« Clubbing
objavljeno prije 8 godina
PARTIJANA

Reform slavi 7. rođendan u Zagrebu i Splitu

Zagrebački klupski program Reform ovaj vikend slavi 7. rođendan, a proslavu će produžiti i do Splita

Jay Shepheard i u splitskom Kameleonu
Jay Shepheard i u splitskom Kameleonu (Kameleon)
Više o

Reform

,

klub Kameleon

,

Jay Shepheard

U petak 22.04. sa Jay Shepheardom Reform nastupa u matičnom Mastersu, dok u subotu putuju južnije, točnije u splitski Kameleon. Shepheardu ovo nije prvi nastup na Reformu kao ni u Kameleonu, ali s obzirom na glazbenu čaroliju koju dariva publici bila bi šteta ne ugostiti ga ponovo.

Prije nego se okušao kao DJ, Shepheard je dugi niz godina proveo u glazbenoj industriji, prvo kao PR, a zatim kao zaposlenik Juno Recordsa, poznatog online dućana za glazbu i opremu.

2007. godina početak je njegove DJ karijere kada je izdaje svoj debitantski EP Black Label #19 za Compost, nakon čega slijede i druga izdanja hvaljena od DJ-a, publike i medija, a iste godine dobiva i priznanje nominacijom za Best Deep House Act of 2007 at Beatport Music Awards. Iznimno talentiran kao producent, Shepheard ne zaostaje ni kada je u pitanju DJ pult. Pristup nepreglednoj količini glazbe dok je radio za Juno records te iskustvo koje je prikupio svirajući na gotovo svim kontinentima svijeta donijeli su mu titulu jednog od najutjecajnijih artista novog electro vala.

Sa već podosta iskustva, 2010. osniva i vlastiti label Retrofit koji je postao platforma za njegov vlastiti zvuk, ali i brojne suradnje koje su mu pružile priliku da se razvija kao producent i DJ. 2013. izdaje i album Home & Garden gdje klupsko iskustvo prenosi u kućni ambijent.

Zadnjih nekoliko godina za Shephearda bi se moglo reći da se trud mnogostruko vraća. Osim na vlastitom Retrofitu, niže izdanja surađujući sa istaknutim izdavačkim kućama elektronske glazbe, a njegov house/ disco/ techno zvuk publika jednostavno obožava. Ne sumnjamo da će i ovog vikenda oduševiti sve ljubitelje elektronike.

Shepheard u petak gostuje u Mastersu, u sklopu proslave 7. rođendana zagrebačkog kolektiva Refrom. Subota 23.04. je rezervirana za splitski Kameleon.

U petak support Shepheardu će pružiti rezidenti Reforma Luka K i Nicole, dok će u rodni Split navratiti Luka K kao warm up, a party u Kameleonu će zatvoriti Milan Pivalica.

Za kartu u Mastersu potrebno je izdvojiti 60 kn, dok je u Splitu cijena do ponoći 50, a nakon ponoći 70 kn.

20.04.2016. 11:55:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh