Život nema prethodne stranice
STVARNO?

Ima li maternica doista supermoći?

objavljeno prije 50 minuta i 40 sekundi

Žensko tijelo složen je labirint organa, hormona, kostiju i još mnogo toga. Brojne fluktuacije nekad otežavaju razumijevanje svega što se u njemu događa, posebno kada je u… više »

SAVJETI

Kako zaštititi dom od rizika

objavljeno prije 2 sata i 51 minutu

Ljetni mjeseci mnogima od nas asocijacija su na godišnje odmore koji obično uključuju boravak izvan mjesta stanovanja i opuštanje na nekom mirnom mjestu daleko od rutine,… više »

BE COOL

Spoj elegancije i inovacije u vašem džepu

objavljeno prije 4 sata i 22 minute

HONOR, globalni tehnološki brend i najbrže rastući proizvođač pametnih telefona u Europi, još jednom pomiče granice s novim HONOR 200 Pro. Ovaj uređaj, dobitnik prestižnih… više »

COOL

HONOR 200 Pro pametni je telefon sa spektakularnom portretnom kamerom

objavljeno prije 5 sati i 51 minutu

U splitskom Mistral Beach Clubu powered by Radisson Blu Resort & Spa hotela, ispred više od 200 gostiju, održan je HONOR ljetni party koji je okupio mnogo domaćih zvijezda, među… više »

PUTOVANJA

5 jedinstvenih smještaja diljem Hrvatske

objavljeno prije 1 dan i 6 sati

Jedinstveni smještaji, od nekonvencionalnih koliba do luksuznih apartmana koji dizajnom ili lokacijom privlače pozornost, gostima pružaju nezaboravna iskustva u prekrasnom okruženju.… više »

COOL

HONOR 200 Pro imenovan službenim pametnim telefonom povijesnog događaja

objavljeno prije 1 dan i 7 sati

Esports World Cup Foundation (EWCF) i globalni tehnološki brend HONOR objavili su uzbudljivo partnerstvo za nadolazeći Esports World Cup (EWC), najveći svjetski gaming festival koji će… više »

COOL

Danas je Teslin rođendan, poklonite se geniju

objavljeno prije 1 dan i 12 sati

Nikola Tesla rođen je 10. srpnja 1856. u ličkom selu Smiljan, zbog čega je ovaj datum u Hrvatskom saboru 2014. godine proglašen Nacionalnim danom Nikole Tesle - danom… više »

STVARNO?

Kegelove vježbe za muškarce: koristi i način izvođenja

objavljeno prije 2 dana

Kegelove vježbe, poznate i kao vježbe za jačanje mišića dna zdjelice, često se povezuju s ženama, no one su jednako korisne i za muškarce. Ove vježbe mogu pomoći u jačanju… više »

UFF

Narcistički poremećaj je sve češći

objavljeno prije 2 dana i 2 sata

Od svih poremećaja ličnosti najčešći je mješoviti poremećaj, koji ukazuje na čitav niz preklapanja i nedovoljnu specifičnost dijagnoza, dok narcistički… više »

HUAWEI

Light up your Rings

objavljeno prije 2 dana i 7 sati

U sklopu kampanje "Light Up Your Rings", Huawei je 6. srpnja održao utrku Paris City Run, kojoj se pridružio i Sir Mo Farah, nagrađivani trkač. Paris City Run imao je za cilj motivirati… više »

SAVJETI

Kakav je seks po vrućinama? Dobar, naravno!

objavljeno prije 3 dana

Ljetne vrućine donose mnoge radosti, ali i specifične izazove, posebno kada je riječ o seksualnom životu. Seks po vrućinama može biti intenzivno iskustvo, ali zahtijeva posebnu pažnju kako bi… više »

SAVJETI

Zašto muškarci moraju jesti zdravo?

objavljeno prije 3 dana i 2 sata

Nova studija provedena u Sjedinjenim Državama kojom je bilo obuhvaćeno 79.950 muškarca otkrila je da je u onoj skupini koja je konzumirala najveće količine zdrave biljne hrane rizik od… više »

COOL

Huawei nosivi uređaji za sve generacije

objavljeno prije 3 dana i 5 sati

S novim lansiranjima, Huawei je učvrstio svoju lidersku poziciju na tržištu potrošačke elektronike kao i posvećenost neprestanim inovacijama. Misije ove tehnološke… više »

RAČUNAJTE ;)

Koliko bi zapravo trebali imati kila?

objavljeno prije 6 dana i 7 sati

Predstavljamo vam neke formule koje pomažu u određivanju odgovarajuće težine za pojedinca. Formule za izračunavanje idealne težine Danas su dostupne različite formule za određivanje težine… više »

UPS!

Kolesterol i seksualni život muškaraca

objavljeno prije 7 dana

Endotelna disfunkcija - problemi sa širenjem krvnih žila - jedan su od znakova upozorenja na bolest koronarnih arterija, a to također može dovesti do erektilne disfunkcije,… više »

skrolaj na vrh