« Seks
objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana
OPA ;)

Futuristički pogled na budućnost ljubavi, seksa i intimnih veza

LELO je objavio izvješće o seks trendovima za sljedeća desetljeća - pročitajte obavezno!

Nije Hite, nego LELO report
Nije Hite, nego LELO report (LELO)
Više o

ljubav

,

seks

,

futurizam

,

intimne veze

Kada je riječ o predviđanju smjera u kojem će se u budućnosti kretati industrija seksualne dobrobiti potrebno je dobro razumjeti što nam donosi sama budućnost, a ne sama industrija. Kao što će vam svaki futurolog reći, ne postoji način da se predvidi budućnost. Stručnjaci mogu osmisliti samo razne scenarije, a ključno za to je postaviti prava pitanja.

Dok se nalazimo usred neviđene povijesne transformacije i budućnost se čini neizvjesnom, LELO se priprema za ono što slijedi razgovorom sa stručnjacima na tom području - Tomom Cheeswrightom, futurologom, i Kate Moyle, stručnjakinjom za seks i certificiranom terapeutkinjom brenda LELO - te je pripremio Izvješće o budućnosti seksa i intimnih veza, jedno od prvih te vrste u industriji.

Naši stručnjaci predviđaju kako budućnost sa sobom donosi niz beskrajnih mogućnosti koje će onda generirati niz alternativnih odnosa i postizanja užitka. Evo nekih ključnih nalaza:

  • Imat ćemo više partnera, ali ne u istoj dobi kao generacije prije nas.

  • Manje ćemo se seksati sa sadašnjim partnerima.

  • Virtualni seks će postati učestaliji.

  • Nastavit ćemo se povezivati s neživim predmetima.

  • Uz vibracije, igračke u budućnosti vjerojatno će imati programirane daleko prirodnije kretnje.

  • Seks igračke povezane s aplikacijama će moći ispuniti vaše virtualne fantazije.

Želite saznati više? Pročitajte puni izvještaj OVDJE.

Konačno, kako se seksualne prakse razvijaju i uključuju tehnologiju, uz napredak u robotici i umjetnoj inteligenciji, te njihov utjecaj na naše živote, lako se osjećati preplavljeno. Ako razmišljamo o bliskoj budućnosti, možda se čak osjećamo preplašeno. Ključno je vjerovati da ljudi koriste tehnologiju kako bi poboljšali svoje živote. Ako ostavite po strani svoje strahove, shvatit ćete da ove sveprisutne tehnologije pružaju dodatne načine za dosezanje, povezivanje i čak pomoć ljudima.

18.06.2024. 20:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh