Metro-portal.hr

objavljeno 11.05.2010. 12:25:29
LIVE

Underground Sessions u Fanaticu!

U novom izdanju programa posvećenog underground elektronskoj glazbi očekuje vas DJ Max!

(Underground Sessions)

Nakon prve ''Underground Sessions'' večeri na kojoj je klub Fanatic gorio pod sjajnim mixom Fabiana Jakopetza aka Dechka, na novom izdanju iste večeri, u četvrtak  13.5. od 22h, očekuje Vas DJ Max.

 DJ Max u svojih je 20 godina karijere radio na mnogo projekata. Osim što je svirao te bio rezident u svim značajnijim hrvatskim klubovima (Mali Lap, Mobilus, Aquarius, Saloon, Kulušić, The Best, Rotor, Fly bar, itd.), svojim je mixom uveseljavao ljude i izvan granica Hrvatske. Sudio je na Svjetskom DMC prvenstvu DJ-a u Londonu 1995. i Otvorenom DMC prvenstvu Austrije 1996.

Organizator je raznih glazbenih događaja i sportskih natjecanja (402 street race, itd.) te je osnivač DJ sekcije u Hrvatskoj glazbenoj uniji. Trenutno je urednik i voditelj emisije ''Welcome To The Club'' na Drugom programu hrvatskog radija.

 U četvrtak će DJ Max u Fanaticu vrtiti progressive house / deep house, svi su pozvani, upad je besplatan, a pušenje dozvoljeno!

''Underground Sessions'' naziv je novog programa u klubu Fanatic koji ide svaki četvrtak. Sama ideja programa je zabava, ples, druženje te predstavljanje najboljeg od undeground elektronske glazbe.

 Svaki prvi četvrtak u mjesecu rezerviran je za ''The best of Pushkar & Jakopetz''. Svaki drugi četvrtak u mjesecu očekuju Vas razni gosti. Svaki treći četvrtak u mjesecu očekuje Vas goa & psy trance, a svaki zadnji četvrtak u mjesecu očekuje Vas drum n bass, dub step itd.

- line up -

DJ Max
http://www.deejay-max.com
http://www.facebook.com/deejaymax

više informacija:
http://www.UndergroundSessions.co.cc
http://tiny.cc/fanatic_klub_zagreb
http://gigipromotor.co.cc/
http://tinyurl.com/Gigi-Sound-Partyjaneri

11.05.2010. 12:25:29
http://metro-portal.hr/underground-sessions-u-fanaticu/39738/