« Horoskop
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci

Djevica - godišnji horoskop za 2010.

djevica
Više o

godišnji horoskop

,

2010.

,

Djevica

Djevica - godišnji horoskop za 2010.

Godinu pred vama shvatite kao obnovu i vraćanje korijenima, koje će uspješno početi proces promjena i razvoja kako biste dosegli novu kvalitetu življenja. Osjećate snažnu potrebu za samoispitivanjem i analizom, pa će vam povratak osnovnim ciljevima koje ste si odavno zacrtali i zaboravili na njih biti pravo osvježenje.


LJUBAV

Sve se prilično brzo odvija u vašem životu, a takve su vam i veze. Već s početkom godine dogodit će se neke promjene u ustaljenom ritmu, preciznije, vaš će partner preuzeti inicijativu i riješiti neke nagomilane probleme zbog kojih kvaliteta vašeg ljubavnog života u zadnje vrijeme nije bila na zavidnoj razini.

Takva će situacija trajati sve do početka svibnja, kad ćete odlučno preuzeti stvari u svoje ruke kako biste naglasili stvari koje su vama važne u životu za koje smatrate da nisu dovoljno naglašene u vezi. Sobodne Djevice ovaj će period provesti u potrazi za novim partnerom, pristupajući novim ljudima s pomalo drugačijom pričom nego do sada, ističući želju za mrvicom privatnosti kao vrlo bitnu komponentu potencijalne veze.

Najvažnije je početak godine, od siječnja do travnja, iskoristiti za pronalaženje svojih vrijednosti i želja koje smatrate da trebaju imati kvalitetniji tretman od strane partnera. Zatim dajte sebi dva mjeseca vremena kako biste to na najbolji mogući način predstavili partneru ili potencijalnom partneru, i provedite ljeto uživajući.

Jesen će donijeti nove trzavice, prigovore partnera i manje probleme, no zapravo se neće dogoditi ništa bitnije što će imati značajan utjecaj na kvalitetu vašeg života. Sitni problemi dio su svakodnevnice, a vi ste se naučili nositi s njima.

POSAO

Godinu pred vama posvetite sebi i svom položaju na poslu, uspostavljajući ravnotežu između svojih ambicija i mogućnosti okoline. Na taj način polažete kvalitetne temelje za budućnost, a svoju viziju trebate podijeliti i s kolegama i nadređenima. Nemojte oklijevati, već izložite svoje ideje i planove, kako biste odmah vidjeli s kim možete računati u nastavku godine.

>>Godišnji horoskop 2011 Djevica

Prilično dobar dio godine traje sve do kraja ljeta, kad bi se mogli pojaviti prve napukline u planu, koje morate odmah zatvoriti novim i svježim idejama.

>>Godišnji horoskop 2011

Nikako nemojte dozvoliti da vas privremeni zastoji bace u depresiju ili potaknu vašu urođenu malodušnost, nego se bacite na rješavanje problema čim se ukažu na vašem putu. Kako su kod vas financije često usko povezane s emocionalnim životom, pokušajte uskladiti posao i privatni život što kvalitetnije kako se vaša financijska situacija ne bi pogoršala.

Naročit oprez potreban je tijekom proljetnih mjeseci, kada ćete se često naći u dilemi kako i gdje pronaći sredstva za svoje potrebe. Ipak, zadnja tri mjeseca godine nadoknadit će sve gubitke iz prethodnih mjeseci i završiti godinu u lijepom plusu.

ZDRAVLJE

Ove je godine zdravlje u priličnoj opasnosti, naročito u slučaju emocionalnih problema. Ukoliko ljubavni život neće biti u redu, to će se prvo odraziti na vaše zdravlje, naročito srce. Iscrpljujući odnosi nisu dobri za vas, pa ih riješite što prije, bili oni privatni ili poslovni, kako ne biste razvili neku kroničnu bolest.

Početak godine, pak, donosi probleme s probavom koji su rezultat načina života koji vodite, stoga je krajnji čas da provedete svoju odluku o zdravijoj i uravnoteženijoj prehrani, jer čir na želucu svakako nije nešto što vam treba.

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 ovan
 bik  blizanci
 rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 lav  djevica
 vaga
 škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 strijelac
 jarac
 vodenjak
 ribe
21.12.2009. 00:44:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh