Vic dana
VIC DANA

Mujo u njemačkom restoranu

objavljeno prije 4 mjeseca i 20 dana

Mujo i Fata otišli za Njemačku i nakon mjesec dana rada odluče se počastiti večerom u restoranu. Kako nisu imali puno para odluče se za kobasice, ali nikako da konobaru na svom jadnom… više »

VIC DANA

Plavuša i puknuta guma

objavljeno prije 4 mjeseca i 21 dan

Plavuša se vozi s frendicom i najednom se začuje glasan prasak. Zaustavi ona auto, izađe van i brzo se vrati unutra, pa je frendica upita: - Što se dogodilo? Plavuša… više »

VIC DANA

Mujo i Zagrepčanka

objavljeno prije 4 mjeseca i 22 dana

Mujo došao na bauštelu u Zagreb i nakon par mjeseci smota on susjedu, oženi se i useli se u njen stan. Nakon mjesec dana dođe im u posjetu njezina mama, pa nakon ručka povuče… više »

VIC DANA

Mujo i Fata plavuša

objavljeno prije 4 mjeseca i 23 dana

Mujo oženio plavušu i nakon mjesec dana dolazi on kući ranije s posla, kad u njegovom krevetu leži nepoznat čovjek. Tip se trese od straha, a Mujo otvori ormar i zadere se na… više »

VIC DANA

Fata na pregledu

objavljeno prije 4 mjeseca i 24 dana

Fata otišla kod ginekologa i nakon pregleda on započne: - Gospođo, imam jednu dobru vijest... Fata ga prekine: - Gospođ'ca, bolan... Doktor se nakašlje: - Ovaaaj... gospođ'ce,… više »

VIC DANA

Fata u butiku

objavljeno prije 4 mjeseca i 26 dana

Fata šeta čaršijom i gleda izloge, pa uđe u jedan butik koji joj se svidio na prvu. Prodavač je odmjeri od glave do pete i upita: - Dobar dan, mogu l' pomoć'? Fata klimne… više »

VIC DANA

Mujo i spoj na slijepo

objavljeno prije 4 mjeseca i 27 dana

Mujo već dugo traži ženu, pa mu se Haso smiluje i ugovori spoj na slijepo sa svojom komšinicom Fatom. Da on Muji njen broj mobitela, pa se oni preko poruka dogovaraju kako će se naći.… više »

VIC DANA

Mali Mujica kod brice

objavljeno prije 4 mjeseca i 28 dana

Fata odvela malog Mujicu kod brice i kad se ovaj uhvatio mašinice i počeo derati, Mujica se požali: - Mamo, mamo, neć' imat' frizuru k'o babo!! Fata ga klepi za uho: - Tiš'na,… više »

VIC DANA

Mujo i bračni problemi

objavljeno prije 4 mjeseca i 29 dana

Mujo naletio na Hasu na čaršiji, pa ga ovaj upita: - Mujo, bolan, čujem da s' se ženio prošli mjesec? Pa kako je u braku? Mujo uzdahne: - Bjež', bolan, nikako... Haso se… više »

VIC DANA

Mujo i isprika

objavljeno prije 5 mjeseci

Mujo i Fata se posvađali, pa bi se on pomirio, ali Fata bježi od njega i ogorčeno mu kaže: - Ma bjež', bolan, nikad se ni ne ispričaš kad napraviš neko sranje... Mujo uzdahne: -… više »

VIC DANA

Mali Mujica i bunar

objavljeno prije 5 mjeseci i 1 dan

Mali Mujica sjedi tužno na avliji, pa ga komšija Haso u prolazu upita: - Muj'ce, bolan, kako ti je babo? Mujica tiho odgovori: - Pao je u bunar ima tri dana... Haso zabrinuto nastavi:… više »

VIC DANA

Mujo i taksi

objavljeno prije 5 mjeseci i 2 dana

Mujo i Fata se gadno posvađali, lete psovke i tanjuri na sve strane, pa u jednom trenutku Fata potpuno raspamećena zaurla: - Rec' još samo jednu riječ i idem kuć' materi, ne'š… više »

VIC DANA

Mujina dijagnoza

objavljeno prije 5 mjeseci i 3 dana

Mujo otišao kod doktora jer mu već neko vrijeme nije dobro, pa nakon nekoliko dugih pregleda sjedne za stol i upita: - Š'a m' je, doktore? Ovaj uzdahne i upita: - Mujo, bolan,… više »

VIC DANA

Mujo, Fata i sjećanja

objavljeno prije 5 mjeseci i 4 dana

Mujo i Fata uvalili se u krevet za spavanje kad vani krene grmljavina i pljusak. Fata se stisne uz Muju i mazno ga upita: - Mujo, bolan, sjećaš l' se, baš je… više »

VIC DANA

Pijani Mujo i lukava Fata

objavljeno prije 5 mjeseci i 6 dana

Mujo se vratio kući u sitne sate pijan k'o letva, uvalio se u krevet kraj Fate i uzdahne: - Fato, bona, baš nam je pravo dobro... Fata nervozno odgovori: - Teb' možda jest, al' men' je… više »

skrolaj na vrh