Život
EH, DA...

Iskorištavaju li vas drugi ljudi?

objavljeno prije 7 mjeseci i 20 dana

Shvatiti da ne brinete o sebi ili otkriti ono što jako želite, nije lako i može imati bezbroj posljedica na vaše mentalno zdravlje i odnose. Ponekad se čak možete zapitati… više »

PREGLEDAJTE SE

Imate li možda predijabetes?

objavljeno prije 7 mjeseci i 20 dana

Šećerna bolest tipa 2, često nazivana globalnom epidemijom, svake godine odnese gotovo 7 milijuna života diljem svijeta, dok brojke u Republici Hrvatskoj nisu ništa manje… više »

SJAJNO

Dostava i razmjene poruka - sjajna stvar

objavljeno prije 7 mjeseci i 20 dana

Oko 83% potrošača želi primati obavijesti dostavnih tvrtki, što znači da tvrtke iz sektora logistike i prijevoza ne trebaju samo osigurati pravovremenu i učinkovitu isporuku… više »

ZANIMLJIVO

Znate li što je mizofonija?

objavljeno prije 7 mjeseci i 21 dan

Mizofonija je vrlo rijedak psihički poremećaj. Prvi simptomi javljaju se u djetinjstvu, a s godinama osobe iritira sve više zvukova. Snažan priljev negativnih osjećaja, najčešće… više »

DAN MUŠKARACA

Gospodo, vijeme je da se posvetite sebi

objavljeno prije 7 mjeseci i 21 dan

Muškarci se često prikazuju kao samouvjereni i sigurni u svoje seksualne sposobnosti. Međutim, stvarnost je da se muškarci, baš kao i žene, mogu nositi s različitim… više »

SAVJETI

Muškarci u vezama najčešće ne vole... što točno?

objavljeno prije 7 mjeseci i 22 dana

Veze su kompleksna područja u kojima se susreću različite osobnosti, očekivanja i potrebe. Muškarci, poput žena, imaju svoje preferencije i izazove kada je riječ o emocionalnim vezama.… više »

SAVJETI

Kako prestati biti ljenguza

objavljeno prije 7 mjeseci i 22 dana

Dakle, neki su lijeni ponekad, drugi stalno... e pa ove druge bi trebalo pokrenuti, no to se može napraviti samo tako da oni to požele... nije jednostavno, je li tako? E sad, za početak,… više »

SJAJNO

Sve što trebate znati o HONOR Magic V2 preklopnom telefonu

objavljeno prije 7 mjeseci i 22 dana

Globalni tehnološki brend HONOR nedavno je na berlinskoj IFA-i predstavio najlakši i najtanji pametni preklopni telefon na svijetu - HONOR Magic V2. Uređaj, čiji se dolazak… više »

VIKEEEND

Zašto je petak početak vikenda?

objavljeno prije 7 mjeseci i 23 dana

Petak je dan koji mnogi s nestrpljenjem iščekuju jer označava kraj radne sedmice i početak vikenda. To je dan koji nosi sa sobom poseban šarm i uzbuđenje, stvarajući most između… više »

COOL

Slučajni izumi koji su promijenili svijet

objavljeno prije 7 mjeseci i 23 dana

Svaki dan koristimo proizvode kao što su mikrovalne pećnice i kutije šibica kako bismo si olakšali život. Ali vjerovali ili ne, ovi genijalni izumi koji su nam omogućuju… više »

UPS!

Trenutno je najgore vrijeme za sezonsku depresiju

objavljeno prije 7 mjeseci i 24 dana

Analiza tvrtke za savjetovanje o mentalnom zdravlju Thriveworks navodi da će, prema trendovima internetskog pretraživanja, sezonska depresija dosegnuti svoj vrhunac u drugom tjednu studenog,… više »

MONITORI

Novi Philips 49B2U5900CH monitor

objavljeno prije 7 mjeseci i 24 dana

Stvoren za suradnju uz Windows HelloTM i Busylight funkciju Philips 49B2U5900CH monitor dizajniran je za stvaranje dinamičnijeg radnog okruženja. Za profesionalce koji rade u uredskom… više »

SAVJETI

Zašto muškarci imaju sve manje spermije?

objavljeno prije 7 mjeseci i 25 dana

Dakle, ukratko - panika. Muškarci imaju sve manje spermija što, naravno, posljedično radi probleme kod začeća tako da imamo sve manje trudnoća... a to smo si, zapravo, sami… više »

EH, DA...

Dan jednakih plaća i rodni jaz u plaćama

objavljeno prije 7 mjeseci i 25 dana

Žene u Europskoj uniji od srijede pa do kraja godine "radit će besplatno" u odnosu na svoje muške kolege. Dan u godini na koji žene simbolično prestaju dobivati prosječnu plaću u… više »

BLACK FRIDAY

Nekima Black Friday počinje sutra!

objavljeno prije 7 mjeseci i 25 dana

Booking.com nastavlja svima olakšavati istraživanje svijeta (i činiti ga pristupačnijim) uz Black Friday ponude koje obuhvaćaju smještajne objekte i atrakcije te pomažu povezati… više »

skrolaj na vrh