« Zagreb
objavljeno prije 15 godina i 2 mjeseca
KAD SE IMA...

Ulažu se dodatna sredstva u 'zlatne WC-e'

Grad Zagreb će na elaborat o procjeni vrijednosti spornih WC-a potrošiti 60 tisuća kuna.

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

Zagreb

,

Milan Bandić

,

Gradsko poglavarstvo

,

WC kriminal

,

Javni WC Dubrava

,

Javni WC Dubec

Poglavarstvo Grada Zagreba jučer je na sjednici donijelo odluku o izradi elaborata o procjeni vrijednosti spornih zagrebačkih 'zlatnih' WC-a na okretištima tramvaja u Dubravi i Dubcu.

Grad Zagreb je, na čelu s gradonačelnikom Milanom Bandićem, zaključio kako je 1,55 milijuna za izgradnju dva sanitarna čvora ukupne veličine 18 metara kvadratnih, ipak 'malo previše'.

U nadi da će sa sebe sprati ljagu, kakva u poslu sa sanitarijama nije rijedak slučaj, gradski oci odlučili su u istragu o spornom slučaju uložiti ni više ni manje nego 60 tisuća kuna proračunskog novca, piše Business.hr.

Tim će se potezom, nadamo se, saga o najskupljim WC-ima u Hrvata privesti kraju, a svi koji ubuduće dospiju u poziciju da posao izgradnje javnih sanitarnih čvorova dobiju direktnom nagodbom, naučiti da skup posao obave bolje od onoga na spornim 'objektima' koji su se zbog konstantnih kvarova, uz cijenu istaknuli i nekvalitetom pa su građani kada ih je 'stislo', najčešće nailazili na zatvorena vrata ili poplavljene 'dvore higijene'. (metro-portal)

15.04.2009. 13:18:17
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh