« Horoskop
objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci
STRIJELAC - 2011.

Strijelac - godišnji horoskop za 2011.

Godišnji horoskop za Strijelca za 2011. godinu obilježit će odličan aspekt Jupitera, bit će to bolja godina od prethodne s uspjesima u privatnom životu dok se u poslu treba čuvati brzopletosti

strijelac
Više o

horoskop

,

Strijelac horoskop

,

godišnji horoskop

,

godišnji horoskop 2011

,

strijelac godišnji horoskop

,

horoskop 2011

Riječ za početak godine je optimizam, koji će hraniti izlazak Plutona i snažno prisustvo Jupitera. Iskoristiti ovakvu konstelaciju predstavlja obavezu svakog Strijelca koji drži do sebe, jer otvorit će se mnoga vrata za nove ideje, nove ljude i nove projekte. Svi aspekti života bit će podjednako važni i zastupljeni tijekom godine, a događanja u privatnom životu bit će uzbudljiva i istovremeno smirujuća, dajući snagu za izdržavanje ne baš jednostavnih izazova na profesionalnom planu. Uz dosta dobar zdravstveni bilten, Strijelcima se smiješi godina bolja od prethodne.

Povoljna razdoblja

Zarada, vlastita vrijednost

prosinac 7. do siječanj  15.

Braća i sestre, komunikacija

siječanj  15. do veljača 23.

Zdravlje u kući ili majka

veljača 23. do travanj 4.

Ljubav, djeca i kreativnost

travanj 4. do svibanj 12.

Rad i zdravlje

svibanj 12. do lipanj 22.

Brak, poslovi, odnosi s ljudima

lipanj 22. do kolovoz 3.

Partnerovi prihodi, krediti, dobitci i gubitci

kolovoz 3. do rujan 19.

Putovanja, obrazovanje, duhovnost

rujan 19. do studeni 11.

Karijera, društveni ugled

studeni 11. do prosinac 31.

LJUBAV

Početak godine donijet će izazove u privatnom životu. Strijelci u vezama još će čvršće prigrliti partnera, a slobodni će se baciti u lov na novu osobu u svom životu i biti prilično uspješni u tome. Uvjerljivost, blagoglagoljivost i šarm su u usponu, što će širom otvoriti vrata novim ljudima u vašem životu.

Posebno dobro aspektirane su razne proslave i slična događanja na kojima ćete imati priliku upoznati nove, uzbudljive ljude koji mogu brzo zauzeti važno mjesto u vašem životu. Ipak, bez obzira na sve, nećete tražiti površne veze nego ćete se koncentrirati na ljude koji vam mogu pružiti barem onoliko koliko i vi njima, inelektualno stimulativne i zabavne.

No, Pluton na izlasku ipak je dovoljno jak da malo zamuti vode, ali ipak će prevladati vaše široko srce i bit ćete spremni žrtvovati dio osobnosti za ljude koje volite. Nemojte pretjerivati, niste svemoćni i sveprisutni, pa ograničite svoju dobru volju za stvarno važne osobe, a pri odabiru će vam pomoći lucidnost probuđena Saturnovim utjecajem.

Početak svibnja vrijeme je za slobodne Strijelce, jer gužva koju će Mjesec, Merkur, Venera, Jupiter i Uran stvoriti u ovom dijelu vašeg horoskopa znači da je ljubav na dohvat ruke i da nema šanse da je promašite. Stoga, sredite se, obucite najbolje plesne cipele i krenite u potragu za novim partnerom koji će zadovoljiti sve vaše potrebe.

>> Godišnji horoskop za 2011.

POSAO

Hrabro ćete se uhvatiti u koštac sa svakodnevnim problemima i skidati jedan po jedan s dnevnog reda, ali pritom ipak budite oprezni i razmislite o prioritetima. Odnosi s kolegama neće biti toliko harmonični kao odnosi u privatnom životu, no uspjet ćete održati kvalitetnu razinu komunikacije koja će omogućiti postizanje profesionalnih ciljeva.

Radite u skladu s mogućnostima, jer će u suprotnom Pluton kazniti svaku grešku na početku godine, možda čak i toliko snažno da ćete imati velikih problema pri ispravljanju. Ipak, dobro planiranje donijet će prve rezultate već u srpnju, kada možete očekivati prvu žetvu priznanja za kvalitetu posla koji obavljate.

Ograničavajuća razdoblja 

Ljubav i kreativnost

ožujak 30. do travanj 23.

Karijera i putovanja

kolovoz 2. do kolovoz 26.

Rad na sebi

studeni 23. do prosinac 13.

Iako ćete se suočiti s nekoliko izazova financijske prirode na samom početku godine, ubrzo ćete vratiti stvari na svoje mjesto i početi zarađivati koliko smatrate da vrijedite. No, brzopletost bi vas mogla koštati, stoga pažljivo provjeravajte sve činjenice i ne dozvolite da vas prilika za brzom zaradom izbaci iz takta, svaka greška može biti kobna.

Čak šest planeta koje će početkom svibnja ući u vaš partnerski znak Ovna ispunit će vas kreativnošću i voljom za radom, donoseći dašak zabave u svakodnevne radne obaveze i omogućujući vam da izrazite sve svoje želje za napretkom. Posao će postati igra, a vi ćete napokon početi ubirati plodove svog teškog dugogodišnjeg rada.

ZDRAVLJE

Nemoguće je izbjeći određene posljedice po zdravlje u današnjem vremenu, pa ćete tako patiti od čestih glavobolja koje će sredinom godine ipak prestati. Saturn će vas svojim utjecajem izvesti na pravi put, ukazujući vam na zdravije alternative sadašnjim navikama. Preporučuje se dosta sna, čak i popodnevni odmor za one najaktivnije, a sve u svrhu očuvanja zdravlja. Posebno su ugroženi gornji ekstremiteti i glava, stoga budite oprezni i ne izazivajte sreću, moguće su teže ozljede.

Godišnji horoskop za ostale znakove: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2011 Ovan
Godišnji horoskop 2011 Bik
 Godišnji horoskop 2011 Blizanci
Godišnji horoskop 2011 Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2011 Lav
 Godišnji horoskop 2011 Djevica
 Godišnji horoskop 2011 Vaga
Godišnji horoskop 2011 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2011 Strijelac
 Godišnji horoskop 2011 jarac
 Godišnji horoskop 2011 Vodenjak
Godišnji horoskop 2011 Ribe

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak i najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

Piše: Metro-portal
14.12.2010. 15:38:16
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh