« Zagreb
objavljeno prije 15 godina i 3 mjeseca

Počeo predizborni rat na Internetu

Do sada je Kregar uspio okupirati GoogleAdse, a Mutna.com udara na Bandića i Tanju Holjevac

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Mutna.com)
Više o

Zagreb

,

Milan Bandić

,

Josip Kregar

,

Mutna - voda s netaknutog vrela prijevare

,

Zagreb izbori

,

Mutna.com

,

izbori internet

Zagreb je definitivno postao svjetska metropola, ma što mi mislili o tome. Rat za mjesto gradonačelnika počeo je na Internetu, ciljajući upravo glasačko tijelo koje je inače prelijeno za izlazak na izbore.

Iako izbori još nisu službeno raspisani, datum se već zna, a zna se i većina kandidata za vodeća mjesta u gradu. SDP ima Bandića, željeli oni to intimno ili ne, a HDZ je postavio Jasena Mesića u poziciju žrtvenog jarca iako se busaju da je on ozbiljan kandidat i gotovo sigurni pobjednik.

Mesić je kao priljepke dobio HSS i HSLS po inerciji vladajuće koalicije na državnoj razini, iako teško da će imati velike koristi od glasača te dvije stranke koje su uspjele u deset godina postati potpuno marginalne u metropoli.

No, hoću - neću Josipa Kregara pretvorilo se u snažno HOĆU!! i već tjednima nas sa svih portala zasipaju GoogleAdsi s prilično direktnim porukama tipa Moramo izabrati Kregara za gradonačelnika. Kregarov web je već dugo u pogonu, redovno se obnavlja i predstavlja jasnu poruku da s njim neće biti šale.

Najnoviji uradak, uspješno gerilski prezentiran prije zadnje sjednice Gradske skupštine, je Mutna, voda s netaknutog vrela prevare koja je počela s pakiranjem blatnog mulja u plastičnim flašicama i dijeljenjem istih gradskim zastupnicima, a nastavilo se minuciozno izrađenim web stranicama (klikni ovdje i čitaj).

Sjajno složen web u Wordpressu, koji sjedi na serveru usred bijelog Zagreba grada, detaljno je razvrstao i pobrojao vijesti u kojima se spominju mutni poslovi pripisani Bandiću, a ni predsjednica Gradske skupštine Tatjana Holjevac nije puno bolje prošla.

Ako ste slučajno zaboravili neku od afera vezanih uz aktualnog gradonačelnika, tamo ćete moći pročitati i više nego što normalan želudac stanovnika grada s najvećim prirezom u državi može podnijeti, stoga: Oprez, moguće probavne smetnje!

 

08.04.2009. 11:36:48
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh