« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
PETRČANE

Spektakularni SunceBeat Festival uskoro kreće

Jedno od najspektakularnijih ovogodišnjih glazbenih događanja - SunceBeat Festival, u Petrčane dovodi svjetske glazbene megazvijezde - OSVOJITE ULAZNICE

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (SunceBeat)
Više o

Petrčane

,

festival

,

Christopher Soghoian

,

Booktiga

,

malasana

,

triskaidekafobija

,

Rosskopf

Britanci su ludi za Zadrom i jadranskom obalom. Jeftine avionske linije, odlična ponuda hrane i pića, čisto more, netaknuta priroda i mediteranski duh, te najbitnije -  super provod za malo novca stavili su Zadar i Hrvatsku ispred brojnih drugih festivalskih meka.

Festival SunceBeat sve nam je bliže. Održat će se od 13. do 15. kolovoza u Petrčanima, kraj Zadra, a posljetitelji će se moći zabavljati na dva stagea. Jedan će biti za live nastupe, a drugi, manji - Sunset stage bit će rezerviran za DJ-e koji će goste uvoditi u dugu festivalsku noći. After partyji održavat će se u klubu pored festivalskog prostora.

Dijelimo 5x2 vrlo vrijedne ulaznice za SunceBeat Festival!!!

ticket_poster.jpg
SunceBeat lineup

Organizatori najavljuju i brojne druge sadržaje poput masaža, yoge, cocktail barova i naravno kupanja i sunčanja na predivnom Jadranu. Britanci su na svojoj web stranici www.suncebeat.com nahvalili Petrčane i ljude koji tamo žive, što je svakako odlična reklama za naš turizam, pa im na tome možemo zahvaliti. Ni mi sami se ne bi mogli baš tako nahvaliti.

Lista glazbenih gostiju je prilično dugačka i sadrži velik broj glazbenih velikana. Između ostalih nastupit će Dennis Ferrer, Theo Parrish, Ron Trent, Jazzanova, Ame, Leroy Hutson, Kerri Chandler, Rub N Tug, Joey Negro, Jazzie B, Karizma, The Martinez Brothers, Eddy Meets Yannah, Phil Asher..

Kompletan lineup festivala i više o glazbenim gostima potražite na službenoj stranici festivala.

Na festivalu će biti zastupljen velik broj glazbenih pravaca od huosea, acid housea, hip hopa, R&B-a do jazza i soula. Svakako, bit će to glazbeni blagdan na našim prostorima.  

Ulaznice:

Cijena ulaznica iznosi 80,00£ (oko 700,00 kn). Za djecu do 12 godina u pratnji osobe starije od 21 godine koja ima kartu ulaz je besplatan. Ulaznice nabavite na web stranici festivala.

Revni Britanci potrudili su se da odrasli partijaneri koji imaju kikiće mogu bez problema uživati u festivalu, jer je za klince pripremljen program.

ekipa.jpgGarden

02.08.2010. 11:19:17
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh