« Horoskop
objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci
SAŽETAK

Godišnji horoskop za 2011.

Godišnji horoskop za 2011 je optimističan, najavljujući promjene na bolje u gotovo svim aspektima

Godišnji horoskop za 2011.
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

godišnji horoskop 2011

,

horoskop 2011

Godišnji horoskop za 2011. godinu najavio je pojačani optimizam ulaskom Jupitera u Ovna 22. siječnja, a ulazak Saturna u retrogradnu putanju taj će optimizam osnažiti praktičnim idejama i jasnim planovima.

Trebat će pričekati do prvog dana proljeća i ulaska Sunca u Ovna da bi se nade u dobru godinu još više ojačale, dok će desetak dana kasnije Venera ući u Ribe, donoseći ljubav i zadovoljstvo učinjenim u prvom kvartalu godine. Merkur će u istom periodu malo zagušiti komunikaciju, no uz dovoljno pažnje situacija se neće mijenjati.

Ljeto i jesen proći će uglavnom bez trzavica, uz dobar listopad kad će Jupiter pomoći zaključivanje dobre godine i omogućiti polaganje dobrih temelja za nadolazeću godinu.

Od značajnijih predviđanja astrologa za 2011. godinu vrijedi spomenuti nastavak korupcijskih afera početkom ožujka, kada bi se moglo početi rješavati klupko afera u građevinarstvu. Prvi rebalans proračuna može se očekivati već početkom svibnja, uz dodatno kompliciranje zakonodavstva.

Ljeto bi trebalo biti vruće, uz moguće tektonske aktivnosti i snažne vjetrove, dok jesen donosi nove runde pregovora sa sindikatima koji će ovoga puta biti manje popustljivi i uporniji, tako da će izboriti bolje ugovore s Vladom.

Žestoke južine, vjetar koji naglo mijenja smjer i veća opasnost tektonskih aktivnosti, stvorit će početkom kolovoza brojne teškoće, u prometu, osobito nautičarima ali i gasiteljima, koji neće imati mnogo prilike za predah i san, već će zazivati državnu i međunarodnu pomoć. Vrijeme važnih odluka za oporbu najavljuje moćnu, moguće i naglu preobrazbu državne uprave i političke scene.

Prosinac je rezerviran za politiku i preslagivanje kockica na toj sceni, uz mogućnost prijevremenih izbora. Ukratko, godina će biti sadržajna i bogata događanjima, no dobar će broj promjena biti na bolje, stoga, potrudite se saznati što horoskop nosi vašem znaku.

Detaljni godišnji horoskop za 2011.

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2011 Ovan
Godišnji horoskop 2011 Bik
 Godišnji horoskop 2011 Blizanci
Godišnji horoskop 2011 Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2011 Lav
 Godišnji horoskop 2011 Djevica
 Godišnji horoskop 2011 Vaga
Godišnji horoskop 2011 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2011 Strijelac
 Godišnji horoskop 2011 jarac
 Godišnji horoskop 2011 Vodenjak
Godišnji horoskop 2011 Ribe

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

19.01.2011. 20:39:07
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh