« Život
objavljeno prije 4 mjeseca i 12 dana
COOL

Odaberite pravi dar za tehno-geeka

Vrijeme darivanja je stiglo, a ako se dvoumite oko toga što darivati svojim najmilijima ili poslovnim partnera – donosimo vodič za darove prilagođen njihovim interesima

Što bi mogli kupiti?
Više o

pokloni

,

darovi

,

tehno geek

Dolazi vrijeme darivanja, a pronalaženje savršenog božićnog poklona ponekad se pretvori u pravi izazov. Baš poput pahulja, svaka je osoba jedinstvena te je pronalaženje personaliziranih poklona koji odgovaraju različitim osobnostima sjajan način da pokažete koliko vam je uistinu stalo. Od entuzijasta za tehnologiju do prijatelja koji vole ekologiju, ovaj vodič će vam pomoći širiti blagdansku radost poklonima koji zaista diraju srce.

Usrećite svog tehno geeka

Za tehno-geekove biste mogli malo dublje posegnuti u novčanik, ali kada vidite njihov osmijeh, pomislit ćete: „Vrijedilo je!" Razmazite svoje tehnološki orijentirane najmilije s inovativnim poklonima. Razmotrite najnovije pametne uređaje poput pametnih satova, naočala, bežičnih punjača mobitela... U obzir dolaze i visokokvalitetni gadgeti poput bežičnih slušalica ili gaming opreme, elektronika za DIY projekte, softveri i igrice. Razveselit će ih i tečajevi, roboti, dronovi, retro tehnologija te inspirativne knjige i podcasti. Prilagodite poklon prema specifičnim interesima i preferencijama vašeg tehno-geeka i nemojte kasnije žaliti ako će više vremena provoditi igrajući se nego s vama.

Za 'kućne mačke' - one koje vole dom iznad svega

Razmislite o mekim dekama, udobnim jastucima, mirisnim svijećama te dodajte na popis personalizirane šalice ili kristalne čaše kako biste uljepšali njihove trenutke opuštanja. Udobne papuče i ogrtači te ambijentalna rasvjeta stvaraju ugodnu atmosferu, dok biljke donose dodir prirode u stanove. Dodatne opcije uključuju udobnu odjeću, luksuzni spa-set, umjetničke fotografije i okvire s buvljaka, dobar bluetooth zvučnik, artisan čajeve i kavu. A ako vaše najdraže 'kućne mačke' vole vježbati -  razmislite o kvalitetnoj podlozi za jogu

Potaknite avanturiste na nove avanture

Potaknite avanturistički duh s idealnim poklonima za ljubitelje prirode! Multifunkcionalni noževi pružaju praktičnost i sigurnost tijekom istraživanja divljine, lagane termosice održavaju piće toplim ili hladnim, dok pametni vodiči za planinarenje pružaju vrijedne informacije o stazama i okolini.

Kompaktni solarni punjači osigurat će im neovisan izvor energije na terenu, dok visokokvalitetni putnički ruksaci nude prostor za organizirano pakiranje svih potrebnih stvari. Dodajte i neke komade brzo sušeće odjeće ili vodootpornu torbu kako bi se lakše nosili s neočekivanim vremenskim uvjetima. Za dodatnu dozu adrenalina, razmislite o iskustvenom daru poput vožnje balonom, tečaju windsurfinga ili  preživljavanja. Ovi darovi će potaknuti vaše avanturiste za potraže nova iskustva i izazove u prirodi.

Samo održivo za ekološki osviještene

Odaberite pažljivo dar za ekološki osviještene - neka to budu višekratno upotrebljive staklene boce, platnene vrećice ili posude za hranu koje potiču smanjenje korištenja plastike. Ekološki kozmetički set s organskim sastojcima ispričat će im priču održivoj ljepoti, biljke će očistiti zrak u njihovim stanovima. Odliča je poklon i solarni punjač, a zaljubit će se u svoj prvi pribor za jelo od bambusa. Online tečajevi o održivosti su također odličan poklon, a članstvo u nekoj organizaciji za zaštitu okoliša omogućit će im aktivno sudjelovanje u borbi protiv klimatskih promjena. Ovi darovi sjedinjuju funkcionalnost i održivost i sigurno će ih voljeti vaši 'zeleni' prijatelji.

Gurmane i hedoniste je lako darivati

Za gurmane i hedoniste, biranje poklona može biti pravo uživanje! Razmislite o ekskluzivnim gastronomskim iskustvima poput degustacijskog menija u prestižnom restoranu ili paketa vrhunskih vina. Luksuzna košarica s delikatesama, poput ulja od tartufa, aceta od smokveljutog umaka od čilija, vrhunskih sireva ili kvalitetne tamne čokolade, oduševit će njihove nepce.

Lijepe vinske čaše ili set visokokvalitetnih noževa za kuhanje dodaju sofisticirani dodir njihovoj kuhinji. Ako vole kuhati, razmislite o tečaju kulinarstva s poznatim chefom ili pak o elegantnim kulinarskim knjigama.

Za hedoniste koji vole opuštanje, birajte setove luksuznih mirisnih svijeća, aromatičnih ulja za masažu ili visokokvalitetnih čajeva. Svestrane i elegantne čaše za koktele ili set za pripremu omiljenog pića također su odličan izbor. Nadmašite očekivanja s poklon bonom za vikend-bijeg u luksuznom spa-resortu ili razmislite o poklon paketu prirodne kozmetike - za nju i njega.

S darovima OPG Matulić ne možete pogriješiti

Ove godine izbjegnite gužvu po trgovinama i oduševite svoje najdraže autentičnim hrvatskim darom - proizvodima s otoka Pašmana. Vlasnici OPG-a Matulić, Ana i Krsto Matulić, nude vrhunske gastronomske i kozmetičke proizvode temeljene na otočnoj tradiciji. Njihovi proizvodi, nagrađivani diljem svijeta, jamče vrhunsku kvalitetu.

Za istinske gurmane

Poklonite gastronomski užitak s Pašman Libre acetom od smokve, Pašmanskim vinskim octom, Pašmanero ljutim sosom, Acetom od Maraske te aromatiziranom morskom solju. Ovi su darovi idealni za prijatelje iz inozemstva ili domaće gurmane, a možete ih nabaviti pojedinačno ili u obliku poklon paketa.

Za ljubitelje prirodne kozmetike

Za ljubitelje prirodne kozmetike koja daje rezultate, darujte miris mora u njihov dom s sapunom od maslinova ulja, Beauty drops sprayem za kosu i tijelo, Essentielle serumom te birajte između Etternelle ili Immortelle kreme. Ovi proizvodi čine izuzetan poslovni poklon ili darove za najbliže, budući da spajaju vašu pažnju, kvalitetu i autentičnost.

Neka vaši poslovni i privatni darovi ove godine nose pečat tradicije Pašmana. Naručite ih na https://opgmatulic.com/ ili pošaljite upit za poslovne poklon pakete na ana@opgmatulic.com.

16.12.2023. 17:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh