« Clubbing
objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci
PARTIJANA

Barbarella’s ugošćuje Wiggle party i zatvara sezonu s jakim imenima

U petak 14. kolovoza na rasporedu je Wiggle party, dok je subota 15. kolovoza rezervirana za kraj sezone uz Crazy P, PBR Streetgang, Dave Harveyja i Christophea

Barbarellas zatvara vrata sljedeći vikend
Barbarellas zatvara vrata sljedeći vikend (Arhiva)
Više o

Barbarellas

,

zatvaranje sezone

,

Wiggle party

Legendarni klub na otvorenom, Barbarella's u Pirovcu, nudi još jednu priliku za ples pod zvijezdama tijekom kolovoza, a dvostruka poslastica obilježit će sredinu mjeseca.

U petak, 14. kolovoza, pirovački klub Barbarella's predstavlja veliko ime kultnih engleskih partyja. Klupska večer Wiggle jedne od najdugovječnijih u Londonu, a više od dva desetljeća na sceni govore o značaju ove večeri za glazbenu scenu. Ono što je počelo kao manji događaj za prijatelje, preraslo je u glazbeni događaj koji privlači svjetski poznate DJ-eve iz svijeta elektronske glazbe. Vjerna publika koja ih prati od samih početaka, dobra atmosfera i održavanje prijateljskog ugođaja učinili su Wiggle jednom od najutjecajnijih klupskih večeri. Wiggle predstavljaju rezidenti Terry Francis i Nathan Coles koji su u sklopu tog dugog staža predstavljali zvukove undergrounda i bili pioniri fuzije deep housea i techna. Terry Francis je DJ u poznatom klubu Fabric, ali je i resident Wiggle večeri od samih početaka, dok je Nathan Coles od sada već davnih početaka Wiggle projekta do sada izrastao u jednog od najcjenjenijih DJ-eva.

Subota 15. kolovoza je ujedno i večer zatvaranja sezone u Barbarella's, a sa sjajnim tjednima obilježenima s puno dobre glazbe pozdravit ćemo se uz jaku postavu imena. Sjajni Crazy P dolaze u Barbarella's predstaviti svoju mješavinu underground disca, deep house izleta, blještavih pop trenutaka te predstaviti plesnu glazbu s dušom. PBR Streetgang su dvojac koji kombinira sjajno live iskustvo, gramofone i predstavlja najbolje od plesne glazbe. Dave Harvey, vlasnik Futureboogie etikete i čovjek koji stoji iza Love International Festivala, nasljednika Gardena, završne će večeri predstaviti zašto su Futureboogie tulumi uvijek krcati. Cristophe, DJ, producet i grafički dizajner iz Bristola, jedna je od ključnih figura tamošnje glazbene scene, te zatvara lineup u Barbarella's.

Ova je sezona već vidjela tisuće nasmijanih lica i nezaboravne trenutke u prostoru koji nudi odličnu atmosferu i sjajno ozvučenje, te je često svrstavan među najbolje europske klubove. Dobra je to preporuka za provesti ostatak ljeta na mjestu koje okuplja sve ljubitelje dobrog zvuka i plesa pod zvijezdama.

Ulaz za svaku večer je 80 kuna u pretprodaji, a 100 kuna na dan koncerta. Mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr.

Wiggle → https://www.entrio.hr/event/wiggle-2622

Closing party → https://www.entrio.hr/event/closing-party-2623

06.08.2015. 16:08:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh