Život
OPA ;)

Futuristički pogled na budućnost ljubavi, seksa i intimnih veza

objavljeno prije 8 dana

Kada je riječ o predviđanju smjera u kojem će se u budućnosti kretati industrija seksualne dobrobiti potrebno je dobro razumjeti što nam donosi sama budućnost, a ne sama industrija.… više »

COOL

IMD-ova Svjetska ljestvica konkurentnosti za 2024.

objavljeno prije 8 dana i 2 sata

Singapur je vratio vodeće mjesto na IMD-ovoj svjetskoj ljestvici konkurentnosti za 2024. godinu nakon što je u razdoblju od 2020. - 2023. godine bio među prvih pet. Švicarska je… više »

COOL

6 sjajnih karakteristika pametnog telefona koje ćete zavoljeti

objavljeno prije 8 dana i 5 sati

Sjajne vijesti za ljubitelje dizajnerske čistoće, inovacija i modnog napretka. Predstavljamo Huawei Pura 70 Pro pametni telefon, stvoren za jedinstveno korisničko iskustvo koje potiče… više »

BOOKING

3 europska odredišta za vrhunsko nogometno iskustvo

objavljeno prije 8 dana i 7 sati

Uoči sportskog ljeta i za vrijeme održavanja jednog od najvećih nogometnih turnira u Europi, ljubitelji nogometa mogu potražiti inspiraciju na travnjaku i krenuti na uzbudljivo putovanje kako… više »

COOL

Zabavite se s besplatnim okretajima: Slot igre s najvećim brojem besplatnih vrtnji

objavljeno prije 9 dana i 7 sati

Svi smo bar jednom probali igrati slot igre. One nam daju veliko uzbuđenje tijekom igre, ali i velike šanse za dobitke. Pogotovo kada ih možemo zaigrati s besplatnim okretajima. Ako… više »

SAVJETI

Postići ravnotežu u digitalno doba - nije lako

objavljeno prije 10 dana

Dok nam tehnologija nudi nebrojene pogodnosti, poput lakšeg povezivanja s voljenima, ona također donosi i određene izazove. Kako bismo održali zdrave i ispunjene veze, ključno je… više »

Djeca moraju naučiti da svaki problem ima rješenje (Pexels)
SAVJETI

Kako postati otporna osoba

objavljeno prije 11 dana i 8 sati

Sposobnost suočavanja s problemima i preprekama je ključna za osobni i profesionalni razvoj. Otporna osoba je ona koja, unatoč teškoćama, uspijeva zadržati pozitivnu perspektivu i… više »

SAVJETI

Nemojte se svađati oko love

objavljeno prije 12 dana

Postoji širok spektar sukoba koje parovi mogu doživjeti tijekom svoje veze, a novac je jedna od najčešćih stvari oko koje se ljudi svađaju sa svojim partnerom. Kako bi… više »

WOW

Uživajte u tišini i ljepoti

objavljeno prije 12 dana i 7 sati

Hrvatska dalmatinska obala dragulj je Jadranskog mora, nudi zadivljujući spoj prirodne ljepote, povijesnog šarma i kristalno čistog mora. Među svojim brojnim bogatstvima Pakleni otoci… više »

SAVJETI

Kako razmišljati o zdravlju i fitnessu uz FIT 3 pametni sat

objavljeno prije 12 dana i 9 sati

Ravnoteža i zdrav način života obilježje je modernog življenja, posebno izraženo među mlađom demografijom. Oni ne traže samo dobru fitness spremu već slijede znanstveno utemeljen pristup… više »

OPA :)

5 najvećih muških maštarija u seksu

objavljeno prije 13 dana

Dakle, muškarci i seks... stalna tema, stalna priča, ali i stalni snovi koji se ponavljaju. Idemo mi malo u detalje po tom pitaju... 1. Trojka Jedna od najčešćih muških… više »

EH, DA...

Ovisnost o društvenim mrežama

objavljeno prije 13 dana i 2 sata

Sredinom svibnja regulatori Europske unije objavili su kako će ispitati potencijalno izazivanje ovisnosti kod djece na društvenim mrežama Mete - Instagramu i Facebooku. Europska… više »

WOW

HONOR 200 serija - sjajna!

objavljeno prije 13 dana i 9 sati

HONOR, najbrže rastući brend pametnih telefona u Europi, predstavio je HONOR 200 seriju pametnih telefona na europskom događaju na prestižnom Longchamp hipodromu u Parizu. Na događaju s… više »

COOL

Huawei Photography Masterclass radionica

objavljeno prije 14 dana

Huawei će ovog lipnja održati niz Huawei Masterclass radionica kako bi korisnicima predstavili najzanimljivije funkcije Huawei pametnih uređaja te im pokazali kako putem pametnog telefona… više »

EURO 2024

Što kažu ankete, tko će biti pobjednik?

objavljeno prije 14 dana i 7 sati

Prvi dan jednog od najgledanijih sportskih događaja u svijetu obilježava se 14. lipnja. Želja da se najbolja momčad uspne na vrh na UEFA Europskom prvenstvu već je zaokupila maštu… više »

skrolaj na vrh