Zagreb
Aktualni sat Gradske skupštine

Bandić: Ne favoriziram mesare...

objavljeno prije 15 godina i 11 mjeseci

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić podržao je na današnjem Aktualnom satu Skupštine Grada Zagreba prijedlog Alenke Košiša Čičin-Šain (HNS) da nedavno… više »

U Klinici za dječje bolesti otvorene dvije novouređene poliklinike

objavljeno prije 15 godina i 11 mjeseci

U Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj danas su otvorene dvije novouređene poliklinike - Poliklinika za dječju nefrologiju i Poliklinika za dječju kardiologiju. Po riječima ravnatelja… više »

Obilježen Svjetski dan školskog mlijeka

objavljeno prije 16 godina

Zagrebački Gradski Ured za obrazovanje, kulturu i šport danas je prvi puta obilježio Svjetski dan školskog mlijeka, želeći istaknuti važnost mlijeka i mliječnih proizvoda u… više »

noćas u zagrebu

Benzinske postaje na meti lopova

objavljeno prije 16 godina

Dvojica nepoznatih naoružanih razbojnika opljačkali su rano jutros benzinsku postaju Cro benz u Novom Zagrebu, doznaje se u zagrebačkoj policiji. U drugoj pljački nepoznati razbojnici… više »

Nitko od privedenih u akciji Indeks nije se žalio

objavljeno prije 16 godina

Ravnatelj policije Marijan Benko ustvrdio je danas da se nitko od osoba privedenih u antikorupcijskoj akciji Indeks nije žalio na rad policije. "Zadovoljan sam radom policije jer su… više »

Optuženi za napad na Rađenovića poriču krivnju

objavljeno prije 16 godina

Mijodrag Šimunac (41) i Nikola Presečki (26), dvojica optuženih za premlaćivanje bivšeg direktora Zagrebačkih cesta Igora Rađenovića, izjavili su danas na početku suđenja da se… više »

Suradnja Agronomskog fakulteta i IRB-a

objavljeno prije 16 godina

Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu i Institut Ruđera Boškovića (IRB) danas su potpisali Sporazum o suradnji, temeljem kojega će te dvije ustanove razvijati suradnju na… više »

EUROPSKI DAN BEZ AUTOMOBILA

Danas središte Zagreba bez auta

objavljeno prije 16 godina

U tom razdoblju promet će biti zatvoren u strogom centru, omeđenom ulicama: Trg bana Josipa Jelačića - Jurišićeva - Palmotićeva - Boškovićeva - Andrije Hebranga - Gundulićeva -… više »

Stanje sigurnosti u gradu je alarmantno

objavljeno prije 16 godina

Predsjednica Gradske skupštine Grada Zagreba Tatjana Holjevac ustvrdila je danas na konferenciji za novinare da je u Zagrebu stanje sigurnosti alarmantno te od Policijske uprave… više »

Što policija zapravo radi u gradu Zagrebu?

objavljeno prije 16 godina

Pitate se kako u velikome gradu biti siguran? Novi slučajevi premlaćivanja podigli su vrlo veliku buru i uzrokovali smjene u vrhu Zagrebačke policije. Građani se ovih dana pitaju što… više »

Dekan opovrgava da je FER na meti Indeksa

objavljeno prije 16 godina

Dekan zagrebačkog Fakulteta elektrotehnike i računarstva (FER) Vedran Mornar opovrgnuo je danas da je policija u sklopu antikorupcijske akcije "Indeks" ušla i u taj fakultet.… više »

opet nasilje

Još jedna masovna tučnjava

objavljeno prije 16 godina

Nakon masovne tučnjave što je popodne izbila na benzinskoj postaji u zagrebačkoj Dubravi 13 je osoba uhićeno, a pet ozlijeđenih prevezeno je u bolnicu, izvijestila je policija. Po… više »

Galinec se za tjedan dana vraća na posao

objavljeno prije 16 godina

Teško pretučeni predsjednik Uprave Industrogradnje vratit će se za tjedan dana na posao, tvrde njegovi najbliži suradnici. Jučer mu je u bolnici Sestara milosrdnica operirana noga i… više »

akcija indeks

Privode se profesori zagrebačkih fakulteta

objavljeno prije 16 godina

Na zagrebačkim fakultetima trenutno vlada panika. Izvanredno stanje potvrdili su i iz Državnog odvjetništva koje je za trinaest sati sazvalo izvanrednu sjednicu gdje će objaviti sve… više »

smjena

Novi šef zagrebačke policije Branko Peran

objavljeno prije 16 godina

Nakon poslijepodnevnog premlaćivanja predsjednika Uprave Industrogradnje Josipa Galinca, trećeg takvog napada u posljednja tri mjeseca, smijenjen je nedavno postavljeni načelnik zagrebačke… više »

skrolaj na vrh