Vic dana
VIC DANA

Mujin ponos u panici

objavljeno prije 4 mjeseca i 1 dan

Mujo krene popraviti kosilicu u garaži, ali u jednom trenutku pošprica hlače benzinom. Opsuje i obriše ruke, pa zapali cigaru, ali pritom i hlače pa opeče ćunu. Utrči Mujo… više »

VIC DANA

Mujo i tučnjava

objavljeno prije 4 mjeseca i 2 dana

Mujo i Haso prolaze kraj kafića u kojem je upravo izbila tučnjava. Kaže Mujo: - Idem vidjet kakva je to gužva tamo. Vrati se za par minuta razbijenog nosa, a Haso ga pita: - I, kakva je to… više »

VIC DANA

Plavuša na trafici kupuje cigarete

objavljeno prije 4 mjeseca i 3 dana

Plavuša se došeće do kioska u kvartu i nakon što je pregledala sve modne časopise kaže prodavačici: - Molim vas jedne cigarete... Prodavačica je odmjeri od glave do… više »

VIC DANA

Mujo poliglot

objavljeno prije 4 mjeseca i 4 dana

Mujo i Haso u kafani, kad se Mujo pohvali nakon treće rakije: - Jarane, da ti kažem nešto ... naučio sam govoriti njemački! Haso u nevjerici klima glavom i upita: - Ma ajde! Deder,… više »

VIC DANA

Mujo nije frajer

objavljeno prije 4 mjeseca i 5 dana

Fata napokon pripusti Muju i krenu oni hodati... a Mujo k'o Mujo, on bi se nekako uvukao u njene gaćice... uglavnom, nazove on nju i počne se hvaliti: - Fato, bona, ja b' teb' sve… više »

VIC DANA

Koliko Fata ima kila?

objavljeno prije 4 mjeseca i 6 dana

Mujo naleti na čaršiji Fatu, jaranicu iz škole nakon dobrih dvadeste godina. Izljube se oni, a Mujo odmjeri Fatu od glave do pete pa upita: - Fato, bona, kol'ko ti kila… više »

VIC DANA

Mujo priča o seksu

objavljeno prije 4 mjeseca i 7 dana

Mujo i Fata se ubacili u krevet i krene polagano maženje, no odjednom Fata ispali: - Mujo, bolan, 'ajmo isprobat onu pozu 69? Mujo se zamisli pa ispali: - Slušaj, bona, to ć'mo sutra,… više »

VIC DANA

Plavuša i boleštine

objavljeno prije 4 mjeseca i 8 dana

Plavuša navečer svratila u kvartovski kafić i zavede je neki tip nakon par pićenca, pa oni odu kod nje doma i bace se na posao. Nakon dva sata ludog seksa, plavuša se… više »

VIC DANA

Mujo u godinama i seks

objavljeno prije 4 mjeseca i 9 dana

Mujo sjedi pred kućom i lagano kafeniše, kad naleti susjed Haso i sjedne da malo popričaju. Nakon prve kave Haso upita Mujo: - Jel', bolan, Mujo, oprosti što pitam, al' kako ti… više »

VIC DANA

Mujo i praznovjerna ljubavnica

objavljeno prije 4 mjeseca i 10 dana

Mujo došao kod ljubavnice kad joj je muž otišao na službeni put i već se s vrata bacio na nju - strgnuo joj odjeću i bacio na krevet. Guzi Mujo k'o veliki, kad odjednom… više »

VIC DANA

Fata voli sapunice

objavljeno prije 4 mjeseca i 11 dana

Fata sjela na kavu s jaranicama, kad nakon nekog vremena krene priča o sapunicama, pa nakon što su ih sve pretresle, Habiba ispali: - Men' su najdraže turske, one uvijek imaju tužan… više »

VIC DANA

Mujine gorke suze

objavljeno prije 4 mjeseca i 13 dana

Mujo sjedi na mostu, gleda u vodu i neutješno plače. Dolazi Haso, i kad ugleda tužnog Muju stane kraj njega i upita: - Bolan Mujo, što plačeš? Mujo mu tužno odgovori: -… više »

VIC DANA

Mujo i njegove cure

objavljeno prije 4 mjeseca i 14 dana

Prošle silne godine i Mujo proslavio 50. rođendan... pa se on počeo se malo brinuti o sebi, pa je ubrzo našao mladu curu od 20 godina. Izlazili oni mjesec dana, pa ga Haso pita… više »

VIC DANA

Mujo se želi razvesti

objavljeno prije 4 mjeseca i 15 dana

Mujo i Haso sjede u kafani lagano rakijaju, kad će Mujo sjetno nakon treće_ - Haso moj, mislim da ću se razvesti od Fate ... Haso zbunjeno upita: - Zašto, bolan Mujo? Mujo slegne… više »

VIC DANA

Par paprenih viceva o muškarcima

objavljeno prije 4 mjeseca i 16 dana

Zašto muškarci daju imena svom spolovilu? - Ne žele da netko nepoznat donosi 99% odluka umjesto njih. Muškarci su kao telefoni - zauzeti ili u kvaru. Zašto 95%… više »

skrolaj na vrh