« Horoskop
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci

Rak - godišnji horoskop za 2010.

rak
Više o

Rak

,

godišnji horoskop

,

2010.

Rak - godišnji horoskop za 2010.

Novu se godinu Rakovima može opisati kao period u kojem će se dogoditi lagani redizajn života u svim aspektima. Moći ćete si jednostavno objasniti sve probleme koji će iskrsnuti, i na taj način lako i bez previše stresa riješiti situacije u svoju korist. Iskoristite to i posvetite se istraživanju vlastitih mogućnosti.

LJUBAV

Bit ćete prijemčivi za sugestije partnera tijekom cijele godine, što će blagotvorno utjecati na vašu vezu ili brak. Slobodni Rakovi će, s druge strane, poslušati dobre savjete dragih ljudi kojima se može vjerovati i postići značajan napredak u odnosima s drugim ljudima.

Budite optimističniji i dinamičniji nego inače, jer ćete se naći u nekoliko situacija gdje ćete morati pokazati svoje pravo ja i na taj način ovladati situacijom koja na prvi pogled izgleda kao da je izmakla kontroli.

Uvjerljivost će ove godine biti vaša jača strana, pa je nemojte zlorabiti u odnosima s ljudima koji imaju slabiju volju od vaše, kako vam se takvo ponašanje ne bi odmah obilo o glavu u nekom drugom aspektu života. To neće uvijek biti lako, jer će vam se ukazati neke prilike za dominacijom o kojima ste sanjali, no ipak se suzdržite i dostojanstveno dozvolite ljudima da se provuku bez kazne.

Sve ovo dovest će vas u napast nekoliko puta, ali nemojte popustiti, ostanite vjerni sebi i partneru, jer ako posrnete, krenuli ste putem koji će vas odvesti daleko od vaših stvarnih želja. Bez obzira na sve, i dalje ćete imati osjećaj da partner vlada vašim odnosom, pa dobro promislite koliko je to dobro i da li ima stvarnu podlogu prije nego što odlučite reagirati.

POSAO

Ako oklijevate iskoristiti neke prednosti koje imate pred kolegama, to ne znači uvijek da ste pristojni nego da vam nedostaje probojnosti. Vaša vas intuicija rijetko vara, tako da ove godine pažljivije osluškujte svoj unutarnji glasić koji vam govori kada i kako treba promijeniti neke odnose na radnom mjestu. Ovo se naročito odnosi na prva četiri mjeseca godine kada ćete se naći u nekoliko prilika da redefinirate svoju karijeru, i to nabolje. Nemojte ih baš sve propustiti.

>>Godišnji horoskop 2011 Rak

Vrijeme je za malo užu specijalizaciju, jer ste do sada često glumili renesansnu osobu koja se razumije u sve, što nije na najbolji način iskorištavalo sve vaše sposobnosti. Ove godine budite fokusiraniji i praktičniji, i dobri rezultati neće izostati.

>>Godišnji horoskop 2011

Ako posvetite dovoljno pažnje financijskim pitanjima, imat ćete odlične rezultate u vrlo kratkom vremenu, stoga oslobodite svoj raspored i pronađite više vremena za razmišljanje i analizu.

Financijski povoljnija situacija nastupa od svibnja, kada ćete napokon razriješiti sami sa sobom koji su stvarni prioriteti i rasporediti sredstva koja imate na način da budu maksimalno učinkovita, a da pritom ne trpi niti posao niti vaš standard na koji ste navikli. Budite malo hrabriji nego inače, i to će vam se vratiti s bogatim kamatama.

ZDRAVLJE

Početak godine nije baš najbolji po pitanju zdravlja, stoga morate biti vrlo oprezni jer lako možete završiti u krevetu na dulje vrijeme. Posebno trebate obratiti pažnju na probavu, koja vam je ove godine prilično izložena zbog stresa koji će vas pratiti cijele godine. Potrebno je što prije pronaći kvalitetan način oslobađanja od stresa, što ne mora nužno značiti vježbanje ili sport. Nekima će i mirna večer uz dobru knjigu značiti više za zdravlje od dva sata u teretani.

Ipak, Saturnova energija koja vas ispunjava bit će dovoljno snažna da vas zaštiti od težih bolesti ili poremećaja, no morate i sami poraditi na tome.

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 ovan
 bik  blizanci
 rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 lav  djevica
 vaga
 škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 strijelac
 jarac
 vodenjak
 ribe

 

 

21.12.2009. 00:39:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh