soul Centrala. Hitom „Strings f Life" predstavio se čitavom svijetu ne samo kao odličan DJ, već i kao producent. Nakon više svjetskih turneja, odlučio je preseliti se u Španjolsku i nastaviti sa misijom širenja pozitivnih vibracija.

Trenutno uživa u produkciji i radijskoj emisiji „Vocal Booth" koja svoju popularnost mjeri izvanrednom reakcijom slušatelja.

http://www.djandyward.net/
http://soundcloud.com/andyward

 

04.11.2011. 16:23:10
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh