Zagreb
OSTAVKA

Bandiću žao zbog ostavke Igora Rađenovića

objavljeno prije 16 godina

Gradonačelnik Zagreba i predsjednik zagrebačkog SDP-a Milan Bandić danas je rekao kako mu je žao zbog ostavke koju je najavio Igor Rađenović, SDP-ov zastupnik u zagrebačkoj Gradskoj… više »

"Upravljanje u kriznim situacijama u 21. stoljeću"

objavljeno prije 16 godina

U Zagrebu je danas otvorena 6. međunarodna konferencija "Upravljanje u kriznim situacijama u 21. stoljeću" koju je upriličio Gradski ured za upravljanje u hitnim situacijama,… više »

Tri požara u Zagrebu

objavljeno prije 16 godina

U Zagrebu su kasno sinoć i rano jutros, iz za sada nepoznatih razloga, izbila tri požara u kojima je u potpunosti izgorjela obiteljska kuća, a oštećeni su noćni klub… više »

Pravo na grad i Zelena akcija o bespravnom rušenju na Cvjetnom trgu

objavljeno prije 16 godina

Predstavnici Inicijative "Pravo na grad" i udruge za zaštitu okoliša "Zelena akcija" sazvali su danas konferenciju za novinare kako bi ukazali na… više »

I Siemens na natječaju za automatsko upravljanje prometom

objavljeno prije 16 godina

Svoju ponudu rješenja za automatsko upravljanje prometom u Zagrebu danas je u Gradskom poglavarstvu predstavila tvrtka Siemens Hrvatska d.d., a izradu tendera i raspisivanje javnog… više »

Predsjedniku Mesiću uručena Povelja počasnog građanina Zagrebačke županije

objavljeno prije 16 godina

Hrvatskom predsjedniku Stjepanu Mesiću uručena je danas, u Uredu Predsjednika, Povelja počasnog građanina Zagrebačke Županije. Predsjednik Mesić, koji je nedavno proglašen počasnim… više »

PRAVO TRAŽI PRAVDU

Studenti prava najavljeno izišli na ulice

objavljeno prije 16 godina

Oko pet stotina studenata zagrebačkoga Pravnog fakulteta prosvjedovalo je danas zbog povećanja cijena školarina, a nakon skoro dvosatnih pregovora s dekanom fakulteta odobren im je… više »

Rušenje Cvjetnog trga je rušenje Zagreba

objavljeno prije 16 godina

Predsjednica zagrebačkog HNS-a Alenka Košiša Čičin-Šain istaknula je danas, govoreći o temi "Rušenje Cvjetnog trga je rušenje Zagreba", da se HNS… više »

Studenti Pravnog fakulteta prosvjedovat će zbog školarina

objavljeno prije 16 godina

Tko je ikada studirao zna da se školarine povisuju na godišnjoj razini, a fakulteti 'muzu' novac na svakom koraku. Nezadovoljni poskupljenjem školarina, studenti… više »

Islamski vrtić u Zagrebu

objavljeno prije 16 godina

U Islamskom centru u Zagrebu danas je otvoren vrtić "Jasmin", podružnica Dječjeg vrtića Milana Sachsa, koji će moći primiti 60-ak djece u tri odgojne skupine, a u koji je Grad… više »

PLEMENITOST NA DJELU

Iz Zagreba krenula pošiljka knjiga

objavljeno prije 16 godina

Pošiljka knjiga s više od 30 tisuća naslova, koje su Zagrepčani prikupili u humanitarnoj akciji AGM-a, uz medijsku potporu, otišla je za knjižnice, škole i vrtiće… više »

imamo mnogo zajedničkoga..

Kuba stiže u Zagreb

objavljeno prije 16 godina

U suradnji s Veleposlanstvom Kube u Beču, od 11. do 18. rujna u Zagrebu će se prvi put održati Dani Kube, s filmskim, glazbenim i plesnim programima, najavljeno je na današnjoj… više »

Otvorena konferencija o inteligentnim informacijskim sustavima

objavljeno prije 16 godina

Godišnja međunarodna konferencija KES 2008. o inteligentnim informacijskim i na znanju zasnovanim inženjerskim sustavima, s više od 300 sudionika iz pedesetak zemalja, otvorena… više »

Ministarstvo turizma, Grad Zagreb i Zagrebačka županija za razvoj turizma

objavljeno prije 16 godina

Grad Zagreb i Zagrebačka županija iz godine u godinu ostvaruju sve bolje turističke rezultate, ali ipak još ima dosta prostora i neiskorištenih potencijala za razvoj kvalitetnog… više »

Primorac i Bandić obišli gradilište rukometne Arene

objavljeno prije 16 godina

Ministar znanosti, obrazovanja i športa Dragan Primorac i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić obišli su danas gradilište sportske dvorane "Arena Zagreb" i… više »

skrolaj na vrh