« Hi-tech
objavljeno prije 11 dana i 1 sat
COOL

Huawei nosivi uređaji za sve generacije

Predstavljamo Huawei pametne satove za svaku generaciju, odaberite onaj koji vam se najviše sviđa ;)

Koji vam treba ;)
Koji vam treba ;) (Arhiva)
Više o

Huawei

,

nosivi uređaji

S novim lansiranjima, Huawei je učvrstio svoju lidersku poziciju na tržištu potrošačke elektronike kao i posvećenost neprestanim inovacijama. Misije ove tehnološke kompanije je dovođenje naprednih digitalnih tehnologija do svakog pojedinca, obitelji i organizacije širom svijeta.

Huawei je već poznat po svojim izvanrednim pametnim satovima, koji se odlikuju vrhunskom autonomijom, elegantnim dizajnom i naprednim funkcijama za praćenje zdravlja i fitnessa. Uz to, jedna od važnoj značajki je da su kompatibilni s Androidom i iOS-om.

Upravo zato predstavljamo vam Huaweine vodeće pametne satove - Watch FIT 3, Watch 4 PRO Space Edition i WATCH GT 4 41 MM Green Edition.

Huawei Watch FIT 3 - sat generacije Z

Huawei Watch Fit 3 je osmišljen kao idealan pametni sat za generaciju Z, nudeći optimalan balans između kompaktnosti i funkcionalnosti. Sa znatno manjim dimenzijama od tradicionalnih Watch serija, ovaj model se ističe tankim i laganim dizajnom, dok i dalje pruža sve ključne funkcije. Kućište mu je od aluminijske legure četvrtastog oblika koje osigurava bolju preglednost sadržaja na zaslonu nego što to omogućava klasični okrugli dizajn.

Opremljen 1.82-inčnim AMOLED zaslonom s visokim stupnjem pozadinskog osvjetljenja, Watch Fit 3 osigurava nam jasan prikaz čak i na izravnom sunčevom svjetlu. Sat nije samo za sportaše; njegova točna mjerenja otkucaja srca, praćenje spavanja, funkcije za praćenje treninga, mjerenje koncentracije kisika u krvi, statistika promjena tjelesne mase, te praćenje hidratacije čine ga korisnim za svakodnevni život.

Idealno je rješenje za one koji preferiraju manje i lakše satove, jer Huawei Watch Fit 3 nudi vrhunsko iskustvo praćenja zdravstvenog stanja, spavanja i treninga. Njegova mala masa omogućava vam da na sat praktički zaboravite dok ga nosite, a mogućnost odabira različitih remenja i digitalnih lica omogućava prilagodbu svakom stilu i potrebama.

Huawei Watch Fit 3 je sat koji pruža jednostavnost i preglednost u praćenju dnevnih aktivnosti, kombinirajući moderan dizajn i funkcionalnost. Baš kao i mladi iz generacije Z, sat se može pohvaliti mnogim sposobnostima, omogućujući jednostavan pristup potrebnim informacijama u svakom trenutku. Život u umreženom svijetu olakšan je ovim satom koji savršeno odgovara njihovom dinamičnom načinu života

Huawei Watch 4 Pro Space Edition - pametni sat za tehnološki entuzijaste

Huawei Watch 4 Pro Space Edition je pametni sat koji spaja vrhunski dizajn s naprednim tehnologijama, idealan za muškarce s izraženim interesom za tehnološke inovacije. Njegovo titanijsko kućište, karbonski finiš i dugotrajna baterija osiguravaju trajnost i pouzdanost. Sat dolazi u veličini od 46 mm i elegantnoj sivoj boji, koja ne samo da definira njegov estetski dojam već i materijalnu kvalitetu. Kućište mu je izrađeno od titanijske legure certificirane za korištenje u svemirskim tehnologijama, pružajući nam izuzetnu čvrstoću i sofisticiranost sata.

Dizajniran od izdržljivih DLC materijala zrakoplovne kvalitete, ovaj pametni sat crpi inspiraciju iz estetskih dostignuća u ljudskim istraživanjima svemira. Najistaknutija karakteristika je njegov LAVAL koncept, nadahnut de Laval mlaznicom koja se također koristi u raketama i svemirskim letjelicama. Ovaj koncept je utjelovljen u nanokristalnom keramičkom okviru i ekskluzivnom interaktivnom LAVAL licu sata.

Pored impresivnog dizajna, nudi nam i poboljšane zdravstvene i fitness značajke, omogućujući svojim korisnicima detaljno praćenje fizičkog stanja i aktivnosti. Njegova funkcionalnost i dizajnerski izbori čine ga jedinstvenim uređajem koji donosi svemirsku inspiraciju u svakodnevni život. Upravo je baš zato savršen izbor za tehnološke entuzijaste koji cijene digitalni imidž i žele nositi komad tehnologije koji odražava ljudsku hrabrost i neograničenu otpornost u istraživanju budućnosti. Sa svojim jedinstvenim dizajnom i naprednim karakteristikama, Huawei Watch 4 Pro Space Edition neizostavan je za one koji traže sofisticirani uređaj s vrhunskim performansama.

Huawei Watch GT 4 41 mm Green Edition - pametni sat za moderne urbane žene

Ovaj pametni sat donosi novi dizajn inspiriran toplijim danima i mnoštvo prilagodljivih brojčanika koji olakšavaju stilsku personalizaciju, uz nadograđenu aplikaciju Stay Fit koja damama pomaže dostizanje zdravstvenih ciljeva.

Prilagodljivi i privlačni brojčanici, kao što su Elegantly Styled Dial, Blooming Dial i Camille Dial, omogućuju minimalističke outfite koji nam prikazuju svoje modne priče kroz kompleksan dizajn s valovitim uzorcima i naprednu funkcionalnost.

Ovaj sat nudi više od samog stila - nadograđena aplikacija Stay Fit omogućuje modernim i samosvjesnim korisnicama detaljnu analizu nutritivne vrijednosti hrane zahvaljujući globalnoj bazi podataka o prehrambenim kalorijama. Aplikacija podržava pretraživanja na mnogim službenim jezicima, pružajući precizne informacije o kalorijama, proteinima, ugljikohidratima, mastima, mineralima, vitaminima i drugim ključnim nutritivnim vrijednostima.

Elegantan i sofisticiran, Huawei Watch GT 4 41 mm Green Edition je nezamjenjiv modni dodatak na zapešću žena koje cijene profinjeni stil. Ovaj pametni sat svakako je atraktivan izbor za one koji traže pouzdan fitness tracker u elegantnom pakiranju koji omogućuje modernim ženama da zadrže svoj stil dok istovremeno vode brigu o svom zdravlju i fitnessu.

Novi proizvodi tvrtke Huawei

Dostupan u crnoj i bijeloj boji, pametni telefon HUAWEI Pura 70 Pro podiže granice mobilne fotografije impresivnim značajkama kamere, a kupiti ga možete kod odabranih Huawei partnera uz brojne pogodnosti. HUAWEI Pura 70 Ultra, najnoviji model u Huaweijevoj P seriji pametnih telefona, sada je dostupan na lokalnom tržištu Od ultra-svijetle izvlačne kamere do HUAWEI XD Motion Enginea, HUAWEI Pura 70 serija donosi vodeće značajke u industriji. Uz open ear model slušalica - HUAWEI FreeClip, brand je izbacio i najnoviji bud model nazvan FreeBuds 6i koji je dostupan u tri boje - bijeloj, crnoj i ljubičastoj.

Svi uređaji dostupni su kod maloprodajnih partnera tvrtke Huawei.

08.07.2024. 15:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh