« Clubbing
objavljeno prije 5 godina i 9 mjeseci
NAJAVE

Vrtlarenje u četvrtak u Ljetnom vrtu Vintage Industriala

Art Hangout je projekt koji okuplja ljubitelje kulture, umjetnike i stručnjake koji djeluju unutar različitih umjetničkih disciplina

Svratite u Vintage ljetni vrt!
Svratite u Vintage ljetni vrt! (Vintage Industrial)
Više o

vrtlarenje

,

Vintage ljetni vrt

,

Art Hangout

U četvrtak 19. srpnja u Ljetni vrt Savske 160 vraćaju se art vrtlari na novo izdanje druženja s umjetnicima. Program u srpnju, osim razgovora s umjetnicima kojeg će moderirati Tena Razumović Žmara i glazbenog seta prema izboru Vojina Hrastea, akademskog kipara koji će uskoćiti u ulogu DJa, uključuje i radionicu "Kaligraffiti" koju će voditi Siniša Reberski, predstojnik katedre za grafiku Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu.

Čitavu večer, začinit ćemo i srdelicama koje će, na gradele, pripremiti povjesničarka umjetnosti Petra Šlosel, tattoo artistica Maja Krišković i dizajnerica Ida Šintić (Skinny Rider). Kroz vizualni identitet ovog izdanja predstavit će se Monika Meglić, akademska slikarica i muzejska pedagoginja.

*odabrala Mia Orsag

VRTLARENJE - Art Hangout je projekt koji okuplja ljubitelje kulture, umjetnike i stručnjake koji djeluju unutar različitih umjetničkih disciplina. Ideja projekta je prezentirati suvremene umjetničke prakse i aktualnosti u području kulture kroz seriju događanja komponiranih od performansa, projekcija,edukativnih radionica za djecu i odrasle, pop up izložbi, glazbenih, plesnih i scenskih produkcija, panela, tribina, razgovora i druženja s umjetnicima, a s ciljem razvoja interaktivne platforme za komunikaciju i druženje. Druženje je svakako okosnica ovog programa, s obzirom na to da projekt ne pretpostavlja klasičnu prezentaciju aktualnih zbivanja na domaćoj kulturnoj sceni, već onu malo osobniju kojom se umjetnika/kreativca predstavlja prije njegovog djela.

18.07.2018. 14:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh