« Clubbing
objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec
LIVE

Underground Sessions u Fanaticu!

U novom izdanju programa posvećenog underground elektronskoj glazbi očekuje vas DJ Max!

(Underground Sessions)
Više o

Fanatic

,

zagreb-info

,

Zauder film

,

Tara White

,

Teena Lipoldino

,

Niki Belucci

Nakon prve ''Underground Sessions'' večeri na kojoj je klub Fanatic gorio pod sjajnim mixom Fabiana Jakopetza aka Dechka, na novom izdanju iste večeri, u četvrtak  13.5. od 22h, očekuje Vas DJ Max.

 DJ Max u svojih je 20 godina karijere radio na mnogo projekata. Osim što je svirao te bio rezident u svim značajnijim hrvatskim klubovima (Mali Lap, Mobilus, Aquarius, Saloon, Kulušić, The Best, Rotor, Fly bar, itd.), svojim je mixom uveseljavao ljude i izvan granica Hrvatske. Sudio je na Svjetskom DMC prvenstvu DJ-a u Londonu 1995. i Otvorenom DMC prvenstvu Austrije 1996.

Organizator je raznih glazbenih događaja i sportskih natjecanja (402 street race, itd.) te je osnivač DJ sekcije u Hrvatskoj glazbenoj uniji. Trenutno je urednik i voditelj emisije ''Welcome To The Club'' na Drugom programu hrvatskog radija.

 U četvrtak će DJ Max u Fanaticu vrtiti progressive house / deep house, svi su pozvani, upad je besplatan, a pušenje dozvoljeno!

''Underground Sessions'' naziv je novog programa u klubu Fanatic koji ide svaki četvrtak. Sama ideja programa je zabava, ples, druženje te predstavljanje najboljeg od undeground elektronske glazbe.

 Svaki prvi četvrtak u mjesecu rezerviran je za ''The best of Pushkar & Jakopetz''. Svaki drugi četvrtak u mjesecu očekuju Vas razni gosti. Svaki treći četvrtak u mjesecu očekuje Vas goa & psy trance, a svaki zadnji četvrtak u mjesecu očekuje Vas drum n bass, dub step itd.

- line up -

DJ Max
http://www.deejay-max.com
http://www.facebook.com/deejaymax

više informacija:
http://www.UndergroundSessions.co.cc
http://tiny.cc/fanatic_klub_zagreb
http://gigipromotor.co.cc/
http://tinyurl.com/Gigi-Sound-Partyjaneri

11.05.2010. 12:25:29
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh