Život
COOL

Odaberite pravi dar za tehno-geeka

objavljeno prije 6 mjeseci i 24 dana

Dolazi vrijeme darivanja, a pronalaženje savršenog božićnog poklona ponekad se pretvori u pravi izazov. Baš poput pahulja, svaka je osoba jedinstvena te je pronalaženje… više »

BLAGDANI

Huawei vam popravlja blagdane

objavljeno prije 6 mjeseci i 24 dana

Huawei će ovog prosinca održati niz interaktivnih radionica kako bi korisnicima predstavili najzanimljivije funkcije Huawei pametnih uređaja te im pokazali kako putem pametnog telefona… više »

POKLONI

Po poklonu se Božić poznaje

objavljeno prije 6 mjeseci i 25 dana

Došlo je i to vrijeme kada su nam svima na pameti pokloni, blagdanska trpeza i uživanje u druženjima, a kada to sve prođe onda ćemo zbrajati manjke u novčanicima i viškove na… više »

RECENZIJA

Huawei P60 Pro - recenzija sjajnog uređaja

objavljeno prije 6 mjeseci i 25 dana

Huawei P60 Pro je jedan od telefona koji nas je ove godine možda i najviše iznenadio, jer nism očekivali da će se promijeniti toliko stvari u odnosu na P50. No, krenimo od početka -… više »

ZIMSKE MUKE

Kako niske temperature utječu na menstrualne bolove

objavljeno prije 6 mjeseci i 26 dana

Dok zima postaje hladnija iz dana u dan, mnoge osobe, posebice one koje imaju menstruaciju, bore se s neočekivanim izazovima. Osim očigledne borbe sa snijegom i niskim temperaturama, postoji… više »

PLAĆATE?

Najsigurniji modeli plaćanja

objavljeno prije 6 mjeseci i 26 dana

Kada je riječ o odabiru određenog načina plaćanja, nisu sve opcije jednake kada je riječ o sigurnosti. Najsigurniji načini plaćanja Kreditne kartice ostaju jedna od najsigurnijih opcija… više »

WOW

Huawei na eventu u Dubaiju predstavio nove proizvoded

objavljeno prije 6 mjeseci i 26 dana

Huawei je 12. prosinca u Dubaiju održao event pod nazivom "Creation of Beauty" gdje su predstavljeni brojni novi uređaji i koncepti od kojih bi izdvojili vizualno inovativne HUAWEI FreeClip… više »

ZDRAVLJE

Šlajm – uzroci i kako ga se što brže riješiti

objavljeno prije 6 mjeseci i 26 dana

Vrijeme je prehlada i infekcija. Uz njih redovito dolazi i vrlo neugodno stvaranje sluzi u grlu i plućima koje nas tjera na kašalj. Na njemačkom jeziku se ta sluz naziva schleim, a mi… više »

SAVJETI

Kako povoljan odmor pretvoriti u VIP iskustvo

objavljeno prije 6 mjeseci i 26 dana

U svijetu u kojem se troškovi života neprestano povećavaju, interes za putovanja ne jenjava. Ove će godine 63 % putnika svoje budžete za putovanja sljedeće godine planirati pažljivije.… više »

BRAVO!

Skriveni heroji trebaju dobiti priznanja

objavljeno prije 6 mjeseci i 27 dana

Globalni tehnološki brend HONOR objavio je rezultate sveobuhvatne ankete koja naglašava duboku zahvalnost koju Europljani imaju prema skrivenim herojima u široj… više »

NARAVNO

Kartice ili gotovina – kako plaćaju Hrvati?

objavljeno prije 6 mjeseci i 27 dana

 Kako blagdanska sezona dolazi u srednju Europu, pažnja nije usmjerena samo na potragu za savršenim darovima, već i na načine plaćanja koji oblikuju iskustvo blagdanske kupnje.… više »

PROBLEMČIĆI

Problemi s božićnim lampicama

objavljeno prije 6 mjeseci i 28 dana

Zamislite da ste sve fino okitili, i onda na kraju cijele priče ne možete spavati svaku noć... ne bi li to bilo grozno? A zapravo je jako moguće, evo i zašto ... Naime, kako se… više »

STVARNO?

Što se najviše googlalo prošle godine

objavljeno prije 6 mjeseci i 28 dana

Googleova godišnja top lista pretraga odgovara rezultatima na blagajnama po kojima je "Barbie" najuspješniji film ove godine sa zarađenih 1,4 milijarde u odnosu… više »

NARAVNO

Imate li pametni sat i zašto?

objavljeno prije 6 mjeseci i 28 dana

 Nedugo nakon velikog europskog zdravstvenog istraživanja, pod nazivom Huawei Health Survey, Huawei je proveo i istraživanje u Hrvatskoj kako bi otkrili kako stanovnici Hrvatske koriste… više »

UPS?

Budite li se s ubrzanim otkucajima srca?

objavljeno prije 6 mjeseci i 28 dana

Jutarnje buđenje može biti i nezgodno ako se probudite s ubrzanim otkucajima srca, jer možda patite od neke vrste palpitacija. Prema dr. Michaelu J. Blahu iz Medicinskog centra Johns Hopkins,… više »

skrolaj na vrh