« Clubbing
objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec
LIVE

Trip To Wadada Station u Mediki!

Trip To Zion i Lar Plur Lar 21.5. pozivaju na veliku reggae/dub/dubstep/drum'n'bass feštu!

(Trip To Zion)
Više o

zagreb-info

,

Trip to Zion

,

Lar plur lar

,

AKC Medika

,

usporedba

,

serija crtića

,

Ratko Vojtek

Nakon lude proslave rođendana Močvare, Trip To Zion seli u Mediku!

21. svibnja od 22h očekuje vas nova urnebesna zabava koja će se odvrtiti u režiji DJ-a Roberta Radamanta, Danny Bwoya, Lar PLUR Lara i naših DJ predstavnika!

Ako vam nikad nije dosta dobrog tuluma, svratite do Medike i zabavite se!

Početak programa je u 22h, a upad je 20kn prije ponoći / 30 kn poslije ponoći.

Nastupaju:

Robert Radamant - DJ, producent i promotor elektronske glazbe i evenata. Nastupao skoro po cijeloj Hrvatskoj, BiH, Srbiji, Sloveniji i Austriji. Osim toga, činjenica da redovito surađuje s Confusionom, Crobotima, Bassinvadersima, LED ekipom iz Karlovca i raznim drugim DJ ekipama, daje vam dovoljan razlog da pohodite njegov nastup u sklopu Trip To Wadada Station u kojem će vas lagano voditi galaksijama plesne cutting edge elektronike kao što su: dubstep, glitch hop, breakbeat, electro i d'n'b.
http://www.myspace.com/robertradamantsco
 
http://robertradamantco.wordpress.com/ 

DJ Danny Bwoy- pravim imenom Danijel Handjal prve dodire s glazbom ostvaruje još u osnovnoj školi, a učio je i upijao svaki savjet svog najboljeg prijatelja i jednog od najvećih d'n'b DJ-a na Balkanu Filipa Motovunskog kako bi usavršio svoje glazbeno umijeće.
Prepoznati ga možete po raznim stilovima glazbe od Jungla do Jump Up tunova. Danas iza sebe ima gaže na kojima je vrtio uz imena poput Filipa Motovunskog, Jana Becelea (Trip to Zion), Jin Sana (Kingston), Verbal Efendija & Princ Shanga (Kingstoned sound), Interlopea (FR), DJ Rahmaneeja, Dubbasstardsa, DJ Rottena, Sven Nalisa, Daniela Simića (Balkan breaks-Germay), MC Chakke i uz mnoge druge.
http://www.myspace.com/dannybwoy4e 

Lar Plur Lar je projekt koji čine tri selektora (RElF, RasEast, Ras Sale I), te MC svima poznatog imena MC M.I.S.T..Svoju misiju započeli su 2007. godine kada su počeli prvi nastupi u klubovima kao što su Tabu, Melin, Funk, Cica. Pokrenuli su Wadada Station glazbenu reggae emisiju na Radiju SC koja traje i današnjih dana. U ove tri godine nastupali u skoro svim klubovim u Zagrebu, te posjetili Pulu, Kutinu, Novi Marof, Celje,Veliku Goricu... Nastupali su na festivalima poput Seasplasha, In Music Festivala, Outlooka... Zaslužni su za dolazak Afrikan Simbe, Mungos Hi Fi-a te Chip Fu-a.
http://www.myspace.com/larplurlar

Trip To Zion je inicijativa građana koja djeluje od ožujka 2005.g. s ciljem promoviranja DJ kulture, glazbenih skupina i sound systema iz Hrvatske čiji je glazbeni izričaj baziran na vrstama glazbe kao što su: reggae, dub, dubstep, d'n'b, jungle, breakbeat i trance. Trip to Zion oko sebe okuplja grupu mladih entuzijasta koji se bave promocijom urbane kulture mladih. Od samog početka organizirali su program u klubu Močvara na mjesečnoj bazi pod istim imenom, gdje su ugostili gotovo sve eminentne izvođače s hrvatske scene, te trenutno aktualne strane bendove, DJ-e I MC-e. Imali su čast organizirati koncerte i klupske zabave sa stranim i domaćim izvođačima kao što su Ez3kiel, Alpha & Omega, Vuneny, Dubioza Kolektiv i mnogi drugi. 21. svibnja će vas zabavljati DJ predstavnici ovog kolektiva Jan Becele i Maya!
http://www.myspace.com/triptozion 

 

11.05.2010. 12:43:27
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh