Život nema prethodne stranice
Djeca moraju naučiti da svaki problem ima rješenje (Pexels)
SAVJETI

Kako postati otporna osoba

objavljeno prije 10 sati i 58 minuta

Sposobnost suočavanja s problemima i preprekama je ključna za osobni i profesionalni razvoj. Otporna osoba je ona koja, unatoč teškoćama, uspijeva zadržati pozitivnu perspektivu i… više »

SAVJETI

Nemojte se svađati oko love

objavljeno prije 1 dan i 2 sata

Postoji širok spektar sukoba koje parovi mogu doživjeti tijekom svoje veze, a novac je jedna od najčešćih stvari oko koje se ljudi svađaju sa svojim partnerom. Kako bi… više »

WOW

Uživajte u tišini i ljepoti

objavljeno prije 1 dan i 9 sati

Hrvatska dalmatinska obala dragulj je Jadranskog mora, nudi zadivljujući spoj prirodne ljepote, povijesnog šarma i kristalno čistog mora. Među svojim brojnim bogatstvima Pakleni otoci… više »

SAVJETI

Kako razmišljati o zdravlju i fitnessu uz FIT 3 pametni sat

objavljeno prije 1 dan i 12 sati

Ravnoteža i zdrav način života obilježje je modernog življenja, posebno izraženo među mlađom demografijom. Oni ne traže samo dobru fitness spremu već slijede znanstveno utemeljen pristup… više »

OPA :)

5 najvećih muških maštarija u seksu

objavljeno prije 2 dana i 2 sata

Dakle, muškarci i seks... stalna tema, stalna priča, ali i stalni snovi koji se ponavljaju. Idemo mi malo u detalje po tom pitaju... 1. Trojka Jedna od najčešćih muških… više »

EH, DA...

Ovisnost o društvenim mrežama

objavljeno prije 2 dana i 4 sata

Sredinom svibnja regulatori Europske unije objavili su kako će ispitati potencijalno izazivanje ovisnosti kod djece na društvenim mrežama Mete - Instagramu i Facebooku. Europska… više »

WOW

HONOR 200 serija - sjajna!

objavljeno prije 2 dana i 12 sati

HONOR, najbrže rastući brend pametnih telefona u Europi, predstavio je HONOR 200 seriju pametnih telefona na europskom događaju na prestižnom Longchamp hipodromu u Parizu. Na događaju s… više »

COOL

Huawei Photography Masterclass radionica

objavljeno prije 3 dana i 2 sata

Huawei će ovog lipnja održati niz Huawei Masterclass radionica kako bi korisnicima predstavili najzanimljivije funkcije Huawei pametnih uređaja te im pokazali kako putem pametnog telefona… više »

EURO 2024

Što kažu ankete, tko će biti pobjednik?

objavljeno prije 3 dana i 9 sati

Prvi dan jednog od najgledanijih sportskih događaja u svijetu obilježava se 14. lipnja. Želja da se najbolja momčad uspne na vrh na UEFA Europskom prvenstvu već je zaokupila maštu… više »

COOL

Top 50 Instagram lokacija u Hrvatskoj

objavljeno prije 3 dana i 14 sati

jeste li znali da se od 50 najpopularnijih Instagram lokacija u Hrvatskoj njih čak 8 nalazi u Zagrebu? Ili da 2. mjesto na našoj listi zauzima NP Krka s čak 606,278 mentiona? Hrvatska… više »

ZANIMLJIVO

Duboko ispod kože: Lichen Sclerosus

objavljeno prije 4 dana i 2 sata

Intimina donosi temu koja, iako često obavijena velom tajne, zaslužuje našu punu pozornost: lichen sclerosus. Intimina je posvećena podizanju svijesti o problemima intimnog zdravlja,… više »

TRAVEL PROUD

Kako LGBTQ+ putnici uzimaju putovanja u vlastite ruke

objavljeno prije 4 dana i 4 sata

Najnovije istraživanje Booking.com-a o LGBTQ+ putovanjima, koje se nadovezuje na misiju tvrtke da svima olakša istraživanje svijeta, pokazuje da se putnici i dalje suočavaju sa… više »

COOL

Crystal Armor Kunlun Glass staklo na Huawei Pura 70 Pro

objavljeno prije 4 dana i 7 sati

Studije pokazuju da je 50% slučajeva servisa pametnih telefona nakon prodaje obično povezano s napuknutim ili razbijenim zaslonima. Lagana pukotina na staklu često je dovoljna da zahtijeva… više »

NOGOMET

Žene i nogomet - opet

objavljeno prije 5 dana i 2 sata

Još nas nekoliko dana dijeli do početka Eura 2024. - stadioni diljem Njemačke bit će ispunjeni iščekivanjem uzbudljivih utakmica, zapanjujućih golova i nezaboravnih trenutaka.… više »

ZANIMLJIVO

Popularnost lutrije među sportašima u Hrvatskoj

objavljeno prije 5 dana i 6 sati

U posljednje vrijeme, lutrijske igre privlače značajnu pažnju među sportašima širom Hrvatske. Najpopularnije su igre koje daju najbolje dobitke, poput Sve ili ništa. Kako… više »

skrolaj na vrh