« Clubbing
objavljeno prije 12 godina i 7 mjeseci
SIRUP

Još jedan sjajan vikend u Sirupu

Friday After Midnight i Top DJ Mag povratnički tulum za sve sladokusce

Top DJ Mag ponovno jaše
Više o

vikend

,

Sirup

,

Friday After Midnight

,

Top DJ Mag

Nova tematska večer petkom tijekom studenoga i povratnički tulum legendarne ekipe emisije TOP DJ MAG ovoga će vikenda razmrdati sve koji se ukažu u Sirupu. Da vam pomognemo u toj odluci, dijelimo i 2x2 upada za obje večeri u nagradnoj igri na portalu.

petak, 04.11.2011.

FRIDAY AFTER MIDNIGHT by INZG

Friday after midnight je novi program nastao u suradnji kluba Sirup i INZG magazina.
Svakog petka u studenome očekuje vas jedan od 4 tematska programa.

Ideja vodilja cijelog projekta je stvaranje sadržaja koji će apelirati ljudima inače nenaviklim na elektronsku glazbu i klupsku scenu, a istovremeno i ponuditi osvježenje redovitim posjetiteljima kluba.

Glazba ostaje u duhu Sirupa sa već poznatim resident DJ-ima kao i novim imenima koja će obogatiti svaku od 4 večeri sa programom na dva floora, plesno orijentiranim glavnim floorom i chill out zonom na katu.

Novost u ponudi je cocktail šank sa ponudom long drinkova i shootera, te bottle service na katu, za sve one željne zafrkancije sa prijateljima u napetoj klupskoj atmosferi kao i naravno partijanja po kome je Sirup već dobro poznat.

U cijenu ulaznice je uključena konzumacija, a happy hour traje do ponoći, uz novitet u ponudi, happy bottle.

Program Friday After Midnight 4. studenohg otvara se tematskom večeri Extreme Chill.
Sirup kakav još niste doživjeli uz fire show i DJ Eddie T-a.

 

subota, 05.11.2011.

TOP DJ MAG ''DE JA VU'' POVRATNIČKI TULUM

Nakon dugo, dugo vremena i bezbroj odrađenih emisija, od kojih su one prve trajno obilježile hrvatsku elektronsku scenu i utjecale na sve nas koji plešemo po klubovima - TOP DJ MAG  i Damir Cuculić se vraćaju. Tv emisija će ovaj puta izostati (nadamo se ne zadugo), no zato je tu povratnički "Deja vu" tulum na tragu njihovih najboljih dana i  rejvova poput Future Shocka i Uunder City Ravea. Tom, comeback prilikom, Damir Cuculić će se osobno (i emotivno ) osvrnuo na vlastiti povratak:

"Draga ekipo, frendovi, fanovi, stari i novi, znani i neznanii!
Kao što primjećujete, nakon skoro 5 godina odlučio sam se  ponovno vratiti na zagrebačku klupsku party scenu, a sljedeće godine možda i sa TOP DJ MAG tv projektom. No o tom potom. Na nagovor puno, al stvarno jako puno ljudi, u proteklih godinu dana ovog virtualnog druženja u meni se ponovno probudio neki čudesni motiv da se ponovno pokrenem i u RL-u, shvativši da ipak ljubav i strast prema nečemu za što sam živio skoro cijeli svoj život ne može samo tako nestati. Bezbrojni odrađeni manji i veći party.i, tv i radio emisije, elektronska mjuza, bili su moja najveća životna ljubav i "droga" sa koje se najvjerojatnije nikad neću skinuti:))).I rekao sam sam sebi al i svima njima I*ll be BACK!

I zato evo nas ponovno zajedno, Top Dj Mag "Comeback Night" sa frendovima dj-ima, usudim se reći sa 5 legendi naše elektronske scene koji će se, siguran sam, sa posebnim žarom maksimalno potruditi i angažirati da subota 05.11.2011 u Sirupu bude jedan od onih partya na kojem ćemo bar na koji trenutak doživjeti "DEJA VU" i osjetiti onu neponovljivu vibru i atmosferu iz nekih drugih, ludih, ljepših, prošlih i nezaboravnih vremena koja su obilježila mnoge živote jedne generacije.
I za kraj BIG respect 2 Sergej koji se nije ni trenutka dvoumio da upravo u SIRUPU isfuramo ovu priču. Vidimo se!"

 

LINE UP:

Mr.DJ Dario, Ludvig, Cet
Mary & E-Jay Maminho

Ulaz: 40 kn

 

03.11.2011. 14:38:47
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh