Biznis nema prethodne stranice
INFOBIP

Infobip ide naprijed

objavljeno prije 2 dana i 3 sata

Globalna cloud komunikacijska platforma Infobip i Nokia danas su najavili sklapanje partnerskog sporazuma koji će svjetskoj developerskoj zajednici omogućiti korištenje njihovih API… više »

OPA

David Beckham novi je ambasador piva Stella Artois

objavljeno prije 3 dana i 1 sat

David Beckham, jedan od najpoznatijih bivših nogometaša, modna ikona, suvlasnik dvaju nogometnih klubova, veliki humanitarac i miljenik svjetske publike novi je ambasador… više »

SUMMIT

Leap Summit 2024.

objavljeno prije 4 dana i 22 sata

Tema konferencije, "SMART FACTORY 4.0 VS 5.0: Let's Lean Into Digital Future", obećava inspirativne diskusije o inovacijama u industriji, uz naglasak na digitalnoj transformaciji.… više »

GEBERIT

Novi standard higijene u kupaonici

objavljeno prije 5 dana i 20 sati

Tuš WC uređaji su izvrsna investicija kada je u pitanju osobna higijena. Zdrava koža pruža dovoljnu zaštitu od vanjskih utjecaja. Međutim, također je i ranjiva - osobito u… više »

BRAVO

DEICHMANN postavlja nove rekorde u Hrvatskoj

objavljeno prije 5 dana i 22 sata

Uspješna godina za DEICHMANN u Hrvatskoj - maloprodajni lanac obuće zaključio je financijsku godinu 2023. uz rast prodaje od gotovo 25 posto na oko 64 milijuna eura. Tvrtka je prodala… više »

BOLT

Prvi think tank za gradove budućnosti

objavljeno prije 10 dana

Uzevši u obzir da gotovo 60 posto Europljana smatra da bi njihovi gradovi bili bolji s manje automobila*, vodeća europska platforma Bolt udružila je snage s 37-ero djece iz cijelog… više »

ČESTITAMO

Nagrada iF Design za Geberit Bambini i Geberit CleanLine50

objavljeno prije 13 dana i 1 sat

Geberit Bambini Geberit je razvio kupaonsku liniju Geberit Bambini posebno za malu djecu i djecu do 14 godina starosti. Proizvodi iz ove kupaonske linije impresionirali su žiri iF Design… više »

BOLT PREMIUM

Nova dimenzija vožnje na zahtjev

objavljeno prije 13 dana i 23 sata

Bolt, vodeći pružatelj usluge vožnje na zahtjev u Hrvatskoj, predstavlja Bolt Premium - novu kategoriju vožnje na zahtjev, dostupnu korisnicima u Zagrebu. Zahvaljujući Bolt Premiumu korisnici… više »

STVARNO?

Kineski auti dolaze u Europu

objavljeno prije 14 dana i 20 sati

Gledano očima špeditera, automobili su posebna roba. S jedne strane nisu baš tako glomazni kao atomski reaktor ili naftna platforma, ali su ipak previše veliki da bi ih… više »

UPS!

Dug zemalja u razvoju je strahovit...

objavljeno prije 15 dana i 4 sata

Vanjski javni dug zemalja u razvoju više se nego udvostručio od 2008. godine. U kontekstu njegove otplate 2024. je najskuplja godina za otplatu duga u ovom stoljeću. Gotovo polovica… više »

ČESTITAMO

Vodeći centar za žensko zdravlje dobio pojačanje

objavljeno prije 17 dana i 22 sata

Od ginekološke ordinacije do vodećeg centra za žensko zdravlje - tako bi ukratko glasio put Poliklinike Mazalin, iza kojeg stoji više od desetljeća rada. Danas nude usluge iz 5… više »

COOL

Tehnološka budućnost na starom mjestu u Hannoveru

objavljeno prije 19 dana i 4 sata

Stara je tradicija da velesajam u Hannoveru otvore predsjednik njemačke vlade i vlade zemlje koja je partner te godine. Tako je i ove godine u Hannover stigao i kancelar Olaf… više »

COOL

MoMo 2024. Pitch

objavljeno prije 20 dana

Na ovogodišnjoj konferenciji Money Motion zaprimljen je rekordan broj prijava za startup natjecanje među prominentnim timovima koji razvijaju FinTech rješenja za postojeće, ali… više »

COOL

21. Huawei Global Summit

objavljeno prije 21 dan i 23 sata

Huawei je u Shenzenu održao 21. izdanje svog godišnjeg Global Analyst Summita (HAS). Na događaju se okupilo više od 500 analitičara, istraživača, ključnih opinion makera te… više »

COOL

Lansiran novi EU gospodarsko-politički portal - The Watcher Post

objavljeno prije 26 dana i 3 sata

The Watcher Post, portal specijaliziran za političke i gospodarske analize, od danas je dostupan i europskim čitateljima. Sjedište uredništva bit će u Bruxellesu, a portal će… više »

skrolaj na vrh