« Hi-tech
objavljeno prije 16 dana i 22 sata
COOL

HONOR 200 Pro imenovan službenim pametnim telefonom povijesnog događaja

Esports World Cup i HONOR udružuju snage za najveći svjetski gaming spektakl!

Esports World Cup & HONOR
Esports World Cup & HONOR (HONOR)
Više o

Honor

,

eSports World Cup

Esports World Cup Foundation (EWCF) i globalni tehnološki brend HONOR objavili su uzbudljivo partnerstvo za nadolazeći Esports World Cup (EWC), najveći svjetski gaming festival koji će se održati ovog ljeta u Rijadu, Saudijska Arabija. HONOR 200 Pro bit će službeni pametni telefon EWC-a, koristeći svoju vrhunsku tehnologiju za podršku natjecanja u popularnim mobilnim igrama, kao što su Free Fire, Honor of Kings i Women's ML turnir.

HONOR 200 Pro, ultimativni izbor za ljubitelje mobilnih igara, oduševljava svojim izvanrednim značajkama koje jednako privlače profesionalne esport sportaše i povremene igrače.

Opremljen najnovijom Snapdragon 8 Series Mobile Platformom, ovaj uređaj pruža nevjerojatnu brzinu i fluidnost sa svojim procesorom od 3 GHz. Njegova izvanredna 5200mAh silicij-ugljična baterija omogućuje do 61 sat korištenja s jednim punjenjem, dok tehnologija 3840Hz Risk-Free Dimming osigurava optimalno iskustvo gledanja bez štetnog treperenja, potvrđeno TÜV Rheinland Flicker Free Display certifikatom. Uz napredno hlađenje koje uključuje parnu komoru površine 36.881 mm², HONOR 200 Pro omogućuje izvanredno odvođenje topline, osiguravajući glatko i kontinuirano igranje čak i tijekom najintenzivnijih natjecanja.

Ove impresivne specifikacije čine HONOR 200 Pro savršenim izborom za esport sportaše koji zahtijevaju najbolju tehnologiju za održavanje vrhunske izvedbe.

Povezivanje kroz tehnologiju i natjecanje

Partnerstvo između EWC-a i HONOR-a nije samo spoj dvaju velikih imena; to je spajanje inovacija, zajednice i strasti prema igranju. "Uzbuđeni smo što smo udružili snage s HONOR-om kao partnerom Esports World Cup-a," izjavio je Ralf Reichert, izvršni direktor Zaklade Esports World Cup. "EWC sportaši zahtijevaju najbolju tehnologiju za igranje, jer je ona ključna za održavanje integriteta natjecanja i pružanje neusporedivog iskustva. HONOR 200 Pro je izvanredan pametni telefon, opremljen vrhunskom tehnologijom koja nadmašuje visoke standarde koje postavljaju EWC sportaši. Radujemo se što ćemo ovo ljeto u Rijadu svjedočiti njegovim nevjerojatnim performansama."

Dr. Ray, glavni direktor za marketing (CMO) HONOR-a, dodao je: "Ponosni smo što surađujemo s Esports World Cup-om i osiguravamo službeni pametni telefon za njihova mobilna natjecanja. Kao brend posvećen svojim potrošačima, HONOR nastoji ponuditi proizvode koji pružaju vrhunsko iskustvo i poboljšanu izvedbu, osobito među igračima. Naša tehnologija omogućuje igračima da pomiču svoje granice i postižu nove visine u svojoj gaming avanturi."

Rijad postaje središte esport kulture

Od 3. srpnja, Rijad će postati epicentar globalne esport zajednice, kada Esports World Cup preobrazi Boulevard City u dinamičnu platformu za natjecanja, esport ljubitelje i gaming kulturu. Obožavatelji će imati priliku gledati svoje omiljene sportaše i klubove kako se natječu u 22 različite igre, boreći se za dio više od 60 milijuna dolara nagradnog fonda - najvećeg nagradnog fonda u povijesti esportsa.

Osam tjedana trajanja festivala bit će ispunjeno raznovrsnim aktivnostima koje uključuju gaming aktivacije, turnire za zajednicu, proslave pop kulture, razmjenu međunarodnih iskustava i još mnogo toga, s ciljem povezivanja zajednice i dijeljenja strasti prema igrama.

Za više informacija o Esports World Cupu, posjetite www.esportsworldcup.com i pratite nadolazeće najave Esports World Cup igara na X (bivši Twitter).

* * *

O Esports World Cupu

Esports World Cup je globalna proslava natjecateljske izvrsnosti i strasti prema esportu. Ovo jedinstveno natjecanje okuplja najbolje esportaše i timove iz cijelog svijeta u nezaboravnom okršaju za najveći nagradni fond ikad. Debitirajući u ljeto 2024., igrači, izdavači i obožavatelji iz cijelog svijeta okupit će se u Rijadu, Saudijska Arabija, kako bi okrunili prvog klupskog prvaka Esports World Cupa.

Za više informacija, posjetite: https://esportsworldcup.com/en

10.07.2024. 13:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh