Život nema prethodne stranice
SAVJETI

Je li loš orgazam moguć?

objavljeno prije 20 sati i 6 minuta

Orgazam je intenzivan osjećaj zadovoljstva koji se događa tijekom seksualnog uzbuđenja. Za većinu ljudi, orgazam je vrhunac seksualnog iskustva, obično popraćen osjećajem blaženstva i… više »

UŽIVANCIJA

Otkrijte čari Mediterana na luksuznom putovanju jahtom!

objavljeno prije 1 dan i 7 sati

Mediteran se sa sigurnošću može nazvati srcem svijeta. Ovo more oplakuje obale najpoznatijih turističkih destinacija, od Španjolske i Francuske, pa sve do Hrvatske i Grčke.… više »

DAN PLANETA ZEMLJE

Kako usvojiti navike za zeleniju budućnost

objavljeno prije 1 dan i 20 sati

Povodom Dana planeta Zemlje, razgovaramo o tome što možemo učiniti kako bismo pomogli našem planetu da ozdravi. Zašto? Budući da je globalno onečišćenje gorući… više »

PUTOVANJA

Održiva putovanja su malo komplicirana

objavljeno prije 2 dana i 1 sat

Booking.com objavljuje novo istraživanje s uvidima prikupljenima od više od 31.000 putnika u 34 zemlje i teritorija, u kojem istražuje najnovije potrošačke stavove, prioritete i… više »

SAVJETI

Crne misli mladih u Hrvatskoj

objavljeno prije 2 dana i 3 sata

Raširen dojam po medijima u Hrvatskoj nakon proteklih izbora svakako je bio onaj da je biralištima pristupilo više mladih ljudi negoli u ranijim… više »

SAVJETI

Pronađite osvježenje na valovima: raznovrsne vodene atrakcije na Captain's Party Boat

objavljeno prije 2 dana i 6 sati

Kada je riječ o uživanju u suncu, moru i ljetnim radostima, nema boljeg načina za to nego rezervirati svoje mjesto na Captain's boat party. Osim svoje reputacije po krstarenjima Jadranom,… više »

RASTAFARIJANIZAM

Najmlađa religija danas ima blagdan..

objavljeno prije 3 dana i 4 sata

Danas je 21. travnja, blagdan koji se odnosi na dan kada je Haile Selasije, car Etiopije, posjetio Jamajku 1966. Do tada je rastafarijanizam već bio raširen po otoku pa je cara… više »

SAVJETI

Je li vam partneru stalo do seksa?

objavljeno prije 3 dana i 20 sati

Znate i sami da prvi seks s novim partnerom ima toliko mogućih varijanti da ih nije moguće prebrojati, pa onda posljedično nije baš najjednostavnije shvatiti voli on seks ili ne...… više »

HMM ;)

Želite li nježan seks? Trebali bi ;)

objavljeno prije 4 dana i 20 sati

Nježni seks može biti izuzetno intiman i oslobađajući način povezivanja s partnerom koji nadilazi fizički aspekt i duboko ulazi u emocionalnu povezanost. Dok je za neke parove strastveni,… više »

ODLIČNO!

Najtanji preklopni pametni telefon HONOR Magic V2

objavljeno prije 5 dana i 1 sat

Korisnici pametnih telefona danas traže uređaj koji može držati korak s njihovom užurbanom dnevnom rutinom. Prije svega, uređaj koji će povećati njihovu produktivnost, podržati njihove… više »

SAVJETI

Optimalna količina seksa tjedno je...?

objavljeno prije 5 dana i 20 sati

Pitanje o optimalnoj količini seksa tjedno već godinama intrigira mnoge ljude diljem svijeta. Iako se ova tema često raspravlja u različitim medijima i društvenim krugovima, odgovor na… više »

STVARNO?

Integrativni pristup liječenju karcinoma: viša kvaliteta života za oboljele

objavljeno prije 6 dana i 3 sata

Na nedavnom stručnom skupu za ljekarnike koji je organizirala Biovega, liječnik dr. Martin Luzbetak, koji djeluje u Beču i Düsseldorfu, podijelio je svoja znanja i iskustva o… više »

COOL

7 stvari koje ćete zavoljeti kod HUAWEI FreeClip slušalica

objavljeno prije 6 dana i 5 sati

Huawei je nedavno lokalno predstavio najnoviju seriju TWS audio slušalica - HUAWEI FreeClip, namijenjenu za nove, svestrane generacije slušatelja. Lansirane kao dio Fashion… više »

ZANIMLJIVO

Seks i politika - ruku pod ruku ili ne baš?

objavljeno prije 6 dana i 20 sati

Seks i politika su dva područja koja se na prvi pogled često čine potpuno različitima i odvojenima jedno od drugoga. Međutim, dublje promatranje otkriva kako su ova dva fenomena često… više »

OPA :)

Uz biljnu hranu bolji i ljubavni život

objavljeno prije 7 dana i 20 sati

Svi su već upoznati s brojnim prednostima veganske prehrane na ljudsko zdravlje: zna se da takva prehrana poboljšava zdravlje srca i pomaže pri mršavljenju, ali i u prevenciji i… više »

skrolaj na vrh