« Clubbing
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
VRIJEME

Odgođeno otvaranje sezone u Gardenu Zadar

Zbog lošeg vremena premješta se datum otvaranja The Graden Zadar Lounge Bara. U petak, 29.5., od 20 sati na rasporedu je službeno otvaranje nove sezone uz Bobby Beigea i Matu Kokića

Ružno vrijeme odgodilo otvaranje Gardena Zadar
Ružno vrijeme odgodilo otvaranje Gardena Zadar (Garden)
Više o

The Garden Zadar bar

,

otvaranje sezone

Zbog najavljenog lošeg vremena ovog vikenda, službeno otvaranje The Garden Zadar Lounge Bara odgađa se za petak 29. svibnja od 20 sati.

The Garden Zadar Bar će otvoriti svoja vrata čim zasja sunce, te će cijela ponuda pića i hrane biti dostupna, a večer otvaranja 29. svibnja bit će službena zabava za početak još jedne sezone i proslava 12. rođendana.

The Garden Zadar bar već više od desetljeća obilježava kulturnu ponudu u samom Zadru, kao i na cijeloj Jadranskoj obali, a svake sezone nezaobilazna je postaja za domaću, ali i brojnu svjetsku publiku. Prekrasna otvorena terasa ima pogled na zadarske bedeme i luku, te pruža priliku za uživanje u zrakama sunca ili u miru hlada tik do Jadranskog mora, ali i u zvučnoj kulisi pomno biranih DJ-eva. Mjesto je to koje živi tijekom cijelog dana, od jutra do mraka.

Otvorenje nove sezone The Garden Zadar slavi uz glazbu kao i selekciju pića i hrane. Odlična ponuda vina, koktela i svježih sokova koje možete isprobati u The Garden Zadru obogaćena je pivom raznih proizvođača i pivnica. Velika novost je i partnerstvo s "Art of raw", a sirova jela, ona pripremljena bez kuhanja i od samo svježih sastojaka, ćete moći kušati kroz cijelu sezonu.

Za glazbu je zadužen Bobby Beige, strastveni kolekcionar ploča i DJ s međunarodnim pedigreom, a u The Garden Zadru je rezident DJ od samih početaka. Bobby Beige je zadužen za tonove koji će vas izmamiti na plesni podij, ali i odabir izvođača za cijelo ljeto, te obećava odličnu sezonu s međunarodnim lineupom. Na otvaranju mu se pridružuje Mate Kokić i njegov Future Disco izbor.

Ulaz u The Garden Zadar Lounge Bar je uvijek slobodan.

22.05.2015. 10:55:55
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh